Şimdi Ara

Lg 49 SJ 800 v

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
3.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir lg kullanıcısı olarak eski tv mi tekrar lg ile değiştirdim.

Bir haftadır lg 49 SJ 800 v yi kullanıyorum fiyat olarak 3600 tlye mal oldu aynı fiyata Teknosa da önce 49mu8000 almıştım ürün daha teslim olmadan iade edip lg ye geçtim.

Tv ile ilgili merak ettiklerinizi sorabilirsiniz ancak ben çok kısa incelemeyi anlatayım.

Tv nin artıları gerçek 100 Hz olmasi nanocell yeni teknoloji paneli buda renklere daha bir gerçeklik vede klasik lg renk kalitesini artırmış daha öncede 3 yıl lg lb 670 v modelini kullanmıştım.

Webos gerçekten hızlanmış işlemleri çok daha kısa sürede gerçekleştiriyor uygulama geçişlerinde youtube digiplay gibi aralarında telefondaki gibi geçiş yapabiliyorsunuz dahili hafızası artırıldıgi için internetten dizi film izleyebiliyorsunuz ki ben mkvod uygulaması kullanıyorum daha rahat diye.

TV'yi lg las 855 m soundbar ile kullanıyorum ancak tv hoperlerini merak ettiğim için denedigimde oldukça iyidi hatta soundbarı satışa çıkardım sitelerde :) tvplus ile kullanıyorum 1080 p ve i de görüntüler çok çok iyi 4k yayında denedigimde tv coşuyor haliyle,

Kendi uydu alıcısı ise eski lg ye göre hızlanmış durumda ethernet ve wifi bağlantısı var ikiside sikintisiz wifi zaten kalsın lg çat diye algılıyor kopma olmuyor.

Panele gelince sizler kadar iyi bilmeyebilirim ancak gerçek 100 Hz ps4 de çok çok işe yarıyor eski TV'deki atamalar gitti futbol maçlarında kayan yazılar da titreme yok 10 bit panel tam olarak bilmiyorum ne demek olduğunu ama 10 bit tek sıkıntı suan için sol üst köşede bir bulutlanma var servisi çağırıp kontrol ettiricem belki değişime girer ama gözüme takılmiyor youtubedan test yaptım o şekilde gördüm.

Eksileri ise ayak şekli yeni dizayn olabilirdi y şeklinde bunda iki tane v var, 49 55 inchlerde panel farkı olmamasına rağmen fiyat farkı çok total de yandan 10 cm üstten 7 cm için o fark benim için demeyeceğim için 49 tercih ettim

Samsung mu 8000 de ise şöyle bir sıkıntı var Türkiye samsung sayfasında da farkı anlıyorsunuz 55 inch gerçek 100 Hz ve 10 bit panel 49 inch ise 50 ve 8 bit bir kandirilmaca olduğu için değiştim tv yi bana başta bunları söyleseler belki samsungla devam ederdimki evde her şey samsung

Sormak İstediğiniz başka soru olursa deneyip söyleyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba hocam ben de geçen haftasonu indirimi ile bu tv yi aldım ancak il dışında olduğum için kurulum yapamadım

Bu panelde rgbw dizilim kullanıldığı için forumda çeşitli tartışmalar oldu

Benim kullanım amacım dizi ve film izlemek olacak

4K film dizi ve netflix deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz ?

Bilgisayarı televizyona bağlayınca herhangi bir sıkıntı yaşanıyor mu yazılarda görüntü de vs ? Diğer televizyonlar ile karşılaştırdaysanız genel renk contrast durumu nasıl? Doğal görüntü sağlanıyor mu?

Şimdiden teşekkürler

• Rgbw panel çok beni rahatsız etmedi 4k yayınlar muazzam 1080 p lerde muazzam, bu arada gerçek bir 1080 p film bile 40 gblardan başlıyor akıcı herhangi bir atlama golgelenme olmuyor ben memnunum size kalmış kurdurabilirisiniz netflix ile zaten kaliteli videolar acacaksiniz memnun kalacaksinizdir siyahlar eski lglere göre daha iyi tabiki bir plazma beklemeyin renkler sonuna kadar gerçekçi doğal

• Selamlar Sj 55 850 zannedersem ses olarak 2.2 özelliginde ve 40watt 4800 tl şu an fiyatı. Ben sj 850 mi yoksa 2000 tl ye daha kıyıp 55C6V oled mi alsam karar veremedim?

• selam hayırlı olsun..digiturkplay çalışıyorum acaba?özellıkle maçlarda herhangi bir sorun var mı ?tşkler
  • Digiturk play çalışıyor hiç bir sıkıntı yok wifiside güçlü ben kullanıyorum

• Bu modeli bugün maltepe park ta inceledim şu akıllı kumanda çok çok hoşuma gitti çok seri çalışıyor Babamlara aldığım Sony KDL 50w805c FHD 3D tv

Android ama çok hantal çalışıyor...

Siyahlar da başarılı ama lg gerçekten beyaz renk içeren demolar koymuş tv ye

Harman kardon ses sistemi tv nin ince oluşu Usb 3.0 olması ve daha bir çok özelliği gerçekten cezbedici

Bugün teknosada ki görevli arkadaşa sordum 3k tv muhabbetini arkadaş böyle bişey yok dedi yemin bile etti lg düşmanları bi tarafından uyduruyor dedi siz güvenerek alabilirsiniz tv yi beyendim güzel mediamarkt ta 3500 TL dı teknosada 4100 TL kampanyalı üründü.

• tda 1562q kullanıcısına yanıt
    Selam Üstad,

Ben bu cihazı alalı 2 hafta oldu. Bu televizyondan çok memnunum xbox one x ile 4k oyun oynuyorum görüntüsü çok güzel dreambox 900 uhd ile uydu yayınları 4k izliyorum. Webos üstünden iptv izliyorum netflix den 4k içerik izliyorum HDR olarak forumda çok kötüleyici yorumlar gördüm cihaz hakkında bana göre bu yorumların hiçbiri gerçeği yansıtmıyor.
  • Merhaba
    Mayısa kadar beklesem sizce düşer mi 3.000 ₺ ye bu televizyon??
    Kafaya koydu. Alacam bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpareAb -- 20 Mart 2018; 23:16:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • firetox F kullanıcısına yanıt
    Nereden ve kaça aldınız Hocam?

• Bu Televizyonu hala önerirmisiniz Philips 49Pus7502 almak istiyordum fakat açılmamış kutu bulmak çok zor sipariş verdiğim internet sitelerindende teşir ürün geliyor o yüzden farklı bir model arayışına girdim LG nin 49SJ800V modelini tespit ettim kullanan arkadaşların önerilerine göre karar verip almak istiyorum.
  • benim bir sorum olacaktı. smart tv üzerinden web tarayıcısıyla herhangi bir film-dizi sitesine girip oradaki videoları izleyebiliyormusunuz? Ben 2012 model LG televizyonumda açamıyorum mesela.
  • Ben aldım arkadaşlar.
    Televizyon gayet iyi.
    Sıkıntım yok.
    Dizi ve film seyrediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.