Şimdi Ara

Liselerdeki Müdür Yardımcıları Atamaları..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu dönem lisemizde bulunan Din kültürü Öğretmeni Müdür yardımcılığına atandı.Buda gündemde yerini koruyan meselelerle alakası olduğu düşüncesindeyim.Bir öğretmenimiz bütün illerde 1700 kadar din kültürü öğretmenini atandığını sölemişti yalanda olabilir.Okullarında müdür yardımcılığına atanan benzer olan olaylar varmı bilgilendirirseniz sevinirim saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: zagozago17

Arkadaşlar bu dönem lisemizde bulunan Din kültürü Öğretmeni Müdür yardımcılığına atandı.Buda gündemde yerini koruyan meselelerle alakası olduğu düşüncesindeyim.Bir öğretmenimiz bütün illerde 1700 kadar din kültürü öğretmenini atandığını sölemişti yalanda olabilir.Okullarında müdür yardımcılığına atanan benzer olan olaylar varmı bilgilendirirseniz sevinirim saygılar

8. sınıftayken(2 yıl önce) din öğretmenimiz müdür yrd.'lığına atanmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowhero

quote:

Orjinalden alıntı: zagozago17

Arkadaşlar bu dönem lisemizde bulunan Din kültürü Öğretmeni Müdür yardımcılığına atandı.Buda gündemde yerini koruyan meselelerle alakası olduğu düşüncesindeyim.Bir öğretmenimiz bütün illerde 1700 kadar din kültürü öğretmenini atandığını sölemişti yalanda olabilir.Okullarında müdür yardımcılığına atanan benzer olan olaylar varmı bilgilendirirseniz sevinirim saygılar

8. sınıftayken(2 yıl önce) din öğretmenimiz müdür yrd.'lığına atanmıştı
    bizim tarih hocamız oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: profuzman

bizim tarih hocamız oldu

Alıntıları Göster
    lisedeyken coğrafyacımız da müdür yardımcısı olmuştu daha sonra müdür oldu diye duyduk.
  • bizim müdür yardımcısı din öğretmeni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

bizim müdür yardımcısı din öğretmeni
    Geçen sene ilköğretimdeyken müdürümüz din öğretmeniydi(1995ten beri okulda müdür).Lisedeki okul müdürüde Din öğretmeni geçen sene müdür olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Dorsett Case

Geçen sene ilköğretimdeyken müdürümüz din öğretmeniydi(1995ten beri okulda müdür).Lisedeki okul müdürüde Din öğretmeni geçen sene müdür olmuş.

Alıntıları Göster
    İl ve ilçe milli eğitim müdürlerine bakarsanız büyük çoğunun imam hatip kkenli olduğunu görürsünüz.
    Garip değilmi?
    İmam olmak için imam hatip okuluna git sonra da il milli eğitim müdürü ol.
    Örnek:İstanbul il milli eğitim müdürü.

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

İl ve ilçe milli eğitim müdürlerine bakarsanız büyük çoğunun imam hatip kkenli olduğunu görürsünüz.
    Garip değilmi?

Alıntıları Göster
    Merak etmeyin yakında medreselerde eğitim yaparız. Hem böylece pek sorun olmaz artık atamalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

Garip değilmi?

Alıntıları Göster
    babam ilk öğretimde müdür yardımcısı

branşı din kültürü ve ahlak bilgisi

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

babam ilk öğretimde müdür yardımcısı

branşı din kültürü ve ahlak bilgisi

Alıntıları Göster
    Olayı başka yönleremi çekmeye çalışıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Olayı başka yönleremi çekmeye çalışıyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Bizim okulun müdürüde din kültürü hocası. Ve nefret ediyorum adamdan... Din kültürü hocası olması yüzünden değil. Okuldaki diğer din kültürü hocası şeker gibi bir insan . Ama bizim müdürde kişilik sıfır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pretender

Bizim okulun müdürüde din kültürü hocası. Ve nefret ediyorum adamdan... Din kültürü hocası olması yüzünden değil. Okuldaki diğer din kültürü hocası şeker gibi bir insan . Ama bizim müdürde kişilik sıfır...

Alıntıları Göster
    bzm müdür din öğretmeni
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlcohollicA

bzm müdür din öğretmeni

Alıntıları Göster
    Bizim müdürde din kültürü öğretmeni. Eğitimci demeye 1000 şahit ister. Torpil torpil nereye kadar yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlcohollicA

bzm müdür din öğretmeni

Alıntıları Göster
    din kültürü öğretmeni olması tabi insanı kuşkulandırıyor. ama bence okulda din ile ilgili faaliyet yapmadığpı sürece sorun yoktur. bırakın adam işini yapsın. bağzı şeyleri çok abartmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yacag

Merak etmeyin yakında medreselerde eğitim yaparız. Hem böylece pek sorun olmaz artık atamalar.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yacag

+1903
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

quote:

+1903

Alıntıları Göster
    bizim okuldaki din kültürü öğretmenide yavaştan yavaştan müdürlüğe kadar yükseldi..zaten etrafınıza bakın,her 10 okuldan en az 7sinde bu olayları görüceksiniz şaşırmanın manası yok artık

• quote:

Orijinalden alıntı: yacag

Alıntıları Göster
    quote:

Ya Hocam Ne Alaka!Bir Fenci Md Yar.sı olabiliyorda bir dinci niye olmasın.Konuyu başka yerlere çekmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: EяdiL

bizim okuldaki din kültürü öğretmenide yavaştan yavaştan müdürlüğe kadar yükseldi..zaten etrafınıza bakın,her 10 okuldan en az 7sinde bu olayları görüceksiniz şaşırmanın manası yok artık

Alıntıları Göster
    Bunlar önemli deilki.Adam kadrolaşmış bunun ne haber değeri var yapsın elinin kiridir.Ama bi rektör bi usulsüzlük yapınca yer yerinden oynuyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

Bunlar önemli deilki.Adam kadrolaşmış bunun ne haber değeri var yapsın elinin kiridir.Ama bi rektör bi usulsüzlük yapınca yer yerinden oynuyo.

Alıntıları Göster
    bizim müdür kimyacı erkek , yardımcısı erkek resimci ve diğer yardımcısı müzikci kadın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem2602

bizim müdür kimyacı erkek , yardımcısı erkek resimci ve diğer yardımcısı müzikci kadın.

Alıntıları Göster
    bizim müdür yardimcisi beden ögretmeni müdür yardimcisi oldu bi tarafi kalkti...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.