Şimdi Ara

Leon Ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2.el dizel leon aldım 1 hafta oldu. Şuan küçük çukurlardan geçerken önde sanki 2 metal birbirine vuruyormus gibi bir ses var . Bu ses normal yolda olmuyor . Var mı bir fikriniz ustaya götüreceğim en azından biraz bilgi sahibi olayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkyildiz34 -- 30 Haziran 2020; 18:17:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

3 yıl boyunca fluence kullandım hiç bir yerinden trim veya farklı sesler gelmedi fıstık gibi araçtı . Demek ki siz özenli kullanmıyorsunuz

Alıntıları Göster

Ulen moueson sen adamı öldürürsün...

Sırf senin hatırına katlanıyorum bu foruma...

Allah sana hayırlı uzun ömürler versin... Torununun torununu görmek nasip olsun...

Acayip eğleniyorum senin olduğun konularda...

Hem senin, hem de seni ciddiye alıp ciddi ciddi cevap yazanların yorumları acayip hoşuma gidiyor...

Edit: Ulan hala gülüyorum, volkswagen artık malzemelerle merdiven altında araba yapıp seat markasıyla satıyomuş....

Hanım bile sorup duruyo sen neye güldün bu kadar diye,

Yok bi şey yine bizim moueson dedim,

Hee tamam o zaman diyor.
  • Bende aldım 2 hafta oldu. Tam olarak ne taraftan geliyor? Bende pek bir ses yok ama belki yardım edecek çıkacaktır.
  • Beni linç edecekler belki ama hep dedim seat almayın diye . Seat vw nin alt markası onun artık malzemelerinden merdiven altında üretiliyor diyebiliriz.
    Daha 2 haftalık araçta bu tür sesler geliyorsa o araç daha çok iş açacak başına söylemiş olayım .
  • Arkadaşlar yanlış anlamışsınız araç sıfır değil 90k kilometrede :) Sesin nereden geldiğini tam anlayamadım fakat Sol ön lastiğin oradan geliyor gibi
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Fluence kullanıyorum ön göğüs ün her yerinden ayrı bir ses geliyor Renault da almayalim o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

Fluence kullanıyorum ön göğüs ün her yerinden ayrı bir ses geliyor Renault da almayalim o zaman.
    3 yıl boyunca fluence kullandım hiç bir yerinden trim veya farklı sesler gelmedi fıstık gibi araçtı . Demek ki siz özenli kullanmıyorsunuz
  • kaliperlerden geliyo olabilir jantlar 17 inc'den büyük mü ?
    Ses normal de olabilir benim aracımda passat 16 inc jant varken dediğiniz sesden gelmiyodu ama 18 takınca gelmeye başladı muhtemelen sizdeki jantta büyük ve daha çok sarsıntı yaşıyo ve bu sesi çıkartıyo diye düşünüyorum başka bişeyde olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2011 astra hb ses sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya adam alt takimdan ses geliyor yazmis yok fluence boyle yok seatlar soyle arkadaslar her arabada isterse mercedes bmw olsun on takimin omru vardir ve omrunu tamamladiginda degismesi gerekir.

Soruya gelecrk olursak;

1_z rotlari(en cok rastlanan durum)
    2_amortisorler(eger sorun buradaysa kulesiyle beraber degistirin)
    3_rotiller,rot kafalari
    4_aksler(bunun sizin sorununu oldugunu sanmiyorum saga veya sola donuslerde tak tak diye ses gelir bilgi olsun diye yazdim)

Bunlar kontrol edilmeli ve degisirse rot ayari yaptirin usta gerek yok felan dersede siz yine yaptirin 50 tl icin kafaniz rahat olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shootgun35 -- 30 Haziran 2020; 18:35:9 >
  • Trim sesi değil bu arkadaşlar Allah'a şükür trim sesi yok. Jantlar 16 bu arada. Bi fikir alayım diye konu açtım konu nerelere geldi.
  • Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkyildiz34

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
    Rica ederim hocam gecmis olsun buyuk bir sıkıntısı oldugunu sanmiyorum aracinizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Alıntıları Göster

Ulen moueson sen adamı öldürürsün...

Sırf senin hatırına katlanıyorum bu foruma...

Allah sana hayırlı uzun ömürler versin... Torununun torununu görmek nasip olsun...

Acayip eğleniyorum senin olduğun konularda...

Hem senin, hem de seni ciddiye alıp ciddi ciddi cevap yazanların yorumları acayip hoşuma gidiyor...

Edit: Ulan hala gülüyorum, volkswagen artık malzemelerle merdiven altında araba yapıp seat markasıyla satıyomuş....

Hanım bile sorup duruyo sen neye güldün bu kadar diye,

Yok bi şey yine bizim moueson dedim,

Hee tamam o zaman diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihangirCanavarı -- 30 Haziran 2020; 19:24:12 >

• ses normal değil benimde leonum var arabanın ıcınde tık ses yok., üstelik arazıde tırtıklı yolda bile geziyorum zaten yasadıgım yerde asfalt yok taş veya toprak yol genellikle
  • Seat'ın trim sesi meşhurdur. Seslere dayanamayıp 8 aylık sıfır aracımı satmıştım 2016 da
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Ahahahahahahaha komikti bu görüyorum seni komik çocuksun ya. He yeri gelmişkende söyliyim Fluence kullandım trim sesi var onu geçtim.Sıfır Megane aldık 45.000 oldu onda bile trim sesi var. Mevzu sesin haddi aşar seviyede olmaması trim sesi olağan birşey
  • Burçlardan gelen ses o. Serviste özel bir yağı var. Hallediliyor
  • Rotçuya götürdüm aracı alt takıma baktı fren kaliper piminden geliyor dedi yarın parçayı alıp yaptıracam inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkyildiz34 -- 1 Temmuz 2020; 14:45:1 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.