Şimdi Ara

Maddi durumum yüzünden alay konusu oluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 17 yaşında maddi duruma kötü olan biriyim. Ve bu durumumdan dalga geçiliyor bıktım artık ya. Otobuse binecem param yokdu olduğunu sanıyordum paran yoksa in dedi herkes güldü bana resmen dönerken ağladım. Ayakkabım onu açıldı diye bıyık altından gulduler bana çalışırken. Giyecek t shirt olmadığında kuzenin eksilerini giyerdim falan . Kışın herkez kartopu oynardi ben izlerdim çünkü montum yırtık dı ve eldivenim yokdu. Küçükken arkadaslar bisküvi alırdi bana 1 tane vermezlerdi . Arkadaşlar son olarak küçükken zar zor para biriktirerek aldığım topu mahalleden bir kadın kesmisti ne Ağlamış tım herkes guluyodu bana.12 yasindan beri yazın calisdim gerek bakkalda gerek yas pastada gerek fırında. Artık bıktım bu durumdan arkadaşlar eve haciz bile gelebilir çok kötü hissediyorum ne yapabilirim arkadaş lar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaurenCohan -- 18 Ağustos 2014; 1:26:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonunla buraya nasil giriyorsun peki tisort alamayan cocuk ? Git biraz iste calis acindirma kendini

Not : troll alert

• quote:

Orijinalden alıntı: LaurenCohan

S3 mini için virginity rom kullanan varmı ben kullanıyorum şahsen cidden çok stabil

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A250B21F-C -- 18 Ağustos 2014; 1:28:43 >
  • Küçükken t-shirt alamazdim babam issizdi o zamanlar.

• 17 yasinda olup 1995 yilinda dogan arkadasi tebrik edelim

• LaurenCohan kullanıcısına yanıt
    bak dostum ben özel okulda okudum yırtık ayakkabıyla gezdim hiç giyimime kuşamıma dikkat etmedim ciden yırtık ayakkabı ile gezdim harbi bak en külüstür cep telefonun kullandım kimse gülmedi çakma çanta kullandım çakma forma giydim kantine hiç uğramadım csb falan değil ciddiyim yani elalem neder umrumda olmadı ama seninki mecburiyetten zordur üzgünüm büyüyüp işe girmekten başka çaren yok Allah yardımcın olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İfşa edildin işte ne uğraşıyorsun ağlak pis duygu sömürücüsü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bezelye Gücü Adına

quote:

Orijinalden alıntı: LaurenCohan

S3 mini için virginity rom kullanan varmı ben kullanıyorum şahsen cidden çok stabil

/>

Ne olmus s3 mini kullaniyorum su anda biriktirdigim paralarla aldım alamaz mıyım? Bahsettiklerimin çoğu küçükken di

• TEK ÇÖZÜM VAR DOSTUM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macit1903

17 yasinda olup 1995 yilinda dogan arkadasi tebrik edelim

Yaşimi buyuk girdim salladim daha doğrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: maşık

bak dostum ben özel okulda okudum yırtık ayakkabıyla gezdim hiç giyimime kuşamıma dikkat etmedim ciden yırtık ayakkabı ile gezdim harbi bak en külüstür cep telefonun kullandım kimse gülmedi çakma çanta kullandım çakma forma giydim kantine hiç uğramadım csb falan değil ciddiyim yani elalem neder umrumda olmadı ama seninki mecburiyetten zordur üzgünüm büyüyüp işe girmekten başka çaren yok Allah yardımcın olsun

Çalışıyorum zaten tatbakda maaş çok düşük

• sezercik aslan parçası

• yahu bu tür şeyleri yazma amacın nedir çok merak ettim ? Buradan birisinin vah kardeşim kıyamam ver hesap numaranı demesini mi bekliyorsun? Sizin gibi yamyamlar yüzünden gerçekten zorda olan insanlar inandırıcı gelmiyor artık.
  • Hahahaha pis fakir mi diyelim

• O telefona vericek parayı buluyorsun da. Bir t-shirt alıcak paran mı yok yani? Hadi onuda geçtik sen şimdi buraya bunları yazıyorsun. Ama nafile boş. Kimse Sana gelipte ne bir para nede başka bir şey verir. Durumun doğruysa üzüldüğümü söylemek isterim. Sadece boş durma çalış ve paranı kazan. Böyle bunları Takıntı haline getirip sürekli olarak düşünürsen hiç bir yere varamazsın. Zamanını iyi değerlendir. Gençlik bir kere gelir bir kere gider. Bir daha da asla Geri Dönemezsin. Benden bu kadar. ^^
  • Sanki otobüslerde para geçiyor ya.Salak bir ergenin duygu sömürüsü konusu işte.Hepsi doğru bile olsa kimin umurunda ki.
  • buna kim inanır belki kadir inanaır yhaaaaaa aaahahahhahahaha quahohahahhahahaha xd
  •  Maddi durumum yüzünden alay konusu oluyorum

resmi yorumlayalım t-shirt alamayan adamın s3 misini var ve gebzeli

paran yoksa neden gecenin 02:19 una kadar oturuyorsun git 03.08.2014 Pazar tarihinde çalış pazar çalışmayan fakir mi olur

6 tane mesaj var genelde vodafone-turkcell-aveadan gelen mesajlar 6 tane biriktirilmeden okunur ve silinir demek ki birileriyle mesajlaşıyorsun umarım iş görüşmesidir

telde kullandığın interneti zaten saymıyorum

ayrıca profilinde gezindiğim 17 yaşındaki arkadaşımız(!) telefonlardan da bir fakirden daha fazla anlıyor

Katılım zamanı: 4 Temmuz 2014

Foruma üye olduğu gün Geyirenİmam--->LaurenCohen olmuş

İfşa completed...

• quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Sanki otobüslerde para geçiyor ya.Salak bir ergenin duygu sömürüsü konusu işte.Hepsi doğru bile olsa kimin umurunda ki.

kardeşim konu sahibi trol olabilir ama fail oldun. ankarada öho (özel halk otobüsü) vardır VE paralıdır , araçta şöfor ve muavin bulunur.

http://www.guleryuz.com/?page=urun_detay&id=41#

fotoğrafları incelersen muavinin mekanın görebilirsin masa gibi olan şey işte :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jizzy quatily -- 18 Ağustos 2014; 6:25:27 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.