Şimdi Ara

Liqui moly yağ sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lıquı moly 0 20 toptec yağ almıştım. Bugün arabanın yağını değiştirirken yağın yeşil olduğunu gördüm. İlk kez yeşil yağ gördüm. Daha önce gören var mı ?

Seat ibiza 1.0 evo style

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özellikle 0w16 yağlar daha da yeşile dönük oluyorlar. Viskozite düştükçe renk de açılıyor.

• Hidrolik yağlarında rastlıyorum genelde fosforumsu yeşili andıran sarı oluyor.

• motograter M kullanıcısına yanıt

Bildiğin yeşil hocam. Yeni nesil diyende var , zaten vardı Türkiye de yeni kullanılıyor diyende.

• sonnick kullanıcısına yanıt

Royal Purple diye bir yağ markası var, dünyaca ünlü ve çok üst düzey bir yağ. Yağın rengi Mor. Demek ki değişik renklerde yağ yapılabiliyor.

• benim geçen seneden alıp bir kenara koyduğum l.moly molygen komple yeşildi bakımda dökerlerken baktım.

www.onlineyedekparca.com
    LIQUI MOLY 9089 | Molygen 5W-30 Motor Dexos 1 Gen3 Yağı New Generation 4 Litre (9089) - OnlineYedekParca.com
    https://www.onlineyedekparca.com/urun/liqui-moly-molygen-5w-30-motor-yagi-new-generation-4-litre-9089
  • Bildiğim kadarıyla fosforlu olduğu için bu yağlar yeşil oluyor. Herhangi bir terleme kaçak vb durumları ışık yolu ile görebiliyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motul mu liqui moly mi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.