|
Bildirim
bu adam nasıl tutuklanmıyor hayret ediyorum. yatırımcıya diyorsun ki bu sınırlı bundan sadece 10 milyon adet var diyorsun yatırımcı arzına göre yatırım yapıyor sonra bir anda 6 milyar coin daha üretip satıyorsun. bunu ürettiğin anda yatırımcının cebinden çalmış oluyorsun direk ama hiç kimse hiç birşey yapmıyor. bence çok ilginç kripto paralar yeni olduğu ve hiçbir yasa ile desteklenmediği için yapıyor ama yatırımcı açık açık dolandırılıyor bu kadarına dur denmesi lazım.
(not: luna yatırımcısı değilim kuyruk acısından söylemiyorum ama adamlar dolandırılıyor. dün dip fiyat diye bir çok kişi luna aldıktan sonra piyasa luna sürmüşler herkes batmış twitterda 40k,50k batıran ailesinin parasını batıran mı dersin yazık valla) |
Kripto para savunucularının geldiği duruma bak. Daha düne kadar devletlerden bağımsız diye övüyordunuz, Şimdide nasıl bu kadar denetimsiz olur, Yasa yokmu, cezalandırılmalı gibi şeyler söylüyorsunuz. Abi niye cezalandırsınlar adamı? Ne suç işlemiş? Sizinle sözleşmemi yapmış. Yaptığı sözleşmenin yasal zemini mi varmış?
Kardeş siz zaten bu alana yasa ve düzenlemeler olmadığı için girdiniz. Kurallar kullanıcılarıın lehine koyuluyor zannettiniz ama şimdi tokatlanınca ağlıyorsunuz. Yaprağını yerken kıtır kıtır, ama sapına gelince başlıyorsunuz Meee demeye. |
Ortada hiç bir emek yokken herkes birbirine abi projesi var diyor.
Bu proje coine mevcut değerini kazandırıyor mu.hayır. Bu para kimin parası.herkesin. E nerde kazanç… Projeler vs bana biraz saçma geliyor niyeyse insanlarda abi o öyle değil bu bir arz talep bilmem ne sayıyor.. Sonuç hepimize hüsran… Yine kasa ve balinalar kazandı… |
Kripto para borsasının bir güvenirliği kalmadı..
|
Birileri eşek olduktan sonra semer vuran çok olur. Tosunlar asla ölmez; sadece kimlik değiştirir.
|
Kolay para kazanma hırsı insanı maymuna çeviriyor.
|
İyi tokatladılar milleti. Bir de polis koruması istemişler komedi resmen
|
Hepsi 25 dolar olsa yine de alman diyen biri vardı, lafı soğumadan 20 dolara indirdiler ahdhaahsh
Temettü emekliliği peşinde koşuyorum, böyle elle tutulmayan arzı belirsiz 15 yaşında ağzı kokan kerkenezlerin proje ağbi ayağı çektiği , 20 yaşındakilerin türettiği zihni sinir procelerden bir bok olmaz. Virüs yaygınken evde oturun size birşey olmasın diyen hükümetlerce bedavaya basılan ve pompalanan para coinde toplandı bir kuyruklu yıldız misali geldi ve geçti. Yaşandı bitti saygısızca anlayacağınız. Daha da dönüşü olmaz bu işlerin. |
Kardeşim zorla mı bulaştırıyorlar? Aklı olan parasını para yapar, aklı yeterli olmayan da parasını kaybeder. Birileri kazanıyorsa kaybedenlerin sayesinde dünyanın sistemi böyle. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bal gibi dolandırıcılık yaptılar Lunafoundation twitter hesabını parayı satmayın dedikten sonra kapadılar elimde ssleri var şer..lerin mahkemeye verilirmi ? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Olmaz olur mu hocam :) Kaptıran adam ben kaptırdım demez, shorttan iyi yanladık enayilerin parasına :D |
|
Dolaşımdaki miktar 7 trilyona yaklaşmış. Tabi böyle dolandırırsan koruma da istersiniz ahlaksızlar. |
|
bu zımbırtı çıktığında yazmıştım kanmayın bir gün patlar diye ve patladı gitti hadi geçmiş olsun |