< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ne alaka bence linea alt gelir için fiyat-konfor-sorunsuzluk bakımından en ideal seçimdi. en azından akranları elysee lerden 301 lerden sanderolardan daha konforlu, daha pratik bi araba.
|
Allah yapandan yaptiranlardan razi olsun..
Harika bir aile ve filo araciydi...Tofas in belki en basarili uretimi..burda elestirenler Dogustan passat audi golf ve lexus kullanicilari muhtemelen |
Piyasadakileri de toplasalar keşke.
|
Lineaya herkes çamur atıyorlar (kendileri mercesdesten inmedigi için) kötü araba diyorlar. Üstte bir arkadaşın dediği gibi Alt gelir grubuna göre yakıtı parçası bagajı sorunsuzluğu göz önüne alındığında ülke şartlarında ( maalesef ki) en ideal araçtı.
Instagram da yorumları okudum insanlar sacmalamis yok şöyle kötüydü böyle kötüydü diye, bu fiyat bandında d sınıfı araç satılıyor da Fiat mi bu arabayı kötü yaptı onu düşünmüyorlar. |
lineayı kötüleyenler mercedes bmw audi gibi araçlara binen kişiler değil ki. premium araca binen kişiler zaten böyle boş beleş yorum yapmaz.
linea gibi f-p ürünü olan aracı kötüleyen kişiler rapid, elyse, polo vb. araçlara gereğinden çok para bayılan sonrada çekememezlik yapan boş adamlardır. bu yüzden takmayın :) |
Üzüldüm,gerçekten iyi araçtı.Rakipleri Symbol,301,Elysee'den daha sağlam ve güvenli idi.
|
Linea çok beğendiğim bir araçtı. Clio,301 gibi araçları çok kullandım. Hepsi kağıt gibi geliyordu bana fakat linea daha tok ve daha güvenli araç hissiyatı veriyordu. Yakıtı olsun tatmin edici performansı olsun gayet güzel bir araçtı. Özellikle memleketimdeki bozuk yollarda bile alt takımlarından ses gelmezdi. Burada linea kötüleyenler hangi araçlara biniyorlar merak ediyorum.
|
Üretilmeye devam etseydi bi 5 sene daha sorgusuz sualsiz satardı.
Fiyat / performans olarak mükemmel bi araçtı. 10 senenin 5-6 senesinde satış lideri oldu, tam bir başarı hikayesiydi. Linea olmasaydı Egea da olmazdı bunu unutmayalım. |
Kasa estetiği, kalite ve güvenlik olarak rezil bir arabaydı.
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 28 Aralık 2017; 12:54:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E75606366 -- 28 Aralık 2017; 15:36:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 28 Aralık 2017; 16:15:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|