Şimdi Ara

LPG taktırmayı düşünüyorum ne dersiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili dostlarım saygıdeğer abilerim. bende citroen c3 1.4 i manuel araç var 40 kuruş yakıyor aslında az fakat günümüz şartlarında zorluyor ne derseniz deyin. ben lpg taktırmak istiyorum nasıl bir sistem tercih etmeliyim ve hangi markayı taktırayım ben ATIKER diye düşünüyorum ama sizdende bir fikir almak isterim. ve motora herhangi bir zararı varmıdır bu lpg nin....

teşekkür ederim,

• kardeşim ende 2011 c3 var atiker tüp taktırdım hiç memnun değilim 30 krş gaz yakıyor performansıda hiç iyi değil tavsiye etmem biraz daha parana kıy brc tktır ben şimdi söktürüp brc taktırıcam
  • Aynı motora sahip c4 var bende. Aldığımdan beri brc kit ile kullanıyorum. İşini bilen bir servise montaj yaptırırsanız memnun kalırsınız. Ben tavsiye ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay-c3

Sevgili dostlarım saygıdeğer abilerim. bende citroen c3 1.4 i manuel araç var 40 kuruş yakıyor aslında az fakat günümüz şartlarında zorluyor ne derseniz deyin. ben lpg taktırmak istiyorum nasıl bir sistem tercih etmeliyim ve hangi markayı taktırayım ben ATIKER diye düşünüyorum ama sizdende bir fikir almak isterim. ve motora herhangi bir zararı varmıdır bu lpg nin....

teşekkür ederim,

aracınız bence servise götürüp enjektörlerine falan baktırın subap ayarlarını yaptırın bence araç çok yakıyor. 1.6 Passat 102bg şehir içinde 0.35krş şehir dışı 0.27krş yakıyor. Lpg konusunda BRC taktırmanızı öneririm atikerde sorun yaşanlar çok oluyor. Ancak lpgnin markasından ziyade takan usta daha önemli.. eğer biraz zorlarım diyorsanız Prins taktırmanız tavsiyemdir BRC ye göre daha pahalı fakat güç kaybınız en aza iner. BRC de 10binde bir bakıma gidecekseniz Prinste 20binde bir gidersiniz yalnız Prinsin filtre fiyatları BRC ye göre biraz daha pahalıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: fasirt

kardeşim ende 2011 c3 var atiker tüp taktırdım hiç memnun değilim 30 krş gaz yakıyor performansıda hiç iyi değil tavsiye etmem biraz daha parana kıy brc tktır ben şimdi söktürüp brc taktırıcam

Sayın Fasirt;

Merhaba
    Tüm kullanıcılar BRC den son derece memnun,

BEN de çok memnunum neden mi:

yaklaşık 4 - 4,5 yıldır ( 60.000 Km. dir) kullandığım BRC enjektörlerin dördü birden arızalandı, tam onunla uğraşırken nasıl hallederim diye birden ne hikmetse regülatör de arızalandı. Bir araştırma yaptım, 4 enjektör ve 1 regülatör değişimi bana 1.100 - 1.200 Tl arası bir maliyet getiriyor. Ne kadar ekonomik değil mi. 60.000 Km de lpg den yaptığımız tasarruf bir anda uçtu gitti. BRC taktırın, onarım için neredeyse bir montaj parası verin hayırlı olsun.
    (Bu arada fazlaca titiz olduğumu söylemeliyim, bakımlar v.s. aksatılmadan hatta zamanı gelmeden tarafımdan yapılmıştır. Sistem monte edildikten sonra devamlı aynı marka LPG kullanılmıştır. bilgilerinize.

Size neden cevap yazdım, tesadüf şudur ki ben de BRC söktürüp, ATİKER taktırmayı düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.