Şimdi Ara

Lucid rüya/berrak rüya yapmayı anlatıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce astralı söylemiştim.Aslında astral diye bişey yoktur lusid rüyanın duyu organları katılmış versiyonudur yani ruh muh çıkmıyo neyse konuya geçelim.Şimdi İlk önce rüyalarınızı uyanır uyanmaz hatırlıyor musunuz ?Eğer hatırlamıyorsanız hatta rüya görmüyorum diyorsanız.Normal uyandığınız saaten 1 saat önce uyanın eğer hayla göremiyorsanız 2 saat önce uyanın.ARtık rüyaları hatırlayabiliyorsanız tamamdır şimdi 3 gün rüyaları net hatırladığımız saate uyanalım.4.gün ise rüyalarımızı hatırladığımız saatin 1 saat öncesinde uyanın.Uyandıktan hemen sonra gözünü kapatın hiç kıpırdamadan ve hiç ama hiçbirşey düşünmeden önünüzdeki karanlığı izleyin.yaklaşık 5 ila 10 dk arasında renkler gidip gelmeye elinizde yüzünüzde kaşıntı olacak sakın kaşımayayın dayanın.Sonra hafif nesneler görceksiniz.Sonraysa rüyaya girceksiniz.Rüyada olduğunuzun farkına varcaksınız istediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz artık :D Lucid süresini artırmak için lucid sırasında lucid yapın sadece isteyin başka bir rüya alemine daldığınızı düşünün bu sefer lucid 2 kat süreye çıkar kolay gelsin her türlü soruyu sorabilirsiniz :D

• Sonradan rüyada filan kalıp kafayı sıyırmayalım?
  • ASDsffgfzd :D olur mu öyle şey sen gece yatınca acaba sabah kalamam diye düşünüyon mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stargod

ASDsffgfzd :D olur mu öyle şey sen gece yatınca acaba sabah kalamam diye düşünüyon mu ?

Ne zaman ne olacağı bilinmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: impossiblespeed

Sonradan rüyada filan kalıp kafayı sıyırmayalım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneyen oldu mu? İşe yariyorsa super şeyler yaparım naughty.gif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyimiş ben daha garip yapıyorum . Uyandığımda hala uykum varsa karanlıkta bekliyorum rüyamda en son ne gördüysem onu düşünüyorum sonra girmiş oluyorum ama çok az sürüyo .

Not : saçma ama eğlenceli ;)

Dipnot : deliricem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    *Veri Silindi.
    4 yıl önce açıldı
    Rüya Tabirleri
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Denedim ve sabah kalktığımda muhteşem bir baş ağrısı oldu. Boğazım ağrıdı. Güzel bir şey ama kısa sürüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.