Şimdi Ara

MacBook Pro'ya Windows XP Kurmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Mac'ime maalesef bir türlü XP yi kuramadım. 10.6.8 Leopard Macos'um var.

Bootcamp'i çalıştırdığımda 20 GB olarak belirlediğim kısma XP kurma işlemini yapıyorum. Gerekli dosyalar yüklendikten sonra cihaz restart yapıyor, ondan sonra (içinde XP olduğu için) aynı işlemi tekrar yapıyor, bu böyle devam ediyor. Ne yaptıysam sonraki aşamaya geçmiyor. cd yi çıkarıp denedim bu seferde Macos ile açılıyor. Masaüstünde içinde xp dosyaları olan Bootcamp sürücüsü oluştu, acaba onunla ilgili bir şey mi yapmam lazım?

Yardımlarınız için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinkilci -- 25 Eylül 2013; 23:05:52 >

• Dostum kusura bakma sorununa bir cevap.yazamayacagim ama herkes laptopuna mac os kurmak ister senin xp kurmak istemen tuhafima gitti neden xp kurmak istiyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek lisans yapıyorum dostum, hoca "Advanced CAD/CAM" dersi için sınıfa AutoCAD 2013 yüklü laptop getirilmesini istedi. AotoCAD deyince aklıma hemen pc ve windows geldi. Meğerse programın mac versiyonuda varmış. Hemen onu indirdim ve sorunsuz çalışmakta yani windows kurmama gerek kalmadı. (Aslında beni yanıltan hoca oldu. İlk derste sınıfa bir mac getirmişti onu projeksiyona bağladı. Mac'te windows yüklüydü ve AutoCAD'i oradan çalıştırdı. Bende "eğer mac versiyonu olsaydı herhalde onu yüklerdi" diye düşünmüştüm)

Selamlar...
  • Paralells Desktop kurarak çok rahat bir şekilde xp kullanabilirsiniz performanslı. Araştırın.
  • Parallel Desktop ve/veya Virtual Box ile istediğin şekilde MAC üzerine sorunsuz bir şekilde WinXP & Win7 kurabilirsin.
    Bu tarz kurulum senin bahsettiğin kurulumdan daha iyi bir performans sağlayacaktır emin olabilirsin (Sanal makina kurmuş olacaksın)
    Bi benzerini bende OriginLab için kurduğum için performans kıyaslamasını kolaylıkla yapabiliyorum.
    Her hangi bir aşamada sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım.

@
  • Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler. Ama son mesajımda belirttiğim gibi AutoCAD 2013'ün Mac versiyonu olduğu için benim windows kurmama gerek kalmadı. Ama kurmak isteyen arkadaşlar olabilir onlara yol göstermiş olursunuz.

Selamlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.