Şimdi Ara

Mac almak istiyorum yardımcı olur musunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mac almak istiyorum ama karar veremiyorum grafik ve hareketli grafik yapmaktayım yoğun bir şekilde adobe premiere ve after fx kullnmaktayım.Bu konularda bana performans açısından iyi bir macbook pro yada imac önerebilir misinz?

Akasya ya v troy a gittim ama güvenemiyorum bu programları kullanan çok az olduğundan onlar satıcı politikasıyla hareketket ettiklerini düşünerek güvenemiyorum.Tam anlamıyla donanımsal olarak after fx i normal seviyede götürebilecek bir mac bilgisayar hangisi olur.

Cevap bekliyorum arkadaşlar.

• Aleyküm Selam.

Adobe premiere'in aşırı bir grafik beklentisi yok diye hatırlıyorum fakat after fx gpu gücü istiyor sanırım.

Grafik işleriyle uğraşıyorsanız 15 inc boyuttaki radeon pro 450 li modeli tercih etmeniz sağlıklı olacaktır. Tabi fiyat oldukça yüksek.

Bunun hem macbook hem imac tavsiyesi istemişsiniz tam anlayamadım biri mobil bir cihaz diğeri masaüstünde duracak ağır bir cihaz. Oraya buraya taşıma gibi bir amaç yoksa imac alabilirsiniz, sıfır almayada gerek yok, ikinci el late 2013-2014 serisinden harici grafik kartlı bir model bakılabilir.
  • Keşke bütçe belirtseydiniz. 5k ekranlı 27 inch fusion drive'lı bir iMac'te düşünebilirsiniz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.