Şimdi Ara

M2TS Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten 20 gb lik belgesel indirdim. .iso uzantili dosyaydi. Ultra iso ile dosyayi acip masaustune attim. Fakat dosyanin icinden .m2ts uzantili 180 civari hepsi 1 kb olan dosyalar cikti birde ssfix uzantili ses dosyasi cikti 5 tane. Ben belgeseli smart tvye takip izleyecegim. 3 boyutlu indirdim. Fakat bu dosyalari .avi ye yada izleyebilecegim baska bir formata nasil donusturecegim ? İso dosyasi 32 gb cikti bu arada. Ne yapacagim acaba yardim ederseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon Scott Kennedy

İnternetten 20 gb lik belgesel indirdim. .iso uzantili dosyaydi. Ultra iso ile dosyayi acip masaustune attim. Fakat dosyanin icinden .m2ts uzantili 180 civari hepsi 1 kb olan dosyalar cikti birde ssfix uzantili ses dosyasi cikti 5 tane. Ben belgeseli smart tvye takip izleyecegim. 3 boyutlu indirdim. Fakat bu dosyalari .avi ye yada izleyebilecegim baska bir formata nasil donusturecegim ? İso dosyasi 32 gb cikti bu arada. Ne yapacagim acaba yardim ederseniz sevinirim

Coverter kullanacaksın TIKLA

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

quote:

İnternetten 20 gb lik belgesel indirdim. .iso uzantili dosyaydi. Ultra iso ile dosyayi acip masaustune attim. Fakat dosyanin icinden .m2ts uzantili 180 civari hepsi 1 kb olan dosyalar cikti birde ssfix uzantili ses dosyasi cikti 5 tane. Ben belgeseli smart tvye takip izleyecegim. 3 boyutlu indirdim. Fakat bu dosyalari .avi ye yada izleyebilecegim baska bir formata nasil donusturecegim ? İso dosyasi 32 gb cikti bu arada. Ne yapacagim acaba yardim ederseniz sevinirim

Coverter kullanacaksın TIKLA

Convert etmeyecegim. Tek tek m2ts dosyasi halinde geldi onu tek bir dosya haline nasil getiririm yada tv de nasil acarim onu soruyorum.

• Fakat bu dosyalari .avi ye yada izleyebilecegim baska bir formata nasil donusturecegim ?

kendin yazmıssın donusturecem diye.
    ayrıca smart tv bluray dosyası oynatmaz.media player veya bilgisayar veya bluray disk e yazıp bluray playerda izleyebilrisin.en azından ben bluray filmleri direk usb den izlenmedigini biliyorum.senin tv oynatıyorsa bilemem.
    tv ye takıp izliyim diyorsan convert etmek zorundasın.
  • Bahsettiğiniz film 3D olmalı ISO'dan çıkan iki dosya olacak biri BDMV>STREAM dosyası içindeki m2ts doayaları diğer ikinci dosyada SSIF adlı dosyadır bu dosya 3d kodlu olan dosyadır. Siz eğer 3d'siz izlerim diyorsanız m2ts dosyalarını (HDBRStream) Programıyla stream klasöründeki m2ts'leri komple ekleyeceksiniz ve hepsini feature's ile extract edeceksiniz bu işlem sounuda mpls adında dosyalar çıkacak bu dosyaların hangisi film ile kodlu olduğunu en garanti filmin süresine bakarak anlayabilirsin yada en yüksek boyutlu dosyayı seçerek (TSMuxerGUI) adlı programa ekliyeceksin sonra start yaptığında tek olarak m2ts dosyasını elde edebilirsin hepsi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkaynak

Bahsettiğiniz film 3D olmalı ISO'dan çıkan iki dosya olacak biri BDMV>STREAM dosyası içindeki m2ts doayaları diğer ikinci dosyada SSIF adlı dosyadır bu dosya 3d kodlu olan dosyadır. Siz eğer 3d'siz izlerim diyorsanız m2ts dosyalarını (HDBRStream) Programıyla stream klasöründeki m2ts'leri komple ekleyeceksiniz ve hepsini feature's ile extract edeceksiniz bu işlem sounuda mpls adında dosyalar çıkacak bu dosyaların hangisi film ile kodlu olduğunu en garanti filmin süresine bakarak anlayabilirsin yada en yüksek boyutlu dosyayı seçerek (TSMuxerGUI) adlı programa ekliyeceksin sonra start yaptığında tek olarak m2ts dosyasını elde edebilirsin hepsi bu.

