Şimdi Ara

lg 49ub850v youtubeda 4k olan videoları tvde 360 ve 720 p olarak görüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tvyi yeni aldım .youtube da 4k video izlemek istiyorum ama 4k videoları 360 ve 720 olarak görüyo .aynı videoya pcden baktıgımda ise kalite sekmesinde 4k ve 1080 p çıkıyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: sahan1987

arkadaşlar tvyi yeni aldım .youtube da 4k video izlemek istiyorum ama 4k videoları 360 ve 720 olarak görüyo .aynı videoya pcden baktıgımda ise kalite sekmesinde 4k ve 1080 p çıkıyor .

internet hızınıza bağlı olarak otomatik ayarlanıyor kalite. internet hızınız kaç?
  • hızım 16 mb ttnet .hızdan yana sıkıntı yok .youtube da 4k videoyu açıyorum kalite kısmında 360 ve 720 p var .aynı videoyu pcde açınca kalitede 4k 1080 p filan çıkıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahan1987

hızım 16 mb ttnet .hızdan yana sıkıntı yok .youtube da 4k videoyu açıyorum kalite kısmında 360 ve 720 p var .aynı videoyu pcde açınca kalitede 4k 1080 p filan çıkıyo

normalde 4k video izleyebilmek için en az 25 mbit internet hızı öneriliyor. bir de türkiyede yaşadığınızı unuttunuz galiba bugün ayın 21'i yüksek ihtimalle kotanız dolmuş ve hızınız 3 mbite düşmüştür :) torch web browser yükleyin istediğiniz videoyu istediğiniz çözünürlükte indirin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.