Şimdi Ara

LUKOİL ECTO DİZEL VE EURODİZEL ÇEŞİTLERİ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabam 2004 model hyundaı accent 1.5 CRDİ DİZEL...Bir arkadaşın tavsiyesiyle 10 Gün önce LUKOİLden ECTO DİESEL aldım....Depoyu fulletim..Bugün bitti mazot...
    Aracımdaki değişiklikler;
    *Motor sesi azaldı...
    *Vuruntu bitti....
    *Kara duman hiç yok..
    *Gaz pedalı yumuşadı ve daha seri tepki vermeye başladı...
    *Performansı daha güzel oldu..
    *Ve en önemlisi menzil uzadı..

..Halbuki bugüne kadar ucuz diye yanından bile geçmezdim...Çokda titizimdir..Bugüne kadar kullanmadığım hiçbiri kalmadı(shell,total,petrol ofisi,bp vb...)..Hiçbirinde bu şekilde hepsini barındıran bir değişiklik olmadı.Ayrıca motor enjektör vs.. temizleme özelliğide mevcutmuş..Mazotun içine kattıkları katkı çok kaliteliymiş.. Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlardan bilgilerini paylaşmalarını ve yardımlarını rica ediyorum...Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysml -- 21 Ekim 2012; 21:26:50 >

• hee heee
    *Motor sesi azaldı...
    *Vuruntu bitti....
    *Kara duman hiç yok..

bizde yedik

tüm postların bu yönde reklam işleri yapacaksan ajans aç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunrasit

hee heee
    *Motor sesi azaldı...
    *Vuruntu bitti....
    *Kara duman hiç yok..

bizde yedik

tüm postların bu yönde reklam işleri yapacaksan ajans aç.

Motor sesi kulağım hissediyor,arabadaki titreşimin azaldığını vücudum hissediyor,menzili uzadığını gözümle görüyorum kmyi,Gaz pedalı yumuşadığını ve daha seri ivmesinin yükseldiğini ayağımla hissedebiliyorum...Bunlar olmasaydı fikir paylaşmazım herhalde..Yanlış anlama Lukoile ortaklığım filan yok,Olanı söylüyoruz burada..

• luk kart al daha ucuza gelsin mazotun :)
  • 1- vuruntunun sebepleri ve dizel çevrimiyle çalışan motorlarda oluşan vuruntuyu (gerçek vuruntudan bahsediyorum) bilmediğinizi farkettim.araştırın ve öğrenin lütfen.bahsettiğiniz şey vuruntu değil büyük ihtimalle düşük devirde giderken oluşan silkelenme-titreşim.

2- kara duman olmadığını nerden biliyorsunuz ? bunca yıllık şöforum bugune kadar kullandıgım hiç bir aracın egzoz dumanını görebilmiş değilim.

3- yakıtla hiç bir alakası olmayan gaz pedalı yumuşama konusuna hiç birşey diyemiyorum zaten

4- performans ve menzin konusu ise tamamen şartlara bağlı olarak şaibeli olabilir.performans psikolojiktir buyuk ihtimal , menzil olayında ise aynı şartlarda ölçülmedikce birşey demek zor.bir depoyla üstelik.

5- ben bu kadar basit boş beleş bi reklam tarzı görmedim.buradaki insanları cahil cühela mı zannediyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberKnight -- 27 Ekim 2012; 5:04:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ysml

...Gaz pedalı yumuşadı ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ysml

Arkadaşlar arabam 2004 model hyundaı accent 1.5 CRDİ DİZEL...Bir arkadaşın tavsiyesiyle 10 Gün önce LUKOİLden ECTO DİESEL aldım....Depoyu fulletim..Bugün bitti mazot...
    *Motor sesi azaldı...
    *Vuruntu bitti....
    *Kara duman hiç yok..

..Halbuki bugüne kadar ucuz diye yanından bile geçmezdim...Çokda titizimdir..Bugüne kadar kullanmadığım hiçbiri kalmadı(shell,total,petrol ofisi,bp vb...)..Hiçbirinde bu şekilde hepsini barındıran bir değişiklik olmadı.Ayrıca motor enjektör vs.. temizleme özelliğide mevcutmuş..Mazotun içine kattıkları katkı çok kaliteliymiş.. Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlardan bilgilerini paylaşmalarını ve yardımlarını rica ediyorum...Saygılarımla...

Çok güzel bir reklamcılık anlayışı.

1- Motor sesi azalabilir. Yakıttan yakıta fark var. Hatta aynı firmanın farklı şubelerinden aldığınız yakıtta bile fark edebilir.
    2- Vuruntu bitebilir. Yine 1. maddedeki yorum geçerli.
    3- Kara duman hiç yok demişsiniz. O kadar zamandır dizel araç kullanıyorum hiç siyah duman görmedim. Siz bugüne kadar aldığınız mazotları kontrol edin. Yanlışlıkla 10 numara yağ koymuş olabilirler.
    4- Gaz pedalı nasıl yumuşayabilir bana bunu bir açıklayın. Bunun yakıtla alakası nedir? Araba daha seri tepki verebilir bu yine 1. maddedeki yorumlada alakalı ancak şu gaz pedalıyla yakıt arasındaki ilişkiyi bana bir anlatın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HANGİ DİZEL SHELL-BP-OPET-PO VS
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberKnight

1- vuruntunun sebepleri ve dizel çevrimiyle çalışan motorlarda oluşan vuruntuyu (gerçek vuruntudan bahsediyorum) bilmediğinizi farkettim.araştırın ve öğrenin lütfen.bahsettiğiniz şey vuruntu değil büyük ihtimalle düşük devirde giderken oluşan silkelenme-titreşim.

2- kara duman olmadığını nerden biliyorsunuz ? bunca yıllık şöforum bugune kadar kullandıgım hiç bir aracın egzoz dumanını görebilmiş değilim.

3- yakıtla hiç bir alakası olmayan gaz pedalı yumuşama konusuna hiç birşey diyemiyorum zaten

4- performans ve menzin konusu ise tamamen şartlara bağlı olarak şaibeli olabilir.performans psikolojiktir buyuk ihtimal , menzil olayında ise aynı şartlarda ölçülmedikce birşey demek zor.bir depoyla üstelik.

5- ben bu kadar basit boş beleş bi reklam tarzı görmedim.buradaki insanları cahil cühela mı zannediyorsunuz ?

Headshot

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.