arkadaşlar tvyi yeni aldım .youtube da 4k video izlemek istiyorum ama 4k videoları 360 ve 720 olarak görüyo .aynı videoya pcden baktıgımda ise kalite sekmesinde 4k ve 1080 p çıkıyor .
quote:
Orijinalden alıntı: sahan1987
arkadaşlar tvyi yeni aldım .youtube da 4k video izlemek istiyorum ama 4k videoları 360 ve 720 olarak görüyo .aynı videoya pcden baktıgımda ise kalite sekmesinde 4k ve 1080 p çıkıyor .
internet hızınıza bağlı olarak otomatik ayarlanıyor kalite. internet hızınız kaç?
hızım 16 mb ttnet .hızdan yana sıkıntı yok .youtube da 4k videoyu açıyorum kalite kısmında 360 ve 720 p var .aynı videoyu pcde açınca kalitede 4k 1080 p filan çıkıyo
quote:
Orijinalden alıntı: sahan1987
hızım 16 mb ttnet .hızdan yana sıkıntı yok .youtube da 4k videoyu açıyorum kalite kısmında 360 ve 720 p var .aynı videoyu pcde açınca kalitede 4k 1080 p filan çıkıyo
normalde 4k video izleyebilmek için en az 25 mbit internet hızı öneriliyor. bir de türkiyede yaşadığınızı unuttunuz galiba bugün ayın 21'i yüksek ihtimalle kotanız dolmuş ve hızınız 3 mbite düşmüştür :) torch web browser yükleyin istediğiniz videoyu istediğiniz çözünürlükte indirin