Bildirim
LÜTFENNNNNNN YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bilmiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ama yırtın maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN BU TOPİC TE KİRLENMİŞ... -
bi zahmet ss yolla !! -
ben hiç bişe anlamadım sil tekrar yükle :) -
İlginç gerçekten.Hem oyuna girebiliyosun ve felanca dosyadan giremiyom diye yardım istiyosun.Ben mi yanlış anladım yoksa.Ondan girme bundan gir.Girdikleri yer ayrımı yoo öyleyse bu neyin yardım talebi. -
Abi sen git köprüden at kendini bak herkesin kafasını karıştırdın zaten -
Arkadaşlar bi yanlış anlaşılma oldu.düzeltiyim.Bana bu gıcık şey 2. kez oldu .1.sinde tekrar yükledim oldu.Fakat sinir olduğum iş Program Filesdan sro nun dosyasına girdim ordan screenshots a girdim sonra normal bi şekilde çıktım fakat masaüstünden girmeye çalıştm herkes gibi fakat THİS FİLE HAS BEEN DAMAGE yazdı. Program files a girip baktığımda sro nun dosyası var içinde Launcher hariç herşey vardı :S:S:(:(yeniden yüklüyorum ve birdaha program files dan girersem.... -
Abi sen o bilgisayarıda at köprüden tıklıyon oyunu açılıyor abi... -
ss kkoyarsan yarıdmcı olmaya calısırım -
ksk abi zaten aynısını demişler biraz oku pls... Abi sen milleti resser yap sonra kendini reslet uyanık abi dicem artık sana abim bnm saygılar başarılar -
Orjinalden alıntı: ReBorn_TheBest
ksk abi zaten aynısını demişler biraz oku pls... Abi sen milleti resser yap sonra kendini reslet uyanık abi dicem artık sana abim bnm saygılar başarılar
Orjinalden alıntı: ReBorn_TheBest
Abi sen o bilgisayarıda at köprüden tıklıyon oyunu açılıyor abi...
çok komik -
şu beyaz sayfa içinde bnm yazımı yazmayı nasıl yapıonuz abi ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X