ips glowsuz ips ekran olmaz atılan görüntüler çok normal. normal kullanımda farkedilmez. |
LG 27GL83A-B 2K 144 Hz IPS 10 Bit HDR 10 Gsync Compatible D.P 1.4 '2999 TL' (19. sayfa)
-
-
Ips glowsuz ekran mi var arkadaşlar 8 yil önce aldığım asus monitörde bile vardı bu durum malesef her panelin bir dezavantajı var bu ips panellerin sıkıntısı da bu kimisinde çok az kimisinde çok fazla çıkıyor göz zevkinize olumsuz etki yaratıyorsa mutlak iade edin tabiki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8Bit+FRC yazıyorsa sizin monitörün detaylarında olur hocam. Fiziken değil ama yazılımsal olarak 10 bit destekliyor gibi düşünebilirsiniz. 8 bit e göre daha kaliteli oluyor her halükarda. Lg 27gl83a böyle mesela. Saf kan 10 bit monitörler de vardır ama fiyatları Tr de biraz uçuk tabi. Hiç kullanmadığımdan frc 10 bit ile saf 10 bit monitör arasında ciddi fark var mı yorumlayamam tabi.
ürünü kurdum. 23" va panelden sonra bir garip geldi.. Çok şükür ölü pixel yok. IPS glow nedir bilmiyorum. Sol alt köşede ışık sızması var. kamerada çok abartı çıkıyor normalde sol alt ve üsteki ışık sızması az miktar gözüküyor.
sarımtırak tonlar gözükmüyor.
Herhangi bir driver kurmadan direk 144hz 10 bit gördü. Ek olarak ben driverlerı kurdum
ışık sızması var. Bir görsel ekledim siz söyleyin var mı yok mu? (Fotoğrafda daha çok çıkıyor.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teote -- 24 Kasım 2021; 20:12:20 >
-
Birebir aynı yerlerden ışık sızmamı var, panelimiz aynı anda üretilmiş sanırım :d fakat kamerada öyle çıkıyor gerçekte ise dikkatli bakınca.
-
-
gözünüzle sadece siyah arkaplan açıkken kontrol edin telefon ile kontrol ederseniz mercekten ötürü baya abartılı gösteriyor bende de misal foto çektiğimde sol altta kocaman gözüküyor ama normal bakınca o kadar değil açıkcası
-
Ben görüntüde çok menun kaldım. bozulmaz ise uzun süre kullanacağım.
-
bu arada stoklara tekrar girmiş dün bir ara bitmişti
-
Bu monitörü M1 Macbook ile sorunsuz kullanabilir miyim acaba? usb hub olarak Kingston Nucleum aldım.
Yazılım için tercihen pivot, 27 inç, min 2K çözünürlük düzgün bi monitörü arıyorum. Önerilere açığım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dp 1.4 önerisi olan var mı arkadaşlar?
-
Dp1.2 yeterli, kutudan çıkan da yeterli olacaktır
Çünkü dp1.2 2k 165hz ye kadar destekliyor yani
Minidisplay için alttakini aldım, xiaomi monitor ile sorunsuz çalışıyor, 2k 165hz de
Aynı markanın dp1.4 düz dp li kablosu da var
Yorumları olumlu genelde
https://www.amazon.com.tr/dp/B07PLYL1BK/ref=redir_mobile_desktop/257-5856203-3739166?_encoding=UTF8&%2AVersion%2A=1&%2Aentries%2A=0
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nucleum Hdmi1.4 destekliyormuş
Yani 2k 75hz alabilirsiniz
Bende wiwu nun bi dönüştürücüsü var o da böyle
2k 144hz için hdmi2.0 olan 4k60hz destekli olan yani bi dönüştürücü almak lazım ya da
Typec to displayport almak lazım, dp nin 1.2 si bile 2k165hz destekliyor, bu kablolar 1.2 falan destekliyordur herhalde
Böylece yüksek hz yi görebilirsiniz
Apple macbook pro 14 lere hdmi2.0 koymuş onları direkt bağlayabiliyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
amazonPaugge DP 1.4 VESA Sertifikalı Displayport Kablo - 2m (ENTDP1420)https://www.amazon.com.tr/Paugge-DisplayPort-Sertifikal%C4%B1-Bandwith-Displayport/dp/B07FLC3BRT?ref_=Oct_d_obs_d_12602016031
-
Arkadaş da yazmış, NVIDIA ayarlarından yaptım.
-
1 - GÜNDÜZ GÖZÜNÜZLE IŞIK SIZMASINI FARK EDİYORSANIZ O ÜRÜNÜ HEMEN İADE EDİN (KARANLIK ORTAMDA DEĞİL)
2 - KARANLIK ORTAMDA PANELDE BULUTLANMA VARSA İADE EDİN
3 - ÖLÜ PİKSEL VARSA HEMEN İADE EDİN
İNTERNETTEN ALDIĞIM RESİMLER
ÖRNEK BULUTLANMA - BANA GÖRE BU ÜRÜN AYIPLIDIR
ÖRNEK IŞIKLI (GÜNDÜZ) ORTAMDA IŞIK SIZMASI - BU ÜRÜN AYIPLIDIR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 25 Kasım 2021; 2:41:13 >
-
Sıfır bulutlanmadan mı bahsediyoruz? Değişime gönderdiğim monitörde hatrı sayılır bulutlanma vardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xientina -- 25 Kasım 2021; 2:37:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Paugge Vesa Sertifikalı 2m Displayport 1.4 Kablo (ENTDP1420)
İki yıldır kullanıyorum gayet memnunum hocam
M1 Air ve kingston nucleum var. Hdmi ile 75 Hz görüntü alınıyor. Ekran ayarlarından Srgb yapınca görüntü daha canlı oluyor. Hem monitörde hem mac'te.
-
Korktuğum başıma geldi.
1 adet ölü pixel çıktı.
Köşede falan olsa sorun değil ekranın tam ortasinin biraz solunda kalıyor
Gözüme çarpıyor
İade için amazona yazdım,değişim kabul etmiyor ama para iadesi kabul ediyor
Ürünü yeniden sipariş edin fiyat farkını karşılarız diyor.
Olacak iş değil.
Eski monitörden geçince uzaylı görmüş gibi oldum.
Uğraş dur simdi
Edit:ama şunu gördüm 27" fhd gider diyenler harbi harbi gözüyle görmeden bu yorumu atmasın.Ben böyle pixellesme görmedim fhd de.Acayip kötü 27" net 2k çözünürlükte olması gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 25 Kasım 2021; 12:53:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X