Şimdi Ara

Lozan 100 yıllık yalanı patlayan dincilerden cizreli Armağan 'lozan öncesi gizli anlaşma imzalandı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• x (formerly twitter)
    🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on X
    https://x.com/ajans_muhbir/status/1859478606822682786

Yeni Akit yazarı Mustafa Armağan:

“Lozan Antlaşması öncesinde İngiltere ile gizli bir antlaşma imzaladık.

Buna göre hilafetin ve din eğitiminin kaldırılması Lozan’ın ön şartıdır.

İşte Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in dile getirdiği camilerin satılması, ahır yapılması, Kur’an öğretiminin yasaklanması meselesini ancak bu kronolojik zincirle anlayabiliriz.”

Not: Türkiye'de islamcı tarikatların hepsi kürdi kökenlidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu herkesin bilmediği ama kendilerinin bildiği anlaşmalar bitmiyor :)))

habere gelen ilginç yorumlar var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 17 ile çekilmiş görüntüleri varmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamın bir sürü kitabını alıp okudum, pişmanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 21 Kasım 2024; 16:58:0 >
  • Keşke 30 milyon Türk Genci de sendeki olgunluğu gösterebilse dostum. Bak sen yanlış bir iş yaptığını farkedip kendini eleştiriyor ve pişmanlık duyuyorsun.

30 milyon Türk Genci de Dersimli Kemal'e oy basıp, ya da iktidara oy basıp, işler sarpa sarınca ya kim verdi bu oyları bunlara, ben vermedim deyip kaçışıyorlar!

• Mustafa Armağan ülkenin yaşayan en değerli tarihçisidir.
    Malum kitlenin işine gelmeyince karalamaya kalkar.
    Adam bilgisinin sadakasını bunlara verse milyon kişi prof olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dedi, dolar 3 olmazsa vatandaşlıktan çıkarım diyen vatandaş.
    Ne dolar 3 oldu, ne porçöz vatandaşlıktan çıktı.
    Yani bunun sözüne pek güven olmaz.

• Colda kullanıcısına yanıt

şu tipten zaten 10 yıl yatarı var. malum kitlenin tarihçileri de böyle oluyor nedense. bölge de belli cizre :D

• Dezenformasyonla mücadele kurumu neden müdahale etmiyor bunlara

• Lozan 100 yıllık yalanı patlayan dincilerden cizreli Armağan "lozan öncesi gizli anlaşma imzalandı"
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

bu ciasalislamcılar aşırı tehlikeli bir kesim. Bu topraklardaki en şeytani grup.

Konunun dışına taşarsak babanız eli öpülesi akıllı bir adammış. Bugün sözde milliyetçi geçinenlerin oy attığı isimin iki oğluda askere gönderilmedi.

• Bunun palavralarına inanan kesim oldukça yalanı bitmez. Nerede bir okumamış cahil biri varsa video izleyerek kendini tarih profesörü sanıyor. İzleyen ve inanan saflar oldukça bu adamın işi bitmez. Çünkü okumamış kesime duymak istediklerini anlatıyor.

• EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

vallahi şimdi aydım. bunlar kimlik saptayıp ifşa derdinde galiba. ben de bunu yiyecektim. senin mesajı görünce aydım. eyvallah. ben de kendi kendimi ifşalama derdindeyim.

neyse şöyle bir 2028 gelsin de o zaman arkadaşla isterse bizzat yakından tanışırım.

La sen daha bir kaç sene önce konu dışında "tipim nasıl ss'li" diye işsiz işsiz konular açıyordun. Popüler konular kısmında senin böyle işsiz konuların doluydu. Konu dışını kullanmayan ben bile görüyordum bunları. Bırak laga lugayı da "öz hakiki safkan Türk ve Türkçü" olarak askerden 39 yaşına kadar niye kaçtın, Tr'ye niye gelmiyorsun onu anlat sen. Kendinle ilgili palavralar atıp milleti trollemişsin hep buralarda, biraz da gerçekleri konuş diye sana yol gösteriyorum daha ne istiyorsun. Sen çok önemli biri misin de seninle ifşa vs diye uğraşalım Lozan 100 yıllık yalanı patlayan dincilerden cizreli Armağan "lozan öncesi gizli anlaşma imzalandı"  

Bu kadar "büyük Türkçü" olarak bedelli yapmak ne oluyor? Hoş bedelli diye diye de 40 yaşına varmışsın zaten. Daha neyi bekliyorsun?

Bence de uzatma çünkü sıva yetmiyor Lozan 100 yıllık yalanı patlayan dincilerden cizreli Armağan "lozan öncesi gizli anlaşma imzalandı"   tecil hakkın olmayan bi durumda "asker kaçağı" konumunda oluyorsun, her şeyi bilen biri olarak bunu da biliyor olmalısın. Aslında burada ilgilendiğim asıl kısım askerlik değil, senin sabah akşam özellikle "liboş, liberal solcu" diye sağa sola sallayıp, Nazi ve Rus özentiliğinden ben "nasyonal sosyalistim" diyip bi taraftan Türkçü, Atatürkçü takılırken askerliğini 40 yaşına kadar yapmamış, yurt dışında gezip tozup direnmiş olman. Kendinle çeliştiğin ve komik olan yer burası. Sanal ortamda herkesin her şey olabildiğine güzel bi örneksin Lozan 100 yıllık yalanı patlayan dincilerden cizreli Armağan "lozan öncesi gizli anlaşma imzalandı"  Liberal bi adam dövizli yapsa ya da yapmamak için yurt dışına kaçsa kimse bi şey demez, ideolojisiyle tutarlıdır en azından. Ama senin durum fena. Ya git geç de olsa askerliğini yap ya da bu Türkçü, Atatürkçü, milliyetçi rollerini, önüne gelene klavye sallamayı bırak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 22 Kasım 2024; 3:43:5 >

• Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

sallamaya devam et. fat boy slim mlim yazmışsın. hayatımda tanımadığım şarkıcı :)))) yok biliyorum vs sallıyorsun. ne biliyorsun?

detaya girmiycem. ama bilgi: Almanya'ya giden T.C. vatandaşları dövizliye göre değilde bedelliye göre ödüyormuş. Almanya'da çalışmaya başladıktan 1 1.5 yıl sonra bir akrabamın aracılığı ile rütbeli bir komutan sayesinde direkt sistemden durumumu anlamak için bilgi aldığımda öğrenmiştim.

yok biliyormuş ? :)))))

derdinin askerlik olmadığını biliyorum. çünkü daha önce de yazdığım gibi derdin askerlik olsaydı falan RTE'nin oğulları için bir eleştirine denk gelirdik.

flat slimt boy vs yazmışsın. punkçı mı rapçi mi ne ise hiç dinlemediğim birisidir. yani dediğim gibi lozan mozan derken artık kimsenin bilmediği kişisel verilere de sahipsin yani ? :))))

balkanlarda türkler karamanoğulları olduklarını bilirler. buradan mı flat slim boy vs sallıyorsun? belli bu arkadaş kimse baya canını acıtmış :))))))

yazacaksan buradan devam et.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.