fiyat aynı hocam, iade oluştururken değişim seçeneği de çıkıyor onu seçin direkt değişim olması lazım. |
LG 27GL83A-B 2K 144 Hz IPS 10 Bit HDR 10 Gsync Compatible D.P 1.4 '2999 TL' (20. sayfa)
-
-
iade için işlem başlatırken para iadesi değil değişim dersen anında değişim siparişi oluşuyor ardından 1.5 ay civarı süre veriyor iade için ama hemen gönder sen onların eline ulaşıp onaylayınca yenisini gönderiyorlar bende bu şekilde oldu ilk gelende 2 ölü piksel vardı değişim siparişi verdim sistemden ardından ertesi sabah gönderdim 1 gün sonra ellerine ulaştı onayladılar yenisini gönderdiler.
-
Bugün ben de sipariş vereceğim bakalım. İnşallah memnun kalırım. Hem iş hem oyun için kullanmayı düşünüyorum.
-
arkadaşlar sıfırdan en ucuza dota 2
lol gibi oyunları oynamak için masaüstü toplamaya çalışıyorum
elimde olanlar
ram: G.Skill F4-3600C18D-32GVK (2x16GB) Ripjaws V Gaming Serisi 3600 MHz CL18 1000 tl
Corsair Güç kaynağı CORSAIR 650W 484tl
ve bu ekran.
eksiklerim için ucuz amazon üzerinden yardımcı olur musunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çok yanlış yerdesin hocam.
-
hocam selamlar öncelikle teşekkür ederim aslında ben bunu LG de değil farklı marka 60 hz olan bir monitörde yer olmadığı için kullanmak istiyorum.
bu sebepten dolayı bana en uygun fiyatlısını arıyorum çok önemli değil kalite şu bu sadece ekrana görüntüyü versin yeterli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özket -- 25 Kasım 2021; 15:7:35 > -
kusura bakmayın konu bütünlüğünü bozduysam pm de atabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
amazonSamsung Odyssey G5 27 inç QHD 2K 1 ms 144 Hz Freesync HDR 10 1000 R Kavisli VA Gaming Monitörhttps://www.amazon.com.tr/Samsung-Odyssey-Freesync-Kavisli-Monit%c3%b6r/dp/B0963X66Y6
Büyük Fırsat:
2.615,38TL
-
Herkese selamlar,
Amazondan LG 27GL83A-B monitör sipariş verdim şuan kargolanmış fakat ölü pixel ve diğer gereken kontrollerin nasıl yapılacağını bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler
-
Hocam google'a yazdığınızda direkt karşınıza çıkıyor. mesela
-
Ben de salı günü gönderdim, çarşamba ellerine ulaştı dünle bugün bi hareket yok bakalım yarın ne olacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu kadar basit olduğunu düşünmemiştim. çok teşekkürler.
-
Burası fırsat konusu. Yazdıklarınız, incelemeleriniz fırsat bitince konu ile beraber kaybolup gidecek. Bu tarz şeyleri monitörün ana konusuna yazın derim.
-
Arkadaşlar dün geldi monitorum. Bir gün boyunca kullandım fakat gün sonunda çok fazla göz ağrısı çektim. Sizlerde böyle bir sorun oldu mu? Daha az göz ağrısı için önerileriniz neler olur?
-
parlaklığı azaltabilirsin ilk geldiğinde bende de öyle oldu curved dizayna alıştığım için biraz değişik geldi üstüne gözümü alıyordu parlaklığı yarıya kadar düşürdüm şimdi gözümü almıyor dolayısıyla ağrıda olmuyor.
-
hatırlatma yaptığınız için teşekkürler hocam
Monitörü kullanan deneyimleyen olumlu olumsuz herkesi aşağıdaki konuya davet ediyorum.
-
her monitör değiştirdiğimde bende de oluyor alışınca düzeliyor. parlaklık düşük kullanıyorum ama 20yi geçmiyor
-
Hocam selamlar, 100 uzerinden 20 düşük olmuyor mu acaba? Ben 70-80 civarı ayarlıyorum genelde parlaklık değerini. Böyle konularda denk gelip görünce bende deneyeyim diyorum, düşürüyorum değeri ama 50 bile yapsam karanlık geliyor geri yükseltiyorum :) bir süre sabırlı olup gözlerin alışmasını mı beklesem, daha mı görsellik açısından olumlu düşük parlaklik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
contrast ile dengeleniyor hocam, benim yüksek astigmatım var ışık rahatsız ediyor o yüzden düşük kullanıyorum ama önerilen ayarlar da böyle zaten hep. rtings bu monitöre 15 parlaklık / 66 contrast demiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X