Şimdi Ara

Maddi,Manevi KÖTÜ DURUMDAYIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 16 yaşındayım hayallerim yaşımdan daha ve daha üstün maddi manevi kötü durumdayım açıkta okuyorum iş vermiyorlar haftada 2 gün okulum var diye cmt pzr önemli günler onlar falan diyorlar istanbul ümraniyede oturuyorum ailem para yüzünden kavgalar ediyor buda beni çok etkiliyor birşeyler için çabalıyorum ama olmuyor yapamıyorum artık sahibindende büyük miktarda araba satanlara mesaj atıyorum olayı anlatıyorum "NASIL BURALARA KADAR YÜKSELDİNİZ NE YAPTINIZ " diyorum yani birşeyler duysam onun içinde çabalayacağım gerçekten kurtulmak istiyorum bu durumdan bir kuyunun içindeyim ve beni yukarıya çeken yok gibi hissiz biriyim sanki EN ÖNEMLİSİDE BABAM OKADAR ÇOK ŞEY İSTİYORUM AYAKKABI PENYE T-SHİRT ÇOĞU AYAKKABIM ÜSTÜM PANTOLONUM YIRTIK PIRTIK DİYEBİLİRİM AMA BABAM ÜZÜLMESİN PARASI OLMADIĞI HALDE VAR DİYİP BANA VERMESİN DİYE SÖYLEYEMİYORUM BENİ EN ÇOK KAHREDEN BU ODA BENİM EN İYİ GİYSİLERİ GİYMEMİ İSTERDİ SONUÇTA BEN ÇOCUĞUMA VE BABAMA BÖYLE YAPMAK İSTEMİYORUM LÜTFEN sözlü desteklerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekoman46 -- 31 Mart 2015; 4:18:54 >

• bu kadar kararliysan en guzel yolu ders calismak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekirdexxx

bu kadar kararliysan en guzel yolu ders calismak

Gerçekten çalışmaya çalışıyorum ama derslere kafa basmıyor yada istemiyorum bilemiyorum artık
  • Okulu neden bıraktın kardeşim ?
    5 gün çalışabileceğin işler mevcut
    Okul bitincede daha iyi işlere bakarsın zamanla

Bende Lise 2den sonra açığa yazıldım okulu diğerleriyle aynı anda bitirdim şu an Üniversitede işletme okuyorum
    Ayrıca işletme okuduğum için kendimi geliştirebileceğim İnditex firmasına başvurdum 3.görüşme için telefon bekliyorum

Daha yolun başındasın 16 yaşındasın çabala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafa basmıyor diye bir şey yok.Kafan basıyor ama sen istemiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Okulu neden bıraktın kardeşim ?
    5 gün çalışabileceğin işler mevcut
    Okul bitincede daha iyi işlere bakarsın zamanla

Bende Lise 2den sonra açığa yazıldım okulu diğerleriyle aynı anda bitirdim şu an Üniversitede işletme okuyorum
    Ayrıca işletme okuduğum için kendimi geliştirebileceğim İnditex firmasına başvurdum 3.görüşme için telefon bekliyorum

Daha yolun başındasın 16 yaşındasın çabala

Bende öyle biliyordum ancak öyle değil işte oyüzden açığa geçtim ama kimse almıyor,almıyor,almıyor gitmediğim avm girmediğim sokak,dükkan kalmadı ALLAHIM YARDIM ET YARDIM diye bağırdığım çığlık attığım günlerde oluyor çılgınlarca ağladığımda ama halime şükrediyorum bende giysiler vs istiyorum çoğu giysim yırtık paramparça ama bunu söylemiyorum babama Beni en çok kahredende bu üzülmesin bana son kalan parasını vermesin diye o da sabah akşam takside çalışıyo çabalıyo beni en çok kahreden babam yaz boyunca bot giydim ve birkerede olsa babama göstermedim bir kaç defa söyledi sana ayakkabı alalım diye fazla bilgili olmadığı için "baba bu hem bot hem spor ayakkabı altında katman vsvsvs salladım beni kahreden buuuu oda isterdi benim en iyi şeyleri giymemi ben bunu çocuğuma babama yapmak istemiyorum

• Kardesim sana diyorum ki eger ailenin durumu yoksa sifirdan para kazanmak istiyosan okumaktan baska caren yok. Su an is kurcak olsan kuramassin bi yerde ise gircek olsan giremessin girsende adam gibi para alamassin. cok duzgun geceni gunduzune katip calisman lazim zaten su an buyuk ihtimal calistigin icin filan bossundur. su an dersini calissan sinavda ilk 10.000 e girsen 800 tl bilkent veriyo 300 de kyk desen hic calismadan sadece okurken 1100 tl alicaksin ve hayatin kurtulcak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekirdexxx

Kardesim sana diyorum ki eger ailenin durumu yoksa sifirdan para kazanmak istiyosan okumaktan baska caren yok. Su an is kurcak olsan kuramassin bi yerde ise gircek olsan giremessin girsende adam gibi para alamassin. cok duzgun geceni gunduzune katip calisman lazim zaten su an buyuk ihtimal calistigin icin filan bossundur. su an dersini calissan sinavda ilk 10.000 e girsen 800 tl bilkent veriyo 300 de kyk desen hic calismadan sadece okurken 1100 tl alicaksin ve hayatin kurtulcak.

VAllahi açıkcası derslere hiç kafam basmıyor diyebilirim
  • hocam ebay'dan kılıf,şarj vs getirip sahibinden gibi sitelerde satabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Twin Turbo

hocam ebay'dan kılıf,şarj vs getirip sahibinden gibi sitelerde satabilirsiniz

Sağolun Allah razı olsun hocam düşünüyorum bu aralar nakit birikmişliğim falan yok borç vs birşeyle bir kaçtane getirteceğim Allahın izniyle inşAllah gelir elde ederim hem borçları öderiz hemde elimize bir kaç kuruş girer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.