Şimdi Ara

macbook şifresi değiştirirken hata aldım mac açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün 2. el bir macbook aldım yurt içi ve garantisi devam ediyor. Format atabilmem için sistem yetkilisinin şifresi gerekliydi ve netten araştırıp terminal kısmına resetpassord yazıp paraloyı sıfırlamayı denedim. İşlemi bitirdikten sonra reset attım ve tekrar bilgisayar açılmadı.
    Direk açma tuşuna bastığım zaman bu ekran;

Kontrol tuşuna basılı tutarak açtığımda bu ekran çıkıyor.

İkinci ekranda değiştirdiğim şifreyi yazmama rağmen açılmıyor.
    Ne yapmam gerekiyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g00ch -- 20 Ağustos 2014; 23:56:20 >

• Resimlere bakmadan tahmin etmiştim sorunun bu olduğunu. Ciddi bir sorun bu öncelikle onu bilin ; Durumun mzeti şu ; Cihazın sahibi veya başka biri Mac'in anakartına şifre koymuş , bu şifre açılmadan "cmd" ile işlem yapamayacaksınız. . Yani bu şifre olmadan ne yazik ki cihazın sistemine ulaşmak mümkün değil.

Cihazı kutu / faturasıyla vs aldıysanız eğer ya Apple Store'a götürün , yada bir Apple Premium Reseller'a (TROY - Pupa - Lydia) götürün . Istanbulda ve Antalyada TROY , Ankarada Lydia , diğer büyük şehirlerde de Pupa var .

Onlar teknik servisten cihazın seri numarasına göre APPLE'DAN ŞİFRE ALARAK CİHAZINIZI DÜZELTECEKLERDİR . EĞER FATURA VS YOKSA CİHAZA EL MOYABİLİYORLAR EĞER SERİ NO ÇALINTI OLARAK BİLDİRİLDİYSE

Son olarak ; Cihazı satan adama sorun anakart şifresini , belki biliyordur @g00ch

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakart Şifresi demişim , yol yorgunluğu ; Firmware Password olarak geçiyor . Durumu o şekilde dile getirin , genelde herkes bilmez bu olayın çözümünü ...

Eski bir TROY çalışanı olarak yazdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Anakart Şifresi demişim , yol yorgunluğu ; Firmware Password olarak geçiyor . Durumu o şekilde dile getirin , genelde herkes bilmez bu olayın çözümünü ...

Eski bir TROY çalışanı olarak yazdım

Çok teşekkür ederim dostum şifreyi aldım ve sorunu çözdüm peki bu şifreyi ortadan kaldırmak için ne yapmam gerekiyor?Çok teÅŸekkür ederim dostum ÅŸifreyi aldım ve sorunu çözdüm peki bu ÅŸifreyi ortadan kaldırmak için ne yapmam gerekiyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.