Şimdi Ara

macbook pro dan harici diske veri aktaramiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
22.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    daha ilk mac im oldugu icin ne yapmam gerektigi ile ilgili hic bir fikrim yok .
    problem su samsung 1.5 tb hsrici diskime macbookdan dosya atamiyorum ama diskten mac e atabiliyorum.
    16gb lik flash belligini denedim onda her2sinide sorunsuz yapabiliyorum.
    yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

• mac ntfs formatında olan disklere yazamaz fakat okuyabilir. büyük ihtimalle senin de 1.5tb büyüklüğündeki harddiskin ntfs formatindadir. bu sorunu halletmek için 3. parti uygulamalar mevcut.

www.ntfsmounter.com

bu siteden programi indir ve bilgisayarına yükle. aynı windows'taki sanal dvd-rom programlari mantığıyla çalışıyor. internette bunun benzeri bir kaç program daha mevcut. google'da da aratıp alternatif çözümler bulabilirsin.
  • ntfs-3g yukledim ben. okuyup yazabiliyorum. NTFS formatı MS'in lisansında olduğundan apple sisteme koyarsa MS biner üstüne. Bu nedenle 3. parti programlar ile işimizi görebiliyoruz.
  • windows insanlari mac den uzakastirabilmek icin elinden geleni yapiyor demek. nispeten basarili oldugu da soylenebilir. ilk defa mac kullaniyorum ve 1 haftadir oldukca zorlaniyorum ama pes etmeye niyetim yok. windowsa bundan sonra beni hicbir guc donduremez.hersey bir yana mac in trackpad i yeter
    yardimci olan arkadaslara cok tesekkur ediyorum
  • bir sorum daha olacak. klasor icindeki resimlere tikladigimiz zaman resim dosyasini preview programi ile aciyor ama benim sorunum su acildiktan sonra bir sonra ki resime preview progrmi uzerinden gecemiyorum. acaba bu programin bi eksikligi mi yoksa ben mi bulamadim ya da resim goruntulemek icin onerebileceginiz baska programlar var midir
    tesekkurler
  • ntfs mounteri yukledim kullaniyorum ancak soyle bi problem war. sabit diskin icnde onlarca exe dosyasi olusmus ve hepsi kilitli oldugu icin silinmiyor. normal midir bu aciklarsaniz sevinirim
  • nedense get infodakil locked kutucugunu da kaldiramiyorum. birileri yardim ederse cok sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum baslıgı tam anlamıyla okumadım ancak m.cupdate.com dan slntfs adlı programı indir..herşey şeker gibi olacak:D
  • Arkadaşlar merhaba;
    Macbook tan film indirip usb ile televizyondan izliyorum. 8gb lık bi film için hata verdi. forumlardan takip ederek ederek format da attım ancak TV nin tanıyabildiği tek format FAT, ona da filmi kopyalayamıyorum. Disk alanı yetersiz hatası veriyor. Ara çözümü olan var mı ? Teşekkrler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysella -- 8 Mayıs 2020; 2:0:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.