Şimdi Ara

Lineadan sonra Focus, A3 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar aracım 1.6 multijet linea yaklasık 2 yıldır babamla ortak kullanıyoruz araçın performansından memmunuz fakat yol tutuş ve konfor çok zayıf 4-5 ay içinde daha iyi bi araca geçmeyi planlıyoruz aklımızda ilk olarak 1.6 tdci yeni kasa focus vardı fakat geçen yakın bi akrabamızın a3 1.2 tfsi kullanma imkanım oldu arabaya aşık oldum konforu sessizligi yol tutusu gerçekten inanılmazdı belkide lineadan sonra bana oyle geldi. kafamı karıştırdı açıkcası yılda en az 30 bin km yapan bi aileyiz bu durumda bana onerebileciginz araçlar nelerdır ?

Araçtan beklentilerimiz en az suanki aracımızın performası az yakması ve yol tutuşu 2 ayda bir uzun yola gidiyoruz şimdiden teşekkür ederim.. Bütçe 45-55 bin tl

Hesabı 4 yıl once kuzenim açmış kendısı kullanmadıgı için artık ben kullanıcam fake konu sanılmaması için aracımın fotograflarını koyuyorum.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/925156/d94fb86b-5af7-47f7-b98b-b719d3d2b9af.jpg

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/925156/2b4131eb-efa6-47bd-ba4d-75893bec6f83.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illegall. -- 11 Ağustos 2014; 20:39:04 >

• bence dizel focusun yeni kasasını bekleyin aracınızla idare edin yada yeni kasa astrayı bekleyin. 1.2 motor performas olarak lineanın gerisinde kalır.
  • ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Haklısınız fakat a3 ün konforunuda yaşamak istiyorum açıkcası
  • 45-55 arası bütçeyle hele yeni kasa dizel fokus ya da astra alınabileceğini sanmıyorum. bence temiz 1.4T A3 bakın.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-cok-temiz-full-172480431/detay
  • lineadan sonra audide yaşadıklarınız normal ama 30bin kmye dizel lazım dizel a3 o paraya 1.9tdi 2008-09 model oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 12 Ağustos 2014; 10:10:06 >
  • Cevaplar için teşekkürlar arkadaşlar bakalım onumuzde 4 ay kadar bi süre var zaman bize ne göstericek
  • 30.000km ile benzinli araç alırsanız pişman olursunuz.

Markayı, modeli, büyçeyi bilmem ama kesinlikle dizel alın derim.
  • oyle yapıcaz sanırım 30.000 kmden daha fazla yapıyoruz bu sene 37.500 km yapmışız
  • 1.6 tdi a3'e yöneldim fakat manuel vitesi yok sanırım otomatige sıcak bakmıyorum özellikle yarı otomatige bana a3 konforunda önerebileceginz dizel araçlar nelerdir arkadaşlar
  • güncell
  • audinin otomatik şanzımanı çok konforludur 1den 2 ye geçişte sarsıntı yapmaz yarı otomatikler gibi
  • A3 , olmazsa V40 . Focus sahibiyim A3 alabiliyorsanız A3 alın. O olmazsa V40 alın. Volvo otomatikler sorun çıkarmıyor (denilene göre pek bi şikayetini de göremedik ) motoru yürüyeni Focus da da var. Ama malzeme kalitesi için V40 derim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meitu1 kullanıcısına yanıt
    Otomatigin sorunlarıyla ugraşmak istemiyorum zaten yaşım daha genç su anlık düz vitese devam
  • v40 begendigim ama malesef butçemi aşan bi araç
  • Stop yada far lambalarınızdan biri patlak yada sorunlu.
    (Fotoğraflara baktım da)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamdi0555 H kullanıcısına yanıt
    Plaka aydınlatma arızalı, lineanın kronik sorunlarından biri haftada 2 kere plaka lambasını degiştirdigimi bilirim artık pes ettim degiştirmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.