Savunmadığım noktaları nedenleriyle tek tek yazdım.
Haklı bulduğum noktalarda arkadaşların hakkını teslim ettim.
Forumdaki bu konudan da anladım ki düşüncelerin önemi yok.
BU SAATTEN SONRA DA BU KONU BAŞLIĞINDA YAZMAK DA BANA DÜŞMEZ
Sen kendi yoluna, “BEN” kendi yoluma
“EĞİTİMLİ İNSAN”
NOT : Buradan düşüncelerini paylaşan ve saygı sınırları içinde kalan cevaplar yazan Derememo, Cfiliz, Tniaskrad, Commanderx, Dragotreis, Deserthawk ve ismini yazamadığım arkadaşların hepsine TEŞEKKÜR EDİYORUM.
Bu yazıdan sonra hakaret etmeye devam edilirse BEN’de efendiliğimi bozarım, BU BÖYLE BİLİNE EĞİTİMLİ İNSAN.
KONU BAŞLIĞI AMACI DIŞINA ÇIKMIŞTIR. ARTIK YAZMAYIN. KONU KAPANMIŞTIR. CEVAP VERİLMEYECEKTİR. HAKARET EDEN OLURSA GEREKEN CEVAPLAR AYNI SEVİYEDE YAZILACAKTIR.
DÜŞÜNCELERİMİ YARIN YENİ BİR KONU BAŞLIĞINDA HEPSİNİ TOPLU OLARAK YAZACAĞIM, BİR DAHA DA HAKARET EDİLMEDİĞİ SÜRECE CEVAP YAZMAYACAĞIM. FORUM SENİN OLSUN EĞİTİMLİ İNSAN
HIZ LİMİTLERİ BAŞLIĞINDA HAKARET EDEN ARKADAŞLARA İTHAFEN YAZILMIŞTIR.
Forum ne benim olsun ne de senin olsun. forum herkesin.
Kullandığın biz kelimesini diğer konunda kullansan hiçbir tartışma çıkmayabilirdi.
İnsanlar soruyor siz kimsiniz diye buna da 'BİZ' diye başlayarak cevap veriyorsun. Onun yerine arkadaşlar ben böyle yazmayı seviyorum de olsun bitsin.
Hayır, grup adına yazmıyoruz. Kendi düşüncemizi yazdık. Düşünceleriniz paylaştığınız için teşekkürler ve paylaşmaya devam etmenizi istiyoruz. Sence sen burda nedenini açıklamış mı oluyorsun?
Şimdi efendım forumda kı butun herkez şehir içi 40 şehir dısı 60 km hızla araçlarını kullandıkları ıcın
fıkrınız anormal gelmiş olabılır insanlara..
Konuda hakaret içeren mesajlar vardı ve kilitlenmesi yönetimin kararıdır, herhangi bir üye buna neden değildir. Buna neden içerisindeki mesajlardır.
Kilitlenen konunun ardından bu tarz konular açmak da kuraldışıdır.
Lütfen kurallara uyalım, paylaşımımıza öyle devam edelim