Şimdi Ara

LPG patlatma yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aracım renault europa 1.4 tek nokta enjeksiyonlu .

yolda seyir halindeyken BENZİNDE kullanırken hiçbir sorun yok fakat LPG de kullanırken herhangi bir hızda. ayağımı gazdan çekince. aracı altından pıt pıt diye sesler geliyor(patlatma diyorlar). yokuş aşağı inişlerde bu ses daha belirgin oluyor. Lpg ciye gidiyorum motorcuya yönlendiriyor motorcu LPG ciye git diyor arabadan soğudum iyice arkadaşlar. Başına böyle bir sorun gelen varsa yardım edin lütfen.

Not: Buji ve buji kabloları değişti sorun düzelmedi.

• Akış debimetresi sıkıntılı olabilir, oksijen sensörlerinde de sorun olabilir. Deneme yanılma ile yapacak usta ile karşılaşmazsınız umarım. Benim lpg li aracımda alt devirlerde yapıyordu bujiler, kablolar değişti, oksiejn sensörü dendi, akış debimetresi dedi falan filan derken sattım kurtuldum, LPG den iki kuruş kar edecekken ustalara tutulmuştum. Satın kurtulun ya benzinliye binin ya dizel alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Akış debimetresi sıkıntılı olabilir, oksijen sensörlerinde de sorun olabilir. Deneme yanılma ile yapacak usta ile karşılaşmazsınız umarım. Benim lpg li aracımda alt devirlerde yapıyordu bujiler, kablolar değişti, oksiejn sensörü dendi, akış debimetresi dedi falan filan derken sattım kurtuldum, LPG den iki kuruş kar edecekken ustalara tutulmuştum. Satın kurtulun ya benzinliye binin ya dizel alın.
    aracınızın marka ve modeli neydi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quicksilver.89

aracınızın marka ve modeli neydi hocam

Alıntıları Göster
    ALFA 156 TS 1,6, sattım kurtuldum valla lpg ile uğraşılmaz. Benzinli kullanım keşke ucuz olsa ülkemizde. Birazdan LPG ci tayfa gelir yok hatalı montaj, iyi usta bulamamışsınız derler. Ölümüne savunurlar, sonuçta LPG de yaptığınız tasarruf ustaya gidiyor, birde olup olmayacağınında garantisi yok.
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    Biraz arabadan anlayan bu foruma uğramaz zaten forum donanıma göre,
    1- lpg ultra süper iyi bir şey
    2- vw çöp
    3- dsg çöp ötesi
    4- bütün araba satanlar dolandırıcı
    5- dizel can
    6- benzin zengin züppe arabası
    üyeler sadece bunları yazıyor başka bir olay yok burada
  • Ben aynı modelin 1.6 enjeksiyonlu modeline sahibim subap ayarı yaptırdınız mı ? Aracın kendi beynini bilgisayara bağlattınız mı ? Ayrıca Distribütör kapağı ve bobin denendi mi ?
  • subap ayarı yapılmadı hocam beynini de bağlatmadım bilgisayara distribütör kapağı tevzi makarası buji buji kablosu bobin değişti sorun çözelemedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı araç aynı motor aynı sorun bende de vardı tavsiyem yokmuş gibi davranın ben sattım kurtuldum.
  • Lpgli aracın ateşleme sistemi pürüzsüz olmalıdır. Benzin ateşleme sistemindeki hataları bir noktaya kadar tölere eder ancak lpg bu konuda çok hassas. Sırasıyla ucuzdan pahalıya bujilere kablolara ve bobine baktırın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Quicksilver.89 Q kullanıcısına yanıt
    Lpg regülatörü kaç yıllık ne marka ve en son ne zaman bilgisayarlı gaz ayarı yaptırdınız ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.