Selam arkadaşlar beta sürümünden beri oynuyorum LoL'ü. Sanırım 2009 olması lazım, Oyuna ilk başladığımda en son çıkmış hero yanlış Hatırlamıyorsam kata yada panthdı hala ara ara girer oynarım urf gelirse bi kaç el urf yoksa bi kaç el aram atar çıkarım. Lig peşinde koşmaya heves kalmadı artık. Dotadan geldik Dotaya döneceğiz sanırım var mı benden daha old bu oyunda < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bildiğin Odun -- 23 Ekim 2020; 16:6:29 > |
LoL: Var mı benden daha yaşlısı bu oyunda
-
-
yaş kaç?
-
İmamesiyle beraber 29 olduk hocam
-
Kasım/Aralık 2009' du sanırım kafeme gelen çocuklar "Abi bir oyun çıkmış bilgisayarlara yükler misin? Süper bir şey" dediği zamanlarda başlamıştım. Gel gelelim güncellemeden güncellemeye açıyordum sadece ve o sıralar ağırlıklı olarak WoW oynuyordum. Şimdi yaş oldu 37 ve tüm oyun hevesim kaçtı ama bende sizin gibi eğer gelmişse Urf ve günlük görev için 1-2 maç Aram oynuyorum. Arkadaşlık ve takım tekliflerini reddettiğimden özellikle takım görevlerini es geçiyorum : )). Şimdilik yaş konusundaki önderlik bende sanırım ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 23 Ekim 2020; 19:17:31 > -
urf'u sevemedim ben. girersem eğer derecelide 1-2 el braum yada morgana supp atıp çıkıyorum. zaten hazirandan beri girmedim galiba.
-
2011 benim de.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yaş 40 lvl 483 dotadan beri düzenli oynarım :)
-
Dotadan geldik dotaya döneceğiz sanırım hocam. Bu lol illeti bir kaç senemizi götürdü ama dota bir başka
-
Hocam dota o kadar iyi mi ya bende Lol oynuyorum ama sıkıldım artık dotaya başlayasım var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dxdiag36 -- 4 Kasım 2020; 21:10:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dota Lolde ki gibi sınırlı item sınırlı carry şampiyonlarla oynanan bi oyun değil. Ciddi bilgi tecrübe ister ve her şampiyon sana oyun kazandırabilir. İşin güzel yanıda burada zaten. Dotanın tadını alan bi adam için lol 0-6 yaş grubu kalıyor bence. Zaten Lolden hevesini alanlar dotaya geri dönmeye başladı
-
Hocam lolü 2 yıldır oynuyorum.Her maç Allah kitap küfreden velet kitlesi yüzünden baya sıkıldım.Dotada da benzer durum varmı?Cs go daki gibi takım oyunundan ziyade bireysel yeteneğinle birşeyler yapılabilir mi yoksa Loldeki gibi takım oyunu ağırlıklı mı?
Birde 0 dan öğrenmek ne kadar zaman alır?Biraz YouTube da videolar falan izledim pek sarmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilizard oyunlarının güzel yanı şu kötü oynayan adam görürsün ama flame yapan hakaret eden göremezsin o söven veledlerden eser yok. Oyun içinde çok iyi bireysel oynasan bile dotada çareler tükenmez mutlaka sana göre bi build giden olur durdur. o yüzden bireysel kasıp takımla hareket etmektir. Şunu da söyleyeyim lolde ya lanede durman gerekir ya sürekli jungle dönmen gerekir ki level kasabilesin. Dotada karşında ki adamın senden kaç level fazla olduğu yada itemleri lolde ki kadar etkili değil. Tamamen yetenek ve tecrübe.
-
Sezon 2 den beri oynuyorum ben kendimi old sanıyordum, sizin durum daha ciddi hocam :)
-
9 yıldır oynuyorum, yaşım 40, ama 25 gösteriyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X