Şimdi Ara

Lucid Rüya Gördüm Ama Çok Garipti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnanamıyorum köydeyken bir arkadaşım söylemişti çok oğraşmıştım rüyalarımı not felan ediyordum ama hiç yapamıyordum sonra boşver amaan dedim bidaha not almadım bıraktım akşamları hep görmek istiyorum diyodum demeyide bıraktım sonra istanbula geldim bi kaç gün geçti görsem ne güzel olurdu diyordum düşünüyordum ne yapabilirdim rüyada diye öyle işte sonra yattım bi rüya gördüm okuldaydım rüyamda tatil bitmiş rüyamda tatilin bittiğini düşündüm sonra derse geçtik yine laga luga derste işte okul bitti bizim parka gittim bi an aklıma geldi tatil bitmediki daha nasıl okula gidebilirim ben diye düşündüm sonra oha rüyadayım dedim rüya bu dedim sonra bizim sokağa doğru koştum ve bunları ben yapıyorum çok gerçekçi sanki rüya değilmiş gibi ama rüya olduğunu biliyorum sonra rüyada hiç bir telefon olmadığı halde müzik çalıyorum sonra uçmayı deniyim dedim uçamadım. D: ama müzik çaldım havada müzik çalıyodu D: sevinçli sevinçli dolaşıyodum herşey aklıma geldi herşey yapabilirim diye ama yapamadım tek yaptığım sevinçli sevinçli dolaştım rüya olduğunu anladığım için.

Sonra Sabah kalktım başıma bi ağrı girdi ama ne oldu dersiniz sanki gördüğüm lucid değildi çünkü istediklerimi yapamadım rüyada ama çok gerçekciydi rüyada olduğumu anlamıştım.
    Belkide böyledir : bu normal rüyadır lucid değildir yine kontrol bilinçaltımdadır ama luciddeyim gibi davrandıttırmıştır bana
    hiç bişey yapamasamda çok sevinmiştim :D ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cada5555 -- 30 Ağustos 2016; 10:14:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.