|
Bildirim
|
otomatik civic 1.6 benzinle devam...ama ayda en fazla 400 - 500km yol yapıyorum hepsi de şehir içinde zaten...
aracı kasım da aldım toplam 2500 km yol yapmışım ... Bu kadar kulanım için LPG taktırmak anlamsız geliyor;zaten en fazla 2 - 3 sene binerim.. 2 tane çocuk taşıyorum;yedek lastik sıkıntısı - tehlikesi-kapalı otopark sıkıntısı-maliyeti-motor da problem çıkar mı riski-- falan filan...değmez dedim... |
Her araca uygun değil, o yüzden sorgulamak yanlış.
|
2.69 resmen bedava yakıt. İmkan olsa dizel aracıma tüp taktırırım, uygun benzinli aracı olup taktırmayanlara şaşıyorum
![]() |
Bendede vardı söktürüp attım. Araba 100 kilo yükten kurtuldu. Motor rahatladı. Bazen istop ediyordu vs o sıkıntıları geçti. Zaten maddi olarak da hiçbir faydası yoktu. 100 kilometrede 5-10 lira için değmez o tüp pisliğine.
Uzun yola çıkmaya korkuyordum. Olduk olmadık yerlerde tüp bitiyordu, ondan sonra araki LPG istasyonu bulasın. Kaç kez yolumu değiştirip yolu uzattım nereden bakarsan bak lanet birşey |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 16 Nisan 2018; 14:0:0 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 16 Nisan 2018; 16:46:31 > |