Şimdi Ara

MACİNTOSH'TA WİNDOWS PROGRAMLARI ÇALIŞIRMI??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Machintosh powerbook laptop'um var.Bilgisayar Programcılığnda okuyorumda.Delphi,Visual Basic, .NET ,SQL SERVER gibi windows tabanlı programlar powerbook'ta sorunsuzca Çalışırmı?

• sanırım biraz şanssızsınız yeni piyasaya çıkacak intel işlemcili mc ler intel işlemcili oldukları için üretici apple firması tarafından hem Mac OS hemde windows çalıştıracak şekilde tasarlandı sizin mac te oyle olsa idi rahatlıkla windows u kullanır hemde pc gibi hissedebilirdiniz ama elinizdeki mac korkarım motorola işlemcili olanlardan buna windows ancak üzerinde çalışan winware gibi bazı programlarla sanal pc uygulaması kuraresanız olur bunu ben hiç kurmadım kuran tecrübeli arkadaşlarımız nasıl yapabileceğinizi anlatabilirler
  • Saolasın arkadaşım.Kötü bi haber ama umarın çalışır.yoksa benim powerbook bi işime yaramayacak :(..
  • Bence sanal Windows ile gecici olarak cozum bulabilirsin. Ancak performansı dusuk oluyor.
  • sanal pc ve sanal windows u nasıl kurulacağınıda bir anlatan olursa iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.