meraba arkadaşlar bende IBM ThinkPad x60 markalı nootboke var Dün akşam sorunsuz şarj oluyordu şimdi olmuyor. AC güçte | prize takılı diyor. Ama bataryayı şarj etmiyor Denediklerim; -Pc'yi kapayıp fişe takıp şarj etmeyi denedim -Güç ayarlarını değişdirmeyi denedim. Konu hakkında bilgisi olan yardım ederse çok sevinirim
quote:Orijinalden alıntı: MrOwl Kullandığınız fişi değiştirdiniz mi, evdeki farklı bir prize takarak deneyin. Evet değişdirdim 2-3 prizde ama fark eden birşey olmadı
quote:Orijinalden alıntı: uppps977 Sorun pildedir o zaman.Pili söküp yuvasını temizleyip dener misin? dediğinizi yapdım fakat bi sonuca ulaşamadım acaba denetim masasından felan alakalı bişey olabilir mi? şarj %5 ne azalıyor ne çoğalıyor
quote:Orijinalden alıntı: resul060606 1 gün leptobu sajda tutmayı deneyin sonuc aynı cıkacakmı. Leptop bütün gün şarjda zaten , arada çıkarıyordum ondada böyle oldu
quote:Orijinalden alıntı: kartalkaya2 quote:Orijinalden alıntı: uppps977 Sorun pildedir o zaman.Pili söküp yuvasını temizleyip dener misin? dediğinizi yapdım fakat bi sonuca ulaşamadım acaba denetim masasından felan alakalı bişey olabilir mi? şarj %5 ne azalıyor ne çoğalıyor Pek bilgim yok ama driver ile alakalı olabilir mi acaba?Çünkü benim laptopta programların arasında şarj ile alakalı bir driver vardı.
quote:Orijinalden alıntı: ankarda fişi değiştir muhtemelen ondanddır fişide değişdirdim yine aynı adaptor şarz olmuyor ama takılınca şarj gitmiyor