< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkyildiz34 -- 30 Haziran 2020; 18:17:5 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkyildiz34 -- 30 Haziran 2020; 18:17:5 > |
Fluence kullanıyorum ön göğüs ün her yerinden ayrı bir ses geliyor Renault da almayalim o zaman.
|
Ulen moueson sen adamı öldürürsün... Sırf senin hatırına katlanıyorum bu foruma... Allah sana hayırlı uzun ömürler versin... Torununun torununu görmek nasip olsun... Acayip eğleniyorum senin olduğun konularda... Hem senin, hem de seni ciddiye alıp ciddi ciddi cevap yazanların yorumları acayip hoşuma gidiyor... Edit: Ulan hala gülüyorum, volkswagen artık malzemelerle merdiven altında araba yapıp seat markasıyla satıyomuş.... Hanım bile sorup duruyo sen neye güldün bu kadar diye, Yok bi şey yine bizim moueson dedim, Hee tamam o zaman diyor. |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shootgun35 -- 30 Haziran 2020; 18:35:9 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihangirCanavarı -- 30 Haziran 2020; 19:24:12 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkyildiz34 -- 1 Temmuz 2020; 14:45:1 > |