Şimdi Ara

lg g2 çağrı cevaplama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lg g2 kullanıcısıyım.Kitkat güncellemesine sahibim.Telefona çağrı geldiğinde cevaplamam 2 şekilde oluyor.1.cisi soldan sağa yeşil telefonu açma işaretini sürükleyerek, ikincisi tek tuşla aç yada kapa işareti ile.Gelen çağrıda Kendi kafasına göre kimi zaman sürüklemeli cevap kimi zaman tek tık cevaplama modları çıkıyor.Bunun bir ayarı varmı yoksa illaki format mıdır.Ben bir tanesini kullanmak istiyorum.Teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basfates -- 8 Mayıs 2014; 10:25:58 >

• Kardesim merhaba oncelikle bu bir sorun deil eger telefon uyku modundaysa ekran kapaliysa suruklemeli eger ekran aciksa tuslu cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayir bu bir guzellik

telefon elinde ana ekrandayken hizlica cevap vermen icin tek tikla acilan mod gelir

ekran kapaliysa kaydirmali arama menusu gelir guvenlik acisindan

bir uygulama icindeysen kucuk ekranda gelir adamlar her seyi dusunmusler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vengace -- 8 Mayıs 2014; 18:02:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

hayir bu bir guzellik

telefon elinde ana ekrandayken hizlica cevap vermen icin tek tikla acilan mod gelir

Tarayıcıdayken üstten fırlayınca telefonu açmamıştım adamlar düşünmüşler demiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

hayir bu bir guzellik

Tarayıcıdayken üstten fırlayınca telefonu açmamıştım adamlar düşünmüşler demiştim

online oyunlarda diger cihazlarda cagri geldiginde ekran gittigi icin kopuyor ama bizim cihazlarda bu sayede kopmuyor cok beğendim ben

• hocam telefon uykudaysa kaydırmalı olarak acarsınız

telefon ekranı acksa kutucuklu cevaplama ekranı cıkar

uygulamalarda ıse ıstenırse ustten arama bıldırımı gelır..

ekran acıkken neden kaydırma ıstıyorsunuz onu anlamadım kolayı varken zora ugrasmak ?

kolay olsun dıye konulmus bır ozellık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 8 Mayıs 2014; 19:14:24 >
  • Sağolun teşekkür ederim elinize yüreginize saglık...
  • kaydırmayı nasıl iptal edebiliriz veya iki tıkla açılsa daha pratik olur
  • Ben çoğu zaman kaydırmaya da üşeniyorum. Direkt kulağa götürünce açılıyor. Çok başarılı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.