Makinayı koçtaştan aldım, diğer satıcılara göre uygun sayılır. Bana göre en iyi özelliği 5 yıl garantisi olması. Sitesinde 5-10 dk gezinirseniz %10 indirim kodu çıkıyor 270 e geliyor. Mağaza teslim satın alırsanız 175/50 indirim çeki de veriyor. 180 parça uç seti 150 TL yanına 25 TL lik daha bir şey alırsanız 125 e geliyor. 175/50 indirim çeki sadece mağazada geçiyor. Koctas.com.tr Hobi Makinesi 130 Watt + 15 Parça Aksesuar Seti https://www.koctas.com.tr/mac-allister-hobi-makinesi-130-watt--15-parca-aksesuar-seti/p/2000021700Ürünün inceleme videosuda mevcut Ürün İncelemeyoutube #macallister #kutuaçılımı #kutuaçılışı #kutuaçma #gravür #gravur #dremel #koçtaş #enucuz
Reklam veya işbirliği değildir. https://www.youtube.com/watch?v=6Eh2gAoOyhk |
Mac Allister Gravür Makinası Dremel 299 TL (KUPONLA 270TL)
-
-
vay be zamanında yine buırada paylaşılmıştı 60 liraya almıştım
çok sık kullanan biri olmasam da lazım olduğu zaman hayat kurtaran bi alet, tek sıkıntısı oldu kafasındaki sıkıştırma aparatı taktığınız uçları sıkılaştırmıyor bol kalıyor. bi ara halledecem artık.
bu arada dremelin çoğu parçası uyumludur koruma camı, uzatma aparatı, tutma sapı gibi hepsi birebir aynı. extra olarak almayı düşünenlere fikir olsun.
-
Uca göre pens seçimi yapmanız gerekir. Uçları sıkıştırmamasının nedeni yanlış pens seçiminden kaynaklıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uç setinin linki var mı? Sitede bulamadım.
Ürünü buldum ama stokta yok. Türkiye'de sadece 7 mağazada kalmış.koctas.com.trHobi Seti Karışık 180 Parçahttps://www.koctas.com.tr/mac-allister-hobi-seti-karisik-180-parca/p/2000017284
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 5 Şubat 2023; 23:49:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mağazayı da ayarladım ama indirim kuponu çıkmıyor bende
Aldık teşekkürler.Uç seti için alternatif varmı acaba sitede kargo seçeneği yok.Mağazadan teslim alabileceğim yakınlıkta mağaza da yok.
-
Bende üyelik oluşturduktan sonra geldi kod.
-
Evet mobilde gelmedi, masaüstüne geçince geldi bana da.
bana mobilde gelmişti ama uygulamada değil. chrome üzerinden açmıştım
-
Birebir aynı ürünü aldım markası PTX, sitede gözükmüyordu mağazada vardı.
-
Başka set varmı bununla birlikte kullanabileceğimiz?
-
pek anlamıyorum ama bu üründen ne farkı var
trendyol.comDEMİR TİCARET YAPI Dbk Mg135 Mini Taşlama Ve Gravür Seti 85 Parça Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/demir-ticaret-yapi/dbk-mg135-mini-taslama-ve-gravur-seti-85-parca-p-299128672 -
Bu markayla ilgili hoş olmayan tecrübelerim var ve garanti ve muhatap farkı var. Bu 2 yıl garantili diğeri 5 yıl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
marka ve garanti dışında teknik yönden bir farkı varmıdır hocam. koçtaştan siparişi verdim ama bunu görünce uç setiyle daha uygun gibi geldi o yüzden sordum. ben 10 yıl önce aldığım dbk şarjlı tornavidayı hala kullanıyorum da marka çok rahatsız etmedi ama teknik özelliklerinden anlamam. evde ufak tefek işler için kullanacağım sadece.
-
Kağıt üzerinde teknik özellikleri aynı gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Koçtaş İzmir Bornova mağazasından alıp eve geldim. Güç tuşu bozuk, çalışmıyor. Ertesi gün geri götürdüm, stokta 2 tane daha vardı açılmamış paket. Onlarda aynı yerden arızalı. Mecbur iade ettim... Bana üretim arızalı ürünler gibi geldi bu modeli. Normalde mac alister'in birçok ürününü evimde kullanıyorum üstelik.
-
Özellik olarak bakarsanız, bu tür tüm hobi makineleri aynı; tek yönlü çalışan bir elektrik motordan ibaret. Ancak içindeki elektronik komponentlerinin de hareketli veya hareketsiz aksamlarının da kalitesi çok farklı. Çıkartma etiket şeklindeki markası kaybolduğu için hatırlayamadığım bir makinem, önce ayar düğmesinden bozuldu, devre dışı bıraktım, aç kapa şeklinde çalışıyordu, ardından voltaj düzenleyici mosfeti öyle rastgele konulmuş ki, plastik kabıyla temas halinde olduğundan bacağı koptu, onu değiştirdim, kömürleri tellerinden çıktı. Koçtaş markalarından olan, daha az aksesuara sahip Performance Power markalı olan ise hemen hemen aynı dönemde edinmiştim, sıfır sorunla devam ediyor çalışmaya.
Hem İşim, üniversitede hem bilgi işlem hem teknik hizmetler sorumlusuyum, hem de evdeki hobilerim nedeniyle alet edevatım bol, bu tür cihazlar, profesyonel atölye şartları olmayan son kullanıcı için ideal.
Bu fiyata kaçırmayın derim.
-
teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için.
-
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler kuponla 270₺ ye aldım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Uca göre pens seçimi yapmanız gerekir. Uçları sıkıştırmamasının nedeni yanlış pens seçiminden kaynaklıdır. |
Benzer içerikler
- dijitsu klima alınır mı
- toshiba 70ua5d63dt
- a101 seg derin dondurucu yorumları
- zoomer batum
- kalado akülü elektrikli süpürge
- bim yazıcı
- black friday ne zaman 2024
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- bim bot
- cyber monday
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X