elimde kendi hdd im haricinde bir hdd daha (Seagate-ST340014A 40GB bir ) var.bu hdd yi bilgisayarıma takıyorum.ikinci bir hdd olarak görüyor.içine bir şeylerde kopyalayabiliyorum.ama bunu tek başına kullandığımda hdd yi okuyamıyor.bios a giriyorum.orada görüyor.özellikleri falanda görünüyor.ama Verifying DMI ....... update success....orada kalıyor.Disk hata denetimi yapıyorum.hata bulmuyor.ne yapmam gerekiyor.bi arkadaşım low format ı dene dedi.ama bunun nasıl yapıldığını bilmiyorum.bana yardımcı olursanız sevinirim..şimdiden çok teşekkürler...
dostum hdd yi master olarak tek başına taktığına emin ol ve win xp kurmaya gecebiliyormu disk yada içinde sistem varsa bu sistemi senin makinadamı kurdun.
Sistem kurmadıysan win xp kurmayı dene master olarak tak makinaya xp kurulumunda sana sorucak disk biçimlendir diye orada dosya sistemini NTFS olarak biçimlendir ama hızlı yapma seceneği var ordan format atabilir ve sistem kurabilirsin kolay gelsin
PC yi cd rom dan boot ediceksin cd romunu bios dan boot etmeye ayarla oşekilde cd den başlat yani
First boot = cd rom olucak
bencede jumping ayarlarıyla ilgili bişey slave'se okumayabilir master yap en başa tak soketi.
o hardiskten bende kullandım gerçekten bahsettiğin gibi bela hareketleri var jumperı çıkar öyle dene master olarak görecektir (hardiskin üzerinde öyle gözükmemesine rağmen)
arkadaşlar çok teşekkür ederim.bununla ilk karşılaştığımda first boot cdrom yapmıştım.ama yine aynı sorunu vermişti.başka bir bilgisayarda denedim.first boot cd-rom seçtim.bu defa gördü.ve kurabildim.yardımlarınız için tekrar teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme