Şimdi Ara

Live ile ilgili bir soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, aranızda yeniyim. Yakın zamanda Amerika'ya gitme durumum var ve ordan Xbox 360 getirmek istiyorum. Fakat ürün ülkemizde resmi olmadığı için bu online olayı aklıma takıldı. Yabancı forumlarda insanların Live'den çok uzak ülkelerle eşleştiği ve lag problemleri yaşadığını okumaktayım. Benim sorum ise, alacağım NTSC-U konsolu hangi adres ile kaydetmeliyim, ABD, İngiltere vb. fark eder mi? Yani oyun eşleşmesi bölge kodu, kayıtlı adres gibi etkenlere göre mi belirlenir, rastgele mi seçilir yoksa biz kendimiz mi belirleriz? Forumda arama yaptım fakat online sürem kısıtlı olduğu için çok kapsamlı olmadı. Mesaj sayım sizi aldatmasın inşallah bundan sonra aktif katılım yapacağız. Şimdiden teşekkürler.
    Özet: Kısacası adresini İngiltere veya Amerika olarak verdiğim NTSC-U konsolla lagsız oyun oynama şansım var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMuTaN21 -- 16 Mayıs 2009; 23:30:04 >

• Benim Xbox 360 NTSC-U Ebaydan Almıştım. Live'a Kayıt Olurkende New Yorkda Bi Otelin Adresini ve Telefonunu Verdim Google Saolsun

Lag Falan Yok. Herşey Süper Maşallah...
  • Benim konsolum pal bende ingiltereden bi adres vermiştim isteseydim abd den de adres verebilirdim...hiç bi lag problemi yaşamadım fifa bildiğin sanki yanyana oynuyoruz gibi en küçük bi takılma olmuo cod 4 te aynı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chetaci -- 17 Mayıs 2009; 0:54:21 >
  • Sorunuzun cevabı evet, yani lagsiz oynayabilirsiniz, lütfen bu tip soruları üst konuda sorunuz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=18706443&go=last
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.