Şimdi Ara

LG 27' M2794D KULLANICI İNCELEMESİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
1
Favori
51.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lg M2362 ALDIM DH DE ki menuler soluk uzun yazılar çıkdı nasıl düzeltebilirim çzünürlük 1152*864 yaptım yine olmadı yazılar sankı yatık gibi çıkıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 5 Ocak 2010; 12:49:18 >
  • @WeekendWarrior

Dostum ürünü almak için incelerken vatanda linkteki hareketli duvar askı aparatı vardı, aynısını reel magazasındada gördüm orda 2-3 tl daha ucuzdu.
    Aynı marka yada değişik markaların sabit ve hareketli modelleri var, ben film falan seyrederken oturduğum açıya göre ayarlarım diye hareketli bakıyordum

http://www.vatanbilgisayar.com/tec-axis---s-axis---s-vesa-100*100-%2810-24-duvar-aski-aparati%29/productdetails.aspx?I_ID=33128

• quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

@WeekendWarrior

Dostum ürünü almak için incelerken vatanda linkteki hareketli duvar askı aparatı vardı, aynısını reel magazasındada gördüm orda 2-3 tl daha ucuzdu.
    Aynı marka yada değişik markaların sabit ve hareketli modelleri var, ben film falan seyrederken oturduğum açıya göre ayarlarım diye hareketli bakıyordum

http://www.vatanbilgisayar.com/tec-axis---s-axis---s-vesa-100*100-%2810-24-duvar-aski-aparati%29/productdetails.aspx?I_ID=33128

teşekkür ettim... bu ürün tam istediğim gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: WeekendWarrior

bende dün aldım bu cihazı scart ile görüntü çok kötü component kablo bağladım ( 3rca-3rca) görüntü düzeldi gayette güzel ... pc de dvi bağlantı ile 1920x1080 çözünürlükte full hd belgesel izledim çok net ve güzeldi yazılar resimler keza öyle.. duvara monte etmek istiyorum arkada 4 adet çok ufak delikler gözüme çarptı sanırım duvara monte özelliği var ama buna uygun aparat nerden nasıl buluruz bir fikrim yok... aparat alan ve duvara monte eden varsa bu konuda bilgilendirirse sevinirim...

valal bende vivanco high-end yuv ile bapğladım ama her kanalda aynı kalitede görüntü alamadım

özellikle trt atv ve show da görüntü kötü

netlik iyi ama renkler kötü

sanki içiçe geçmişler

ama star kanald ntv vs bunlarda göerüntü güzel

acaba kontrast keskinlik ayarlarındanmı bi sorun var

standart ayarları kullanıyoruz ama

• Ben metrodan askı aparatı almıştım geçen ay.Hem yukarı/aşağı hemde sağa/sola hareket imkanı sunuyor fiayatıda yanlış hatılamıyorsam 35 civarı birşeydi ama biraz dahada fazla olabilir hatırlamıyorum gayette kullanışlı.
  • arkadaşlar cihazı tv olarak kullanırken monitör kadar başarılı olması beklenemez. Nedeni tv yayınları sd cihaz görüntüyü upscaling edip ekrana siğdirmaya çalışıyor. Ben hd reciver kullandığım halde kanaldan kanala kalite farkı hatta aynı kanalda yayınlanan farklı program yada reklamdada görebiliyorum. Görüntü kalitesine etki eden bir çok etken var, çekim yapılan kamera yayını uyduya gönderen cıhaz v.b.
  • ARKADAŞLAR TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

LCD tv alacağım, odama göre 32" ler büyük,22" ler de küçük. ne yazık ki bu aralıkta çok az model var ama 26-27" önereceğiniz LCD TVler nelerdir? (monitör olarak kullanmayacağım, full HD olma zorunluluğu da yok )
    Teşekkürler...
  • dostum eğer tv olarak kullanacaksan hangi kaynaktan yayın alıyorsun bilmiyorum ama karasal yayın kalitesi iyi olmasada şu saatten sonra full hd altı cihaz alınmaz. 32"den küçük düşünüyorsan 2 seçeneğin var ya 26" yada 27" bana kalırsa büyük deme 32" al. Kampanyalarla çok uygun fiyata alabilirsin.

