Şimdi Ara

Lifecell şebeke çekimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lifecell normal turkcell paketlerden daha mı az çekiyor forumda böyle mesajlar okudum çok mantıklı gelmedi ama. Türk telekom çekmediği için turkcelle geçeceğim oyüzden çekindim lifecellden biraz. Gerçekten çekim farkı var mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hiçbir farkı yok. Sadece platinum tarifeleri öncelikli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hiçbir fark yok. Bende Turkcell faturalı hat var, eşimde faturasız lifecell var. Her ikiside aynı. Eşimde daha önce türktelekom vardı. Enez de bazı yerlerde çekmiyordu, şimdi sorunsuz.

• hasanamca H kullanıcısına yanıt
    Şimdi evde faturalı turkcell ile denediğim için ve sorunsuz çektiği için geçmeyi düşünüyorum lifecell de aynı çekimi alabileceğim yani doğru mudur hocam

• Şu an için bizde sorun yok. Biz memnunuz

• hasanamca H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Boyle bir sey nasıl olabilir, ayni altyapıyı kullanıp nasıl farklı çekebilir, sadece onceliklendirme farklı oda çok önemli bir sey değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone 5g
    4 yıl önce açıldı
    Turkcell çekim gücü
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Hocam forumda geçmiş mesajlara bakarken baya bi yazan olmuş lifecell e geçtim çekmiyor vs diye. İşkillendim ben de türk telekomdan zaten çekmediğinden geçtiğim için

• Hurafe hocam inanma

• İstanbul'un yoğun yerleri hariç fark olacagini sanmiyorum. Kaldı ki lifecell internet kullananlar internet hızı paylaşıyor,çoğu 100 mbps üstü,200 mbps hız alanlar var. Youtube ve Netflix için bile 50 mbps yeterli oluyorken fazlasıyla yeterli yani lifecell.

• Hocam mesele hız değil zaten limit 100 mbps fazlasıyla yeterli ama şebeke daha az çekmesi durumu önemli sanırım aynı altyapı olduğu için aynıdır alıp deneyeceğiz artık

• Alakası yok 260-280 mbitleri görüyorum bazı noktalarda.
  • Hiz konusunda platinum'da vanalar sonuna kadar açıktır.

Çekim konusunda hiçbir fark yok.

TT - Bimcell

Turkcell - Lifecell

Gibi düşünebilirsin.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Garip gelebilir ama bende geçensene lifecell kullanıyordum türkcell gibi çekmiyordu gerçekten

• Ttmobil ile Bimcel aynı alt yapıyı kullanmasına rağmen bazı 3G bandlarını Bimcell kullanmıyordu. Çekimde sıkıntı olmuyordu fakat hız farkı yaşanıyordu. Turkcellde böyle bir şeyin olacağını sanmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanacagın 5 10 gb paketle bu önceliklendirmeyi farkedemezsin ama superbox gibi sınırsız bir pakette olsaydınız ve onceliklendirmeniz 2 olsaydı 1 olanın 4.5g hızını dibine kadar kullanabiliyorken Bazların yoğun olan saatlerinde siz 4/3 veya 4/2 oranda hız alırdınız Sizi 1. olanların bantından alıp dandik banta atardı önceliklendirmesi 1 olanların o bantta daha stabil ve kesintisiz hız ve daha stabil internet alması için 4.5 G de bantlar birleştirilerek maksimum hıza ulaşılır 2. önceliklendirmede bu bantlar 1.lerin interneti yogun kullandıgı yerlerde sizde bi işe yaramayacaktır bantlar birleşmedigi için hızınıza etki edecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 1 Temmuz 2019; 2:42:1 >
  • Lifecell tarife adi. Neden cekmesin. Benim hattim turkcell tarifem lifecell. Dag bayir koy yol tunel kanyon demeden kesintisiz kullaniyorum. Hiz speedtestte 190 kusurleri bile gordum. 15 gb ve bir ton hediyesiyle birlikte 59 tl oduyorum. Dusunmeden gecebilirsiniz. Bu arada telefonumun ekraninda TURKCELL yaziyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.