Peki ben 3d olarak izlemek istiyorum yine ayni islemleri mi yapacagim acaba ?

• Hayır, 3d olmasını istiyorsanız BURAYA bakmanız lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .m2ts Video Uzantısını Açmak
    12 yıl önce açıldı
    Vag-Com Turkce ariyorum yardim
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hayır, 3d olmasını istiyorsanız BURAYA bakmanız lazım

Peki bu son gonderdiginiz sitedeki islemleri, butun m2ts uzantilarini tek bir m2ts uzantili dosya altinda toplayinca mi yapacagim yoksa baska bir adimdan sonra mi o sitenin soylediklerini yapacagim ? Cunku o sitede hic m2ts den bahsetmemis.

• eger normal video izleyecekseniz iso formatindaki dosyalari indirmeniz gereksiz avi demissiniz simdi bu 20 gb dosyayi aviye cevirmekte gereksiz ve sizi ugrastiracak bir is tvniz 3D ise eminim Half SBS formatindaki videolari acar onlarda .mkv videolardir sizin yapacaginiz .mkv formatindaki videolari indirmek ve kolayca izlemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

eger normal video izleyecekseniz iso formatindaki dosyalari indirmeniz gereksiz avi demissiniz simdi bu 20 gb dosyayi aviye cevirmekte gereksiz ve sizi ugrastiracak bir is tvniz 3D ise eminim Half SBS formatindaki videolari acar onlarda .mkv videolardir sizin yapacaginiz .mkv formatindaki videolari indirmek ve kolayca izlemek

Simdi iso yu indirdim 20 gb. Bir daha mkv uzantili dosya indirmekle ugrasamam. İnternetim cok yavas cunku.

• ozaman converter yapmaktan baska seceneginiz yok Googleye M2TS to avi converter diye arattiginizda bircok program bulursunuz orada anlatimlarida mevcut bazi siteler yasak oldugundan direnk link veremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

ozaman converter yapmaktan baska seceneginiz yok Googleye M2TS to avi converter diye arattiginizda bircok program bulursunuz orada anlatimlarida mevcut bazi siteler yasak oldugundan direnk link veremiyorum

Arastirdim onu fakat 180 civari m2ts dosyasi cikti ve hepsi 1kb. 180 tanesi icinde tek tek convert etmek pek akil isi gibi degil. Hemde hepsi 1 kb.

• quote:

quote:

Hayır, 3d olmasını istiyorsanız BURAYA bakmanız lazım

Peki bu son gonderdiginiz sitedeki islemleri, butun m2ts uzantilarini tek bir m2ts uzantili dosya altinda toplayinca mi yapacagim yoksa baska bir adimdan sonra mi o sitenin soylediklerini yapacagim ? Cunku o sitede hic m2ts den bahsetmemis.

BDMV Klasörü ile işleme başlanıyor haliyle adı geçen m2ts dosyalarıda bu klasörün içinde zaten eğer sizin indirdiğiniz dosya direk parçalı gelmişse yeni bir bdmv klasörü yaratın ve ıso'dan çıkan tüm dosyaları oraya atın ve işleme böyle başlayın sonuçta hatasız başarırsanız indirdiğiniz bluRay'ın kaliteden çok az bir kayıpla sıkıştırılmış bir MKV'sini elde edeceksiniz ve mkv oynatan tv'nizde harici hdd'ye atıp altyazısınıda halledip izleyebilirsiniz. Ama ben sizin yerinizde olsam sırf tv'ye çözdüreceğim diye bu kadar uğraşmam eğer bdplayeriniz vede bdrw'niz varsa bd'nin fazlalıklarını tsMuxer ile ayıkladıktan sonra dosyayı biraz hafifletip 25'lik bd medyaya yazıp playerden izlerim. Yada bunların hiçbirisi yoksa o zaman ya, pc'den tv'ye aktararak bd'yi direk izlersiniz yada, ilk önce bahsettiklerimizi yaparak izlersiniz. Hepsi bu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.