Şimdi Ara

Lütfen Yardım edin Askerlik Sağlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2010 ağustosda askerliği üniversite mezunu oldum için 2 yıl tecil ettirdim .bu ay tecil bitiyo ve 2012 aralıka celbim geldi .Ama büyük bir sorunum var askerlik yapamıycak sağlık problemim var askerlik tecil ettiriken memlektte değildim ve hemen tecil olsun diye es geçtim .şimdi ben askere Sevk edilmeden önce muayene ediyolarmı yoksa benim mi başvurmam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: sonaslan_1989

Arkadaşlar ben 2010 ağustosda askerliği üniversite mezunu oldum için 2 yıl tecil ettirdim .bu ay tecil bitiyo ve 2012 aralıka celbim geldi .Ama büyük bir sorunum var askerlik yapamıycak sağlık problemim var askerlik tecil ettiriken memlektte değildim ve hemen tecil olsun diye es geçtim .şimdi ben askere Sevk edilmeden önce muayene ediyolarmı yoksa benim mi başvurmam lazım

hayır sevk esnasında muayene yok. şube ile konuşun dilekçe ile yeniden muayene için başvurmanız gerekiyor. bazı yerlerde yazar yok efendim bir daha muyanene olamazsınız vs. öyle bir şey yok yeniden muayene yasal hakkınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty0909

quote:

Orijinalden alıntı: sonaslan_1989

Arkadaşlar ben 2010 ağustosda askerliği üniversite mezunu oldum için 2 yıl tecil ettirdim .bu ay tecil bitiyo ve 2012 aralıka celbim geldi .Ama büyük bir sorunum var askerlik yapamıycak sağlık problemim var askerlik tecil ettiriken memlektte değildim ve hemen tecil olsun diye es geçtim .şimdi ben askere Sevk edilmeden önce muayene ediyolarmı yoksa benim mi başvurmam lazım

hayır sevk esnasında muayene yok. şube ile konuşun dilekçe ile yeniden muayene için başvurmanız gerekiyor. bazı yerlerde yazar yok efendim bir daha muyanene olamazsınız vs. öyle bir şey yok yeniden muayene yasal hakkınız.

usta bana celb tarihin aralık .kasın 28-30 arası gel dediler ama diyen 20 yaşlarında bi kızde telefonda sallıyo başından gibi geldi .Celb tarihim aralık hala dilekçe verebilirim değil mi çünkü bildim bakaya düşenler bile muayeneye giriyo çünkü gerçekten sağlık problemim var karambole gitsem geri gönderirlerde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.