Şimdi Ara

LİNEA MI--GRANDE PUNTO MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA...ARKADAŞLAR HAFTA SONU FİAT BAYİİNE GİTTİM.1 AY İÇİNDE DÜŞÜNÜYORUM YENİ ARABA ALMAYI...TERCİHİM LİNEA 1,4 120 HP T-JET DYNAMİC BENZİNLİ (30.000 YTL ENSON)...YADA GRANDE PUNTO 1,4 77 HP DYNAMİC MODELİ BENZİNLİ (24.600 YTL)....LİNEADA KONFOR VAR PUNTO DA ARKA DİZ MESAFESİ DÜŞÜNDÜRÜCÜ GÖRDÜĞÜM KADARI İLE İLAVETEN GP NİN O MODELİNDE ÇİFT BÖLGELİ DİJİTAL KLİMA MEVCUT..BENİ BU İKİ ARAÇ HAKKINDA DETAYLI OLARAK AYDINLATIRSANIZ ÇOK MEMNUN OLACAĞIM..SAYGILAR

• Ben sana detaylı olarak anlatayım.

linea ,grande puntonun genişletilmiş şasesi üzerine kurulu.yürüyeni farklı c segment bir araç.

daha konforlu ve geniş olması doğal sonuç.

bagaj ,konfor yüksek performans beklentin var ise 120 hp lik linea yı tavsiye ederim.

daha az konfor,daha küçük bagaj ve iç mekan benim içi yeterli fazla gitmese de olur diyorsan

grande punto tavsiye ederim.

grande punto ve linea da bazı tofaş düşmanlarının(sebebi bilinmez) heryerde kötülemesine, ölü doğdu gibi boş yorumlarına rağmen piyasada tutuldu.hangisini alırsan hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 12 Aralık 2007; 12:02:36 >
  • AÇIKLAMALARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YARBAY...SON PARAGRAFINA AYNEN KATILIYORUM..KENDİLERİNE SORUYORUM.. 30 BİN YTL LİK ARAÇ SINIFINDA YEDEK PARÇASI EN BOL VE FİYATI EN HESAPLISI HANGİSİ...10.000 KM BAKIMINDA 90-100 YTL - 20.000 KM BAKIM FATURASI 300-350 YTL OLAN HANGİSİ ACABA...TABİİKİ LİNEA YANİ FİAT..ARTI 100 KM HIZA 9,2 SN DE ÇIKABİLEN KENDİ SEGMENTİNDE ARAÇ VARMI...AYRICA 120 HP VE YAKIT TÜKETİMİ 6,3 LT...O SİZİN SÖZÜNÜ ETTİĞİNİZ KİŞİLER BU YAZDIĞIM ÖZELLİKLERİ DİĞERLERİ İLE MUKAYESE ETSİNLER DE ÖYLE KONUŞSUNLAR...TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM VERMİŞ OLDUĞUN BİLGİLER İÇİN..
  • Bende 1.4 fire grande punto var.. Eğer seçiminizi puntodan yana kullanırsanız bence 1.4 16V 95 starjet motorlu olanından alın.. 77 hp şehir dışında rampalarda can sıkabiliyor...
  • sedanla hatchback karşılaştırmasında belirleyici kriter çok fazladır,
    aile kalabalıkmı değilmi?
    yoksa aile için değil kendiniz içinmi?
    sizin zevkiniz hangisinden yana?

mesela ben şartlar ne olursa olsun tercihimi hep sedan olarak kullanırım,ama benim tersime hep hb tercih edenlerde var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emerald Dolphin

sedanla hatchback karşılaştırmasında belirleyici kriter çok fazladır,

mesela ben şartlar ne olursa olsun tercihimi hep sedan olarak kullanırım,ama benim tersime hep hb tercih edenlerde var

EVLİYİM 2,5 YAŞINDA OĞLUM VAR...TŞK BİNBAŞI
  • o zman linea daha iyi olur evli ve cocuk sahibiysen uzun yolda falan daha rahat edersin her türlü...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    palio mu skoda felicia mı ?
    15 yıl önce açıldı
    megane mı clio mu?
    5 yıl önce açıldı
    Renault Fluence mi Fiat Linea mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • linea bence de çok güzel olur hem kasa da yeni
  • quote:

Orjinalden alıntı: palowera

quote:

Orjinalden alıntı: Emerald Dolphin

sedanla hatchback karşılaştırmasında belirleyici kriter çok fazladır,

EVLİYİM 2,5 YAŞINDA OĞLUM VAR...TŞK BİNBAŞI

bende linea tavsiye ederim artık nüfus hep artacak,o ufaklığın eşyaları sizden çoktur zaten

Allah bağışlasın bu arada

• TABIKI LINEA IKISI ARASINDAN
  • arkadaşlar yorumlarınız ve dilekleriniz için teşekkür ederim..daha başkı ayrınltılarda aydınlatılmak için bekliyorum..sürem var daha ne de olsa
  • linea sizin için daha uygun olacaktır
  • snn jetta 1.4 tsi 170 hatta dynoda 204 hp cıkan bi arabadan haberin yok galıba 0-100 7.1 sanie dir sizin kutu gibi lineanızıda yol tutuş işçilik ara hızlanma iç hacim görünüş bagaj hacmi arka diz mesefesi..... yani her konuda bi tarafıyla alır goturur
  • jetta linea'dan daha iyi...
    Ama dediğiniz jetta'yı almaya kalktığınızda neredeyse iki linea parası veriliyor, bunu da unutmamak lazım. Param çook olsa alacağım arabalar da çook farklı olurdu elbet.
  • bn jetta alın demiroum zaten varmı sınıfında başka öle araba demişler o yüzden yoksa line yıda jettayıda pek sevmem ayrıeten sınıfında pek çok arabada lineadan çok daa ii bunuda unutmamak lazm fiat ii iş çıkaramadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |_-0zZie-_| -- 15 Aralık 2007; 23:41:46 >
  • Linea geniş hacmi ve ekonomik motoru
  • Linea üst düzey kalitede olmayabilir belki ama parasını hak eden bir araç. T-Jet motorlu Linea iyi bir seçim olur. Çoluk çocuk da olduğuna göre Punto düşünme bence.

Fiat, Linea ile de G.Punto ile de gayet iyi iş çıkardı. 30 bin YTL verip 120HP turbo motorlu, gayet donanımlı ve güncel bir araç alabiliyorsanız iyi iş çıkmış demektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oflazca

Linea üst düzey kalitede olmayabilir belki ama parasını hak eden bir araç. T-Jet motorlu Linea iyi bir seçim olur. Çoluk çocuk da olduğuna göre Punto düşünme bence.

Fiat, Linea ile de G.Punto ile de gayet iyi iş çıkardı. 30 bin YTL verip 120HP turbo motorlu, gayet donanımlı ve güncel bir araç alabiliyorsanız iyi iş çıkmış demektir.

sn o 30 bin ytl ye nası araçlar alabilecegiğini bilmiosun galıba sırf 120 bg die bi araba alınmaz arkadaşlar bi kere herşeyden önce dengesiz ve çok dar bi araba sınıfının en uzunu en darı en yükseği sizce 120 bg lik performansla böle bi dengesizlik uyumlumu bu araba yolu tutabilirmi yapmaın bu arabanın işçiliği vasat içi dar sırf araba konusomuş yok 120 bg lık motor varmış diede araba almam bn

• ben hayatımda sedan araba almadım nedense hep HB aldım ve şuan bile HB kullanıyorum

linea kullandım çok az binilmiş vardı satıyorlardı bizim burada 2. elin 1 incisi diye biryer var hep 2003 ve üstü araçları takasta alıp satıyorlar orada görmüştüm gögüs felan teknolojik bir araçtı yalnız arka camlar otomatik degildi sanırsam bu teknolojide bu ayrıntı göze çarpıyor heman ama binilecek bir araba
  • ikisi arasında tbiki aile olduğunuzdan LİNEA, hernekadar görüntü olarak PUNTO daha iyi olsada, çünkü linea upuzun ama dar bir araç, görüntü yandan ne kadar güzelse , önden bi okadar kötü, ben pek tavsiye etmem...27000 YTL ye KİA CERATO lar var, bence düşünün derim, kesinlikle daha kaliteli, sorunsuz ve yarı değil tam C segment bir araç...yada çıktığınız fiyata yakın (31000 YTL) dizel i var.....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.