Şimdi Ara

Leon Juke Egea bütçe max 70 000 TL/ ALINDI leon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 aylık araştırma sonucunda " bu fiyat aralığında " yüksek sayılabilecek donanımda 3 modele düşürdük.

Yıllık 15-20 bin km arası yapıyoruz. Çok nadir trafiğe giriyoruz fabrika verilerinim altında ortalamaya yakın tüketimimiz var.

Benzin yada dizel arasında karar veremedik.

Egea olursa lounge donanım
    Leon olursa led plua paket
    Juke olursa sky pack donanım olacak

Fiyatları hemen hemen aynı

Egeanın artıları 0 faizli kredi, yerli üretim ve 5 yıl garanti olması, konfor, benzinde lpg uyumu

Leonun artıları benzinli olursa egeaya göre daha performanslı, kalite, yakıt tüketimi(Fabrika verilerine göre), tasarım, konfor

Juke artıları cam tavan, tasarım da yazıym boş kalmasın

Benzinlide 60bin dizelde ise 70bin civarı vermeyi düşünüyoruz.

Diğer araç önerilerinizide yazabilirsiniz.

Önerilerinizi açıklamanızla yaparsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarprr -- 20 Ağustos 2016; 20:22:08 >

• Leon derim. Juke cok tipsiz. Egea da biraz asagi sinif bir aracmis gibi geliyor.
  • 70000'e C segmenti alınmaz, 8. el bmw mercedes bakıncılar gelmeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

70000'e C segmenti alınmaz, 8. el bmw mercedes bakıncılar gelmeden.
    allah aşkına juke alma yolda görünce kafamı çeviriyorum bu kadar kötü bir ön kasa tasarımı olamaz abi
  • Bu araçlar arasında teneke egea'yı, yada kurbağaya benzeyen juke'u almam tercihim Leon olur.
  • Juke parasını hak etmeyen bir araç, kalitesi düşük, içi de çok dar. Egea da 1.4 lounge paket alınırsa çok mantıklı, dizel ısrarınız yoksa 58 bine alabilirsiniz ama dizel isterseniz ben leon dizel derim, 66 civarına alanlar vardı, led paketsiz tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 19 Ağustos 2016; 23:50:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Peony

allah aşkına juke alma yolda görünce kafamı çeviriyorum bu kadar kötü bir ön kasa tasarımı olamaz abi

Alıntıları Göster
    O fiyata çok temiz leon alınır fıstık gibi binilir. 65-68 bin liraya led paketli çok leon var. Tabi manuel için geçerli bu söylediklerim.
  • Çek bir Bmw 520d 2008

65 bine bulursun. Bindiğin arabadan keyif alacaksın.

Bastınmı gidecek. Dikkat çekecek.

Böylece sen iyiki bu arabayı almşım diyeceksin.

Her şey masraf değildir! Para dediğin bir metadır harcarsın gider!!! Sonra yine kazanırsın.
  • Egea, ve Juke malzeme kalitesi olarak Leon'dan daha zayıf araçlar. Juke bildiğiniz Dacia kalitesinde motoru hariç pek bir vasfı olmayan bir araç gözümde. Arkası mezar gibi bagaj da ufak tipi desen ucube kalite de kötü. E niye alayım ben öyle arabayı? Egea Lounge donanım baya dolu ama kalite olarak c segmenti standartlarınj karşılayabilen bir araç değil. Leon her ne kadar vag grubunun en alt araçlarından olsa da yine de bu araçlardan daha kaliteli bir araç, tipi daha güzel, multimedya sistemi gayet iyi özellikle 6.5 inch olanı. 1.2 TSI motoru performans ve ekonomiyi gayet iyi bir şekilde sunuyor 10 sn 0-100ü var şehir 4.5 5 litre civarı yakıyor karma kullanımda 6.5 7 litre. Bu aralar fiyatları da uygun.
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    Açıkçası banada öyle geliyor B segmenti diye geçiyor zaten
  • Leon varken yüzüne bile bakmam diğerlerinin, ki bakmadım
  • baba0392 kullanıcısına yanıt
    O mantıkla aldığımız captivayı yeni sattık. kurtuldukda diyebiliriz
  • Bakım masrafları yedek parça fiyatları ve yakıt tüketimi çok fazla ama
  • Leonun yeni kasası geliyor. Bunu da göz önünde bulundurun
  • Respectformuslims kullanıcısına yanıt
    Satıcılar ısrarla gelmicek dediler ama satmak için demişte olabilirler. Bi kaç kişiden makyaj gelecek diye duymuştum
  • sarprr S kullanıcısına yanıt
    Bak ne yazdım o yaptığın masraflar sana fazladan keyif olarak döner.

Ben Egeaya da bindim Leona da bindim.

İlla ben sıfır istiyorum diyorsan Leon alınır ve binilir.

Ama ben alıcam ve aldığım arabayı sevicem uzun sürede binerim dersen Bmw derim. Aile üyemizin bir arabası 520i 2004 12 yaşında ve Lpg li. Yakıt sıkıntısı yok sadece bakım masrafları biraz tuzlu. Aynı şekilde 520d içinde bakım masrafları işte. Yakıt tüketimi sandığınız gibi çok değil.

Siz tavsiye istediniz bende fikrimi belirttim. Çünkü kendimde mevcut aracımı satıp 2008 520d alıcam.
    1 kere geliyoruz şu Dünyaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Leon derim. Juke cok tipsiz. Egea da biraz asagi sinif bir aracmis gibi geliyor.

Leon aşağı sınıf değil yani?

Seat aşağınında aşağısı bir sınıf sırf vw bünyesinde diye, japon, italyan, kore, fransızdan daha iyi oldu öyle mi?

İnşallah vw, seatı şutlar bakalım seat aşkınız devam edecek mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazda Motor Corporation

quote:

Leon derim. Juke cok tipsiz. Egea da biraz asagi sinif bir aracmis gibi geliyor.

Seat aşağınında aşağısı bir sınıf sırf vw bünyesinde diye, japon, italyan, kore, fransızdan daha iyi oldu öyle mi?

Yorumunu okuduktan sonra arac tercihine ve nickine baktim. Bir anti vw fani ile tartisilmaz :)
  • Şimdi olaya şöyle bakalım.

Leon

Daha güvenli

Motoru daha güçlü

Marka algısı daha yüksek

Egea

Tasarımı daha güzel

Donanım olarak daha dolu

Yakıt sarfiyatı olarak daha uygun

Juke

Tasarımı farklı içindeyken farklı hissetiriyor

----

Şimdi ben eğer yılda 10bin kmden fazla yol yapıyorsam Benzinli Leon almam, ama ben yılda 20 binden fazla da yol yapmıyorsam dizel Leon da almam şu durumda kalırsam Lpgli Egea alırım.

Ben yılda 15bin km yaparım ama sıradan bir araç istemiyorum dersem Dizel Juke alırım.

Ben Yılda 6Bin km yaparım dersem Benzinli Leon alırım.

Ben çok gezerim beni bağlasan durmam yılda 30bin km yaparım arabadan inmem dersem Dizel ful donanım Egea alırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mazda Motor Corporation

quote:

Yorumunu okuduktan sonra arac tercihine ve nickine baktim. Bir anti vw fani ile tartisilmaz :)

Ben fan değilim işte vag da vag hondada honda demiyorum fiat kullanıyorum aile aracımız fiatıda severim, kendime alırsam mazda alırım.

Ayrıca araştır Fiat S.p.A. nicki bana ait ben sildirdim o nicki chevrolet tekrardan Türkiyeye gelsin mi konusundan bulabilirsin.

Afferim sana konuyu dağıttın seat on numara fiat ise şahin doğan çakması.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.