Şimdi Ara

LG 50 PJ 550 Plazma TV Kullanıcı Yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    LG 50PJ550 Plazma TV almak istiyorum. İstanbul Bilişimde 6 taksitle 1667 TL.
    Bu tv yi kullanan ve teknik bilgisi olan arkadaşlar olumlu ve olumsuz taraflarını paylaşırlarsa bize yol göstermiş olurlar.
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
    YORUMLARINIZI BEKLİYORUN....

• Arkadaşım ben 2 ay kadar önce LG 50PK750 tv aldım. Bu tv full hd bir tv dir ve LG nin üst seviyeye yakın bir plazma modelidir. Tv'yi aldığım günden beri hiç mennun kalmadım ve "http://forum.donanimhaber.com/m_35268955/mpage_1/f_/key_50ps6000//tm.htm#35647837" deki sorunun aynısını yaşadım. Bir miktar uğraşı sonucu TV'yi iade ettim. (LG ankara çizgi elektronik bu konuda son derece bana yardımcı olduğu kadar Ankara Ankamall ELECTROWORLD'de bir o kadar bana yokuş yaptı.) Tv'yi iade ettikten sonra elektronik marketlerde sorunlu bir plazma kullanıcısı olarak LG plazmaları tekrar az çok tecrübeli gözlerle inceledim. Ve gördümkü LG'nin plazmaları ALINMAZ(bu forumda çoğu mesajda yazdığı ve albani üstadında LG ler hakkında yapmış olduğu yorumlardaki gibi). Linkte belirtilen sorunu neredeyse tüm LG plazmalarda gördüm diyebilirim (Hd ready'ler dahil). Ayrıca görüntü kaliteside diğer plazmalarla yanyana karşılaştırıldığı zaman son derece zayıf (özellikle panasoniclerle) Bu yüzden benim sana nacizane tavsiyem LG plazmadan uzak dur, alma. Ben şu sıralar full hd plazmalardan soğumuş durumdayım. Maddi durumları toparladığım zaman almayı planladığım tv ise Panasonic 50c3e. Bu tv 1024*768 çözünürlüğe sahip olmasına rağmen son derece başarılı ve kaliteli görüntü veriyor. Ne de olsa Panasonic. Karar sana kalmış...

• bende lg plazma alacakken son anda albani üstada pm attım sağolsun cevapladı bütçemi belirtmiştim kendisine oda lg yerine samsung önerdi samsung aldım cok memnunum özellikle ekranda iz kalma problemi kesinlikle yaşamadım 3,5 saat sabit kanal logosu kaldı geçen gün panel tık demedi iz falan yok...
  • Tekrar merhaba. bilico2 isimli arkadaşımızın mesajını ve o mesajda bahsedilen linkteki yazıları okudum. Kendisine teşekkür ediyorum.
    Bu televizyon hakkında eleştiri ve beğenilerinizi paylaşmanızı bekliyorum.
    Haydi arkadaşlar.....
  • LG 42LE 5500LedTv'yi kullanıyorum ve arkadasların söyledikleri gibi bir hata ile karşılaşmadım su ana kadar, ben samsung vs markalardan yakalayamadığım görüntü kalitesini ve netliği LG'de yakaladım.. Benim cevabım olumlu yönde eğer alacaksan LG'yi birkez daha düşün derim ben.. Veya al 15 gün boyunca kullan beğenmezsen iade edebilirsin.. İMLA
  • @techraven

kardeş bahsedilen sorunlar senın tv de olmaz senınkı lcd tv bahse konu olan tv plazma tv...
  • Arkadaşlar almayı düşündüğüm tv 50'' LG Plazma TV. PJ 550 serisi
    Bu model ile ilgili bilgi ve tecrübelerinizi bekliyorum...........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SHARP Lcd Tv'ler # Genel Konu #
    16 yıl önce açıldı
    Samsung Frame TV Hakkında
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • plazma tv de lg nin sıkıntılı olduğu biliniyor onun yerine 50'' samsung plazma tercih edebilirsin yada biraz daha bekleyip panasonic c serisi alabilirsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.