Şimdi Ara

Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lenovo Z580 marka laptop'ımın Geforce Gt635 m 2 gb ekran kartını pc görmüyor.. Bilgisayarımda klasör.exe virüsleri epeydir var 10000 civarı sildim sonunda bugün, dün ise tek tek sağ üst tarafta arama kısmına *.exe yazarak arayıp 572 kb olan dosyaları sildim arada sanırım bazı dosyalar da kaynadı.. Ve ekran kartıma bişeyler oldu sağ tıklayıp pes13 ü mesela yüksek entegre li ekran kartımla açayım diyorum olmuyor program indirdim ekran kartının driver ını tekrar kurdum yine yok.. Yandı mı acaba? Nasıl anlayabilirim yanıp yanmadığını? Bu arada sistemim W7 professional.. Format attırıcam ama denizde çalışıyorum şehire gidene kadar en azından içim rahat etse..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ekran karti oyle kolay kolay yanmaz..yansada pc acilmaz.yazilimsal bir durum var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkür ederim peki intel hd graphics de var aynı zamanda o varken bile mi açılmaz?

• Şimdi farcry 3 oyununu açtım kasıma yok ancak eskisi gibi değil grafikler.. Yinede sanmıyorum intel hd graphics 4000 ekran kartının bu oyunu açacağını bomba vs attım çünkü hiç bir efektte kasmadı..

• Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.