bilgisayarim da oyun oynarken 5-10 dak sonra komple ya bilgisayar resetlio yada oyundan düsüyor__?yeniden baslatirsa win önemli bir sistem hatasindan kurtarildi deniYor sinir oldum Format attim ama degisen hic bir sey OLamadi bu konuda yardimci olabilecek biri varmi?.Bilgisayarimda 2 tane hdd var 80 gb lik bunla bir ilgisi olabilirmi?
anlayan birisi yardimci OLursa sevinirim???
format atarken üsütne kurma tüm sürücüleri sil ve yeniden böl belkide oyundadır diyecem ama resetliyor
olabilecek şeyler:
ekran kartın fazla ısınıo olabilir
oyun e.kartını veya ramini çok zorluyor olabilir ısı ları kontrol ettikten sonra bildirir sen daha fazla yardımcı oluruz
sana Pm attim bir bakarsan_?
Kullandığınız ekran kartı ve güç kaynağı nedir acaba? Güç kaynağı yetersiz geliyor olabilir.
aynı sorun bendede vardı kasamdaki soğutma sitemleri yetersiz kalıyordu o yüzden kasa sürekli reset atıyordu NOT: fanları filan kontrol et temizle filan birde mümkünse açık biryerde dursun
Arkadaş haklı kasayı aç bir bak olmadı everest kur onla bir bak ne olup ne bitiyor anormal bir şey varsa ondan kaynaklanıyordur!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme