Şimdi Ara

Mağazadaki Parfüm ile İnternetteki Parfüm Arasındaki Farklar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
433
Cevap
22
Favori
73.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bond no:9'u malesef kullanma fırsatım olmadı. Kalıcılık olarak bakarsak en iyi Guerlain Extreme gibi duruyor. Kokusuda hoştur. Fakat nasıl bir tarzınız olduğunu bilmediğim için yorum yapamıyorum. Escada'yı bu parfümler arasında değerlendirmek pek doğru olmaz. Ama Bunlardan birini alacaksanız Cherqui veya Green irish tweed'i tercih etmenizi öneririm. Cherqui bana göre biraz daha orta yaşlara hitap ediyor. Eğer esmerseniz extreme'ide tercih edebilirsiniz. Sonuç olarak gençiseniz: Green irish tweed veya Extreme. Orta yaşlardaysanız ve esmer değilseniz Cherqui veya Green irish tweed seçebilirsiniz.
  • nacak_sapı N kullanıcısına yanıt
    internet satışlarında fiyatlar genelde böyledir. Ürün geldikten sonra jelatinini açmayın. Parfum kutularında genelde içe kabartmalı olarak bir kod bulunur(Dior Homme intense'de kutunun altındadır.) o kodu buraya yazabilirsseniz. tarihi geçmiş mi orijinal ürün mü bakabiliriz.
  • Siparişini verdim hocam teşekkür ettik. Gelince yorum atarım. Icerik olarak baktım zaten beğenmeyeceğimi düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.Kalite uretim olayina inanmiyorum acikcasi cunku hic mantikli gelmiyor.

Site ile magaza aralarindaki fiyat farki bence magazalarin ekstra giderleri ve birde parfumlerin raf omurleri ile alakali oldugunu dusunuyorum ama bunuda her sitenin yaptigini dusunmuyorum.

212 klasik kullaniyorum herzman boynerden yada sevilden alirdim ama bu sefer 100 ml 270tl asiri fiyat pahaliligi sebebi ile guvenmesemde internete yoneldim ve hepsi buradadan 160tl ye aldim dun geldi uretim tarihi mayis 2013 cikti. Koku kalicilik ve tazelik hicbir fark yok ayni tamamen ayni kalite.

• BellaMola kapandı mı? Bir de ben yayılan ve kalıcı olan kışlık max 50 tl parfüm var mı merak ediyorum çünkü 250 tlye 50 ml solo loewe platinum aldım tekin acardan ve çok kötü kazık yedim ve param kalmadı :D 18 yaşında hafif açık tenliyim bana göre hem 50 tl altında hem de 100 tl altında ayrı ayrı parfüm önerisi verebilirseniz sevinirim tabi yayılan ve 5-6 saat kalıcı. Bir de checkcosmeticde solo loewe yok nedeni ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkinar -- 23 Ekim 2014; 18:33:08 >
  • Bu konuyu yeniