Son dönem yapılan çeşitli açıklamalara göre Türkiye'de limitsiz internet dönemi bitirilmek isteniyor. Sözde olan internet özgürlüğümüz, özünde de bitirilmek isteniyor. Sanki hız artışıyla bir devrim yapılacakmış gibi kampanyalar düzenlenerek tüm kullanıcılar limitli internete yöneltilmek isteniyor. Buna kitlesel olarak tepki gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Aslında bu durum, şahsi fikrime göre korsan ile mücadele yöntemi de olabilir. Ama insanların özgürlüklerini kısıtlamak da bir çeşit korsanlık olsa gerek! Belirli bir tarihten itibaren limitsiz paketlere yeni abonelik alımı durdurulacak şeklinde açıklamalar yapıldı. Ancak benim gibi limitsiz paketlerde olanlara geniş zaman içinde ne tip baskılar yaparlar bunları bilemiyorum. Ama çok açık ve net söylemek istiyorum ki, ttnet bedelini fazlasıyla ödemekte olduğum limitsiz paketten beni bir şekilde atarsa, ve limitliye zorunlu tutarsa, yemin ediyorum ki yurtdışından internet aboneliği alacağım. Gerekirse 3 metrelik çanak anten ile uydu internet alacağım, belki ayda 500 dolar para ödeyeceğim ama ttnet'e bir kuruş para kazandırmayacağım başıma böyle birşey gelirse. Veya gidip en uygun 3G pakete abone olacağım yine ttnet soygununa göz yummayacağım.
İnterneti ilk aldığım günden itibaren limitsiz tarifede kullandım İlk önce 128k idi, 256 oldu, 512 ve 1mbit oldu sonunda. Hız arttı, fiyat düştü ama ben tarifemde hiç bir değişiklik yapmadım. Şu anda da 1mbit internete 45.3 lira veriyorum hiç bir taahhütüm yok. Memnunum, hızım çoğu zaman yeterli oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Sam0
İnterneti ilk aldığım günden itibaren limitsiz tarifede kullandım İlk önce 128k idi, 256 oldu, 512 ve 1mbit oldu sonunda. Hız arttı, fiyat düştü ama ben tarifemde hiç bir değişiklik yapmadım. Şu anda da 1mbit internete 45.3 lira veriyorum hiç bir taahhütüm yok. Memnunum, hızım çoğu zaman yeterli oluyor.
bende de 1mbit internet var, LİG TV pakedi aldım, dünyada insanlar internet TV diye bir olay kullanuıyorlar, cayır cayır yararlanıyorlar daha ucuza, ben nye yararlanmayayım dedim.
Adam gibi görüntü yok donuyor.
Ayda 30 dolar veriyorum ben bu dandik hizmet için..
Kesinlikle YETERLİ OLMUYOR!!!!!
Babam öğretmen, onlar giriyorlar sadece gazete ,köşe yazısı okumak için, onlar bile 15gb kota harcamışlar ben yokken. Yahu 2 kişi 15gb kota harcıyor ki sörf süreleri kısıtlı, 55 yaşında insanlardan bahsediyorum.
Bunun bir genç için FACEBOOK u , MSN , müzik kannaları, video kanalları ,LİG TV si falan var.
8 mbit internete 15gb kota komik.
8 mbit internete 100gb kota koyup sonra 1 mbite düşürmeleri mantıklı olabilir
Ama SINIRSIZ paket ayrı olacak ...
İsteyen sınırsız paket de kullanabilecek.
Sınırsız 8MBİT 50 tl
100gb kotalı internet 25 TL olursa
Türkiye uygun fiyatlı internetle tanışır.
AKSİ halde TTNET e
Alternatif konulardan devam..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme