Şimdi Ara

LYS-5 DİL-1 İçin Kurs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar LYS-5 Dil-1 Sınavına girmek istiyorum ingilizcem A-1 seviyesinde bugün kurslara gidip bilgi almak istedim British Town dan 2+1 (A-1 / A-2 / B-1 ) için 2000 TL teklif aldım 8 taksite bölecekler . Ama takıntım açıkcası parada değil sonuçta geleceğim için ve staj yapıyorum kendi maaşımla ödeyebilirim , sorun şu ki ; B1 seviyesine kadar gelmem lys-5 sınavında bana yetecekmi , tabi sadece kursla yetinmeyip evde ingilizce sorular çözüp , videolar izleyecek , kelimeler ezberleyeceğim. Sizce bu şekilde bir çalışma ile 6 ay bir sürede lys-5 sorularına hakim olabilirmiyim? başarabilirmiyim? Onu merak ediyorum sadece şimdiden teşekkür ederim .

• paulwesley P kullanıcısına yanıt
    cevabımı gerçekten üzülerek veriyorum. Ama B1 seviyesinde ingilizceyle lys-5'de sağlam sonuçlar alman çok zor. İşin iyi tarafından bakalım, bi yerden başlamakta yarar var, 1 adım ilerlemek bile kardır.
    Bir de british town sanırım konuşma dinleme yazma okuma hepsini öğreten bi kurs gibi geliyor kulağa. Eğer bu şekildeyse lys-5 için uygun olmaz. lys-5'de sadece okuma, grammar ve kelime bilgisi gerekli.
  • marvellous123 kullanıcısına yanıt
    Anladım dediklerinizi peki hangi kursu onerirsiniz bir yerle gorustum lys-5 için direkman sınava yonelik kurs veriyorlarmış seviyem A1 dememe rağmen gel goruşelim dediler hedefimi sorduklarında 50-60 net dedim kararsızım britishtown da genel ingilizce alarak sınava girmek istemiyorum da..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paulwesley P kullanıcısına yanıt
    istanbulda olsam ben de seninle birlikte araştırırdım, hatta kayıtta konuşmaya bile gelirdim,ama malesef.
    Yani bunu kurslarla konuşun, amacınızı belirtin, A1'den başlayarak, öyle kısa sürede 50-60 net yapmak kolay değil gerçekten.
    Neden son sene böyle bir karar aldın? bunu hesap sorma mayetinde demiyorum, merak ettiğim için :)
  • marvellous123 kullanıcısına yanıt
    Ya hocam hiç sorma meslek lisesi okuyorum ve bana gore olmadığını çok geç farkettim sayısalla aram hiç yok ayrıca dile olan merakım da yuksek boyle bir karar aldım ama geç olmuş gibi sadece kurs değilde evdede çok çalışma ve benim gayretimlede olacak gibi değilmi diyorsun şimdi ? :)

• A1 düzeyindeysen ve İngilizce Öğretmeni olacağını varsayarak en az 390 puan alman gerekir. Yani sınav için çok büyük bir azim gerekiyor çünkü iyi not alman için minimum B1 düzeyine iyi şekilde hakim olman gerekir.
  • Gambit2 kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkurler seviyem A2 çıktı sınava kadar bir kursa yazıldım bakalım elimden geleni yapacağım , onereceğiniz şeyler varsa alabilirim çunku kurs sınav için değil sonuçta .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.