Şimdi Ara

lise 1 ve lise 2 de oyun oynamayı bırakmalımıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lise 1 e geçtim(evet 2000liyim dalga geçebilirsiniz ) lise 1 de dershaneye gitmicem okulum tam gün ve şehrimizin en iyi anadolu lisesi.lise 1 de ps3 oynamaya devam ediyimmi veya edebilirmiyim dersler zormu abiler ablalar?

• et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısa 2000 mi uzun 2000 mi ona göre değişir
  • darkjuva kullanıcısına yanıt
    dalga geçiyor gibisin biliyorum forumunuzu kirletiyorum cevap verin siz ben gitcem 3 sene sonra gelirim bi daha.
  • Tabiyki de sadece ders calisarak tum hayatini gecireceksin diye bir sey yok. Fakat senden 5 yas buyuk bir abin olarak soyluyorum o oyunlarin gelecekte sana en ufak katkisi olmayacak. Tamamen bombos seyler. Lisede 4 sene boyunca oyun oynadim. Elime gecen ne. Hicbirsey. Sen onun yerine sosyal aktivitelere onem ver bence. Hem hatirlayacak guzel anilar kalir sende. Hem de ileride neden bu kadar vaktimi bosa harcadim diye pisman olmazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetsalih37 kullanıcısına yanıt
    çok sağol Abi.Daha az oyun oynamam lazım o zaman teşekürler
  • Asla oynama. 7de oynamıştım, 8de kısmen oynamıştım, şuan iyi bir and lisesindeyim, belki de oyunla karşılaşmasaydım şuan gs kabataş gibi liselerde olurdum, şuan öyle bir derdim yok çok şükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AteşÇıkartanKertenkele

çok sağol Abi.Daha az oyun oynamam lazım o zaman teşekürler

Daha az degil en az. Haftada max bir veya bir bucuk saat bence. Lise 1 den itibaren derslere sıkı asilmalisin bu arada. Siki asilmak dedigim full ders degil. Hergun 2 saat duzenli calisirsan. İleride sikinti cekmezsin.

• liseye geçtin ve hala oyun oynamayı mı düşünüyorsun? Sen işin ciddiyetinin farkında değilsin galiba. Önünde tüm hayatını etkileyecek bir sınav var. O yüzden o elindeki ps3ü yavaşça yere bırak. Gelirken de bana 1 tane uzun 2000 kap.
  • 2000 de mi doğmuş :0. Bunlar okumayı öğrendi mi ya. Hayat çok hızlı

• Oyun Oynamalısınız

• oyna kardeşim oyna zevk aldığın her şeyi yap yaş büyüdükçe hiç birinden zevk almıyorsun zaten derslerini fazla aksatma yete,orta okul lise zamanlarında oynanan oyunların zevkini başka hiç bi zaman yaşayamazsın gençliğini sadece dersle monoton bi şekilde geçirme.
  • 2.mezunda oyun oynamayı bırakmalımıyım?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.