Bende odamdaki 70 ekran tuplu tv yerine bir lcd alayım hem 12.1" monütörun kuçuk kaldığı yerlerde ona bağlarım hem tv seyrederim diyip, lg 27" le vestel 26850 super slim'i araştırırken, Annem küçüğü boşver biraz büyük ve P.I.P özelliği olsun, maç olduğu zaman sen salonda maçı seyrederken bende burda 2 diziyi birden seyrederim diyince, vestelin 42" super slimini aldım 16 m2 odada 42" tv kullanıyorum. ilk zamanlarda insana aşırı büyük geliyor yada görmemişin .......... muhabbeti gibi annemle dalga geçiyordum duvarı tv kaplatalım mı diye. Zamanla insan alışıyor.

Seninde önceliğin tv. ise 32" al derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangeraus -- 8 Ocak 2010; 12:37:32 >

• 26" olarak Toshiba 26AV605 modeli bu aralar birkaç yerde birden kampanyada. 700 civarına alabilirsiniz. Gerçi 32" olanı da 800, bazen 700 e bile bulunabiliyor.

Paneli TN olmadığı için görüş açısı problemi bu TV'de yok.

Ben Bimeks'te HDMI ile laptop bağlatmıştım. 1920x1080i olarak çok güzel görüntü verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 8 Ocak 2010; 12:28:59 >
  • @tunasaritac

Dostum ekran boyutuna karar vermeden şurayı bi incele 26" derken 52" alırsan beni suçlama

http://forum.donanimhaber.com/m_23339731/mpage_1/key_/tm.htm
  • :) dangerous çok düşüncelisin teşekkür ederim kardeş :) odam hakikaten küçük baktım da 32" olacak gibi değil, 22" i bile düşünmüyor değilim. neyse biraz daha araştırıp kararımı vereceğim.
    fato dediğin modeli inceleyip karar vereceğim tşk ederim.
  • bir çok arkadaş analog yayının kötülüğünden bahsetmiş ama imkanlar sınırlı olduğu için uydu vb şansım yok o yüzden kablo tv ancak kullanılabilir benim açımdan.
    mümkünse imkanı olan bir arkadaş normal kablo tv ile yada normal anten ile tv nin resmini çekip paylaşabilir mi ?

en azından görüntü kalitesinin ne kadar kötü olduğunu görme şansımız olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugiboy -- 12 Ocak 2010; 1:28:56 >
  • offf amma uzamış konu okumaktan çöktüm valla.
  • @bugiboy

eklediğim resimler dediğin şeylerle ilgili bu sayfanın az yukarısında ama fotoğraftan ancak o kadar belli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky27

@bugiboy

eklediğim resimler dediğin şeylerle ilgili bu sayfanın az yukarısında ama fotoğraftan ancak o kadar belli oluyor.

onları teker teker inceledim ama standart bir kablo yayını gibi gelmedi bana ? teledünya degil mi o ?
    eğer standart bir kablo tv yayını ise -umarım öyledir- hiçte fena degil gibi gözüküyo
  • İncelemeyi yapan ve görüşlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim bende siparişi verdim inş. iyi çıkacak..
  • quote:

onları teker teker inceledim ama standart bir kablo yayını gibi gelmedi bana ? teledünya degil mi o ?
    eğer standart bir kablo tv yayını ise -umarım öyledir- hiçte fena degil gibi gözüküyo

analog diye belirttiklerim bildiğin kablo tv duvardan gelip direk anten girişine takılan.yani teledünyanının stb'ından gelen değil.

sd dijitalleri birde hd dijitalleri zaten ayrıca belirttim resim başlıklarında onlar teledünya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky27

quote:

analog diye belirttiklerim bildiğin kablo tv duvardan gelip direk anten girişine takılan.yani teledünyanının stb'ından gelen değil.

sd dijitalleri birde hd dijitalleri zaten ayrıca belirttim resim başlıklarında onlar teledünya.

ikinci kez açıklama yaptırttık sanada saolasın, eyw

• USBden update edebilen / ya da olur ya hani film seyredebilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

USBden update edebilen / ya da olur ya hani film seyredebilen var mı?

hiç sanmıyorum.belki 42 inch modellerindeki yazılım olursa atılabilir ama donanım olarak 42inchlerin bunlarla aynıysa şayet olur.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.