Şimdi Ara

Lys de en fazla kaç k sıralama çekilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 200 - 300 k arası ygs sıralaması gelen birisi lys de en fazla kaç k çekebilir? 20 k ya kadar çekebilir mi?

• Up Up Up
  • Hocam sayısalsan çok zor, tm ve sözeli bilmiyorum, dil rahatlıkla.
  • 200-300 k dan 20 kya çekmeyi aklına bile sokma pişman olursun mf falansan
  • Bende merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noesli N kullanıcısına yanıt
    Tm yim hocam.
  • EmpireBusiness kullanıcısına yanıt
    Hocam valla ne desem yalan olur tm sıralamalarına hiç hakim değilim. Umarım her şey gönlünce olur.
  • soncuma37 S kullanıcısına yanıt
    eger adam gibi oturup günlük en az 10 saatini böle adam gibi ( tekrar soru çözüm ve çözemedigi soruları çözdürme) işlemlerini yaparsa 10 a da çeker sen neyin kafasındasın.a belkide genel olarak konusmussundur yani adam dedigim emekleri vermiyecekse tabi çekemez ama dedigim şekilde laylaylomu bırakıp çalısırsa 10 a da çeker ki zaten ygs önemli deil.hatta bundan sonraki sene ygs de kalkacakmıs artık sadece lys olacakmıs mezunlar için.yani dedigim gibi kardeşim eger adam gibi günlük en az 10 saatini yatırırsan ve bu zamanı kaliteli kullanırsan 10 a da çekersin.bırak bu 3 ay diziyi filmi müziği hazırla kitaplarını git kütüphaneye yağdır.
  • Hocam sen sıralamanı çekmek için çalış gerisini boşver çünkü çalışan lys de hakkını alır bugün banada pm den sıralama çekme hakkında bir kaç kişi soru sordu onlara şu örneği verdim benim üst dönem bir tanıdığım vardı ygs de 75k ya girdi adamın öncedende çok bir lys çalışması yoktu sınavdan sonra bilmem ne yaparım ben bu ygs nin ağzına dedi ve lys çalışmaya başladı ama acayip çalıştı ben 5k ya bile çekerim diyordu sonuç mf3 ten 17k ya çekti bir de siz tm siniz siz daha kolay bir şekilde çekebilirsiniz

• ben mf4 için falan söylüyorum.300k dan istersen tüm dersleri fullesin zar zor giriyor 10 bine.e zaten 300k yapmış biri 3 ayda daha ağır konuları fulleyecek kadar kapasiteye nasıl gelsin?
    Kapasiteden kastın ne hocam? Tamamen ezbere dayalı bir sınavda ne kapasitesi yorumlama mı yoksa ezber kapasitesi mi?
  • noesli N kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam seninde her şey gönlünce olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmpireBusiness -- 12 Mart 2017; 19:30:17 >
    adam 300k diyor mfden bahsediyorum
    300 kda ise 10 15 fen zar zor yapmıstır ortalama 5 soru de ders başına.dediğim gibi 300 den 10 a çekmesi için neredeyse full yapması lazım.ygsde 5 er soru yapan biri lysde nasıl full çıkarsın.kapasite dediğim bu işte
  • Mr.Billionaire kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam hem inandırdın hem morallendirdin beni.
    Arkadaş tm tmlerin çoğu fen çözmez ve mfler ygsde avantajlıdır ama lysde sıralama tmler için baya çekebilir 10k olur mu bilemem fulle yakın yapması lazım ama yine de büyük ölçüde çeker
    Hocam bahsettiği kişi benim bende tm ciyim.Keşke baştan okusaydınız yazılanları da tm için bir yorum yapsaydınız.
    ben hangi kapasiteden bahsediyorsun diye yazanı diğer arkadaş sandım.senin tm olduğunu biliyorum zaten en başındada ben mf için yorumladım o arkadaş mf için cevap verince o sandım
  • 100k çekilir mi mf

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.