Şimdi Ara

Mac OS x86 Kurulum Rehberi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.096
Cevap
12
Favori
379.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de imzamdaki sistemim var. MacBook almayı düşüneme başlamıştım ama çok pahalı. Elimde de böyle bir sistem varken bu hızı değerlendirebilmeyi çok isterim.

Bu sisteme Mac OSX kurabilir miyim? Bu sayfanın başındaki kurulum bilgileri kurmamda yeterli olacak mıdır?

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwain

Merhaba,

Ben de imzamdaki sistemim var. MacBook almayı düşüneme başlamıştım ama çok pahalı. Elimde de böyle bir sistem varken bu hızı değerlendirebilmeyi çok isterim.

Bu sisteme Mac OSX kurabilir miyim? Bu sayfanın başındaki kurulum bilgileri kurmamda yeterli olacak mıdır?

Teşekkürler...

imzandaki sistemse kurulur.

@ercan_karakus

seni de ekledim msne ama evin boya badana işlerinden ancak geç saatlerde online olabiliyorum. evi ben boyuyom da eğer fırsatın olursa makineyle bi ekran görüntüsü çekip bana ulaştır
  • Ok o zaman. Şu anda ekran kartım garantide bir arızası oldu yenisini bekliyorum ya da düzeltilmesini bekliyorum. O geldiği zaman bu başlıktan ve sizlerden destek almayı isterim. Yalnız ben ingilizce istiyorum. Türkçe yamaya ihtiyacım olmayacaktır.

Bu arada bir ayrıntı da şöyle. Benim bilgisayarımda Raid 0 bağlantı var. Kurulum esnasında sorun yaşar mıyım yoksa otomatik algılar mı?

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwain -- 29 Temmuz 2009; 17:35:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Merhaba,

Teşekkürler...

imzandaki sistemse kurulur.

@ercan_karakus

seni de ekledim msne ama evin boya badana işlerinden ancak geç saatlerde online olabiliyorum. evi ben boyuyom da eğer fırsatın olursa makineyle bi ekran görüntüsü çekip bana ulaştır

Dostum eve gidince ilk işim sana ekran görüntüsü göndermek olacak, msn e girebiliceğin saati söylersen bende girerim o saatte
    umudumu yitirmek üzereyim :( vistaya dönmek zorunda kalicam galiba, ne kadar heveslenmiştim oysaki

• Merhaba,

Ne ile ilgili ekran görüntüsü göndereceksiniz? Benim msn adresim dwain@superlonline.com ekleyebilirsiniz. Eve gitmeden de telefondan bakabilirim.

Görüşmek üzere...
  • quote:

Merhaba,

Ne ile ilgili ekran görüntüsü göndereceksiniz? Benim msn adresim dwain@superlonline.com ekleyebilirsiniz. Eve gitmeden de telefondan bakabilirim.

Görüşmek üzere...

dostum karşılaştığım sorunla ilgili görüntüleri yollicam ama ufak bi sorum var
    siteye nasıl resim eklicemi bilmiyorum
    daha önce hiç ekleme gereği duymamıştım da biri yardımcı olabilir mi?

•  Mac OS x86 Kurulum Rehberi

Mac OS x86 Kurulum Rehberi

arkadaşlar yüklemeyi becerebildiysem ekran görüntüleri bunlar
    şunuda söyliim sistemde önce sadece ubuntu 9.04 yüklü idi ben tüm diske mac os x 86 yüklemeye çalışıyorum
    sizce nedir sorun?

• Mac OS X Leopard [iATKOS 5i 10.5.5]

Bu dosyayı çekiyorum. Kurulum da farklı yapmam gerek birşey var mı arkadaşlar ? Yoksa bu sayfadaki talimatlara uysam halledebilir miyim ?
  • türkçe q klavye ayarlanabiliyormu
  • Vaio FZ11S laptop var. Ozellikleri;

>>>VGN-FZ11S<<<
    Başlıca Özellikler:
    Chipset:Mobile Intel® PM965 Express Chipset
    CPU:Intel® Core™ 2 Duo İşlemci T7100, 1.8 GHZ 2 MB L2 cache 800 MHZ FSB Intel SpeedStep® Teknolojili
    Ram:2 GB (2*1 GB) 667 MHZ
    Ekran:X-black LCD 15,4 1280 X 800 (Çift Lamba Teknolojili Bravia arkadan aydınlatma)
    Grafik:NVIDIA® GeForce® 8400M GT Toplam 895 MB Kullanılabilir Grafik Belleği, 128 MB özel video belleği
    Hard Disk:160 GB SATA 5400 RPM
    TV Çıkışı:HDCp destekli S-Video + HDMI 1.2
    Sürücü:DVD-RW
    Kamera:VGA (640x480) 30 Fps
    Diğer:Dahili Bluetooth™, 3D Surround Hoparlörler, Wireless 802.11a/b/g
    Ağırlık:2,7 Kg

Su anda 10.5.6 yı indiriyorum. aygıtlar calısır mı (wireless + ses + ekran kartı)? sistemim uyumlu mudur? görüsleriniz icin simdiden tesekkur ederim.
  • ben iatkos 10..5.7 yi indirdim.ideneb in kurulumundan sonuç alamadım için birde bunu deniyim dedim.şimdi de cd den yüklemk için bi tuşa basın dio bastığmda pc yeniden reset atıo.biosun sürümünden kaynaklanio olabilir dedi bi arkadaşm.biosu güncellesem bunun bi yararı olurmu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanasm -- 31 Temmuz 2009; 6:08:15 >
  • arkadaşlara duyrulur mac yükleyene kadar windows görmemek isteyen warsa şuanda mac leo teması upload ediorum.bitince linkide yazacam.
    şuanda ben kullanıyorum gayet güzel.hatta çok ii....tavsiye ederim

buda görüntüsü

unutmadan TÜRKÇE dil seçeneği mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanasm -- 31 Temmuz 2009; 6:20:03 >

• arkadaşlar temayı upload ettim bu linki

http://rapid_share.com/files/262000249/Leopard_XP__Theme_For_WinXP_.rar.html

(alt çizgi yok tabi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanasm -- 31 Temmuz 2009; 7:01:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanasm

ben iatkos 10..5.7 yi indirdim.ideneb in kurulumundan sonuç alamadım için birde bunu deniyim dedim.şimdi de cd den yüklemk için bi tuşa basın dio bastığmda pc yeniden reset atıo.biosun sürümünden kaynaklanio olabilir dedi bi arkadaşm.biosu güncellesem bunun bi yararı olurmu??

cpus=1 yazarak girmeyi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: leylek1905

iatkos v7 yi kurdum problemlerim var

sistemimi sistem bölümünde görebilirsiniz

customize dan seçtiklerim:
    iatkos v7 main system
    chameleon v2
    extra directory
    dsdt
    apple decrypt
    9.7.0 kernel voodoo
    disabler
    ohr
    remove tyMCE
    ati hd
    ahci
    intel sata/ide
    usb
    voodoo hda driver
    voodoo ps/2 driver
    realtek r1000

ve

iatkos v7 main system
    chameleon v2
    extra directory
    dsdt
    apple decrypt
    9.7.0 vanilla kernel
    ati hd
    voodoo hda driver
    voodoo ps/2 driver
    realtek r1000

kurulum düzgünce tamamlandı benim sorunum sistemin yaklaşık 15 dk da açılması ve açıldıktan 10 15 dk sonra donup hiçbirşey yapılamaması ayrıca donmadan önce kapatmaya çalışsam da kapanmıyor yardım edersen sevinirim

edit: idenebi de şimdi denedim onda kurulumdan sonra boot ekranına bile gelmedi. Ayrıca kurulumda menüler arası geçiş iatkostan daha yavaştı. İatkosta kurulum dvdsini çalıştırmak için cpus=1 yapmam gerekiyordu idenebde normal açtı

Problemime cevap verebiecek biri var mı?Customize bölümünde denemediğim şey kalmadı

• dostum bukdarını scmene gerek yok ideneb 10.5.6 dene kurulumu daha kolaydır sonra 10.5.7 ye güncellersin ideneb update kit ile scerkende ekrankartı anakart ses kartı bunları sec sadece
  • Ben de kurdum, fakat aksi gibi klavye'yi kabul etmedi.
  • laptop kullanan arkadaşlar sizin kendi klavyenizi kabul etti mi bu alet ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leylek1905

Problemime cevap verebiecek biri var mı?Customize bölümünde denemediğim şey kalmadı

seçmediğin değil de belki de seçtiklerin soruna neden oluyordur. başka bir kurulum dvdsi ile kurulum dene istersen ideneb v1.5 veya ipc olabilir

quote:

Vaio FZ11S laptop var. Ozellikleri;

>>>VGN-FZ11S<<<
    Başlıca Özellikler:
    Chipset:Mobile Intel® PM965 Express Chipset
    CPU:Intel® Core™ 2 Duo İşlemci T7100, 1.8 GHZ 2 MB L2 cache 800 MHZ FSB Intel SpeedStep® Teknolojili
    Ram:2 GB (2*1 GB) 667 MHZ
    Ekran:X-black LCD 15,4 1280 X 800 (Çift Lamba Teknolojili Bravia arkadan aydınlatma)
    Grafik:NVIDIA® GeForce® 8400M GT Toplam 895 MB Kullanılabilir Grafik Belleği, 128 MB özel video belleği
    Hard Disk:160 GB SATA 5400 RPM
    TV Çıkışı:HDCp destekli S-Video + HDMI 1.2
    Sürücü:DVD-RW
    Kamera:VGA (640x480) 30 Fps
    Diğer:Dahili Bluetooth™, 3D Surround Hoparlörler, Wireless 802.11a/b/g
    Ağırlık:2,7 Kg

Su anda 10.5.6 yı indiriyorum. aygıtlar calısır mı (wireless + ses + ekran kartı)? sistemim uyumlu mudur? görüsleriniz icin simdiden tesekkur ederim.

wireless hariç sorun gözükmüyor onun da yakında driverları çıkacak

quote:

Ben de kurdum, fakat aksi gibi klavye'yi kabul etmedi.

ps2 için patch kurman gerekli. kurulum dvd sinde olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 1 Ağustos 2009; 4:22:05 >

• herşeyi hallettim. kuruldu.

şimdi soracağım şey şu. mac'e yabancı olduğum için soruyorum yoksa komik bi soru olabilir belki de.

bu mac'te wireless'ı nasıl göstereceğiz? nereden internet'e bağlanacağız?

bir de türkçe q klavye yapmayı beceremedim.

bu iki sorunumu çözersem sorun kalmayacak sanırım.

yardımcı olursanız sevinirim.

teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.