Şimdi Ara

MacGyver (1985-1992) TNT'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

imdb 8.0/10

quote:

Angus Macgyver sıradan bir ajan değil… Sessiz, sakin ve disiplinli bir şekilde görevini yerine getirirken asla silah kullanmıyor çünkü onun en büyük silahı aklı. Fizik, kimya, matematik ve teknoloji konusundaki yetkinliği ile cebindeki İsviçre çakısı her türlü kapı için bir anahtara dönüşüyor.

Çocukken en sevdiğim dizi MacGyver hafta içi her akşam saat 00:30 da TNT'de. Hatırlamayanlar için birkaç video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 8 Temmuz 2009; 9:44:53 >

• diziyi izlemek için hemen eve gelirdim..Tnt iyi iş yapmış ancak çok geç saate koymuş...biraz erken olsaydı daha çok izlenirdi..hem yeni nesilde izlerdi..
  • evet saatinin geç olması kötü ama ben izleyebildiğim tüm bölümleri izlemeye çalışıcam
  • Çok iyi haber paylaştığın için teşekkürler Ne izlerdim ya çocukluğumun kahramanıydı McGywer
    Ha bir de sırf bu diziden etkilenip anneme bana isviçre çakısı alması için ne kadar yalvardığımı hatırlıyorum Ne yapacan çakıyı bak araba alalım sana deyip almamıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smokinli Şövalye -- 8 Temmuz 2009; 17:38:37 >
  • Evet bu çok güzel oldu.ayrıca türkçe dublaj olmasıda ayrı güzellik.tnt de verilen bu dizi internetteki dvdriplerden kaliteli.malum sitelerde tvrip kayıtlarını bulabilirsiniz.kaçıranlar internetten takip edebilir.Çok güzel dizi.inşallah tüm sezonu yayınlarlar.güzel bir arşiv yaparız.
  • Çok iyi haber , biraz nostalji yapalım
  • Eski ama güzel bir dizidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 8 Temmuz 2009; 21:22:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne güzel diziydi bu ya. Abuk sabuk dizi yapacaklarına keşke eski dizileri koysalar da nostalji yapsak bol bol.
  • Uff öğrendiğim iyi oldu severek izlerdim bu diziyi
  • Mercekten dürbün, pilden dinamit, karyoladan bazuka, tükenmez kalemden lazer tabancası, dozerden uzay mekiği, kaynak makinasından atom bombası yapmayı bi McGyver bi de A Takımı öğrettiydi bizlere..

Hele Biyey Baraküs ne yaman kaynakçıydı

Şimdinin gençleri kurşun geçirmez araba bile yapamaz kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness -- 9 Temmuz 2009; 19:02:12 >
  • Eskiden hep severek izlerdim herşeyden bişey yapardı İyi olmuş TNT'nin vermesi...
  • Zamunda'da 7 sezon paket halinde sunulmuş. Toplam 44 GB.
  • MythBusters da MacGyver a ayrılan bir bölüm vardı..
  • Arada denk geliyor geceleri izliyorum güzel kendini izlettiriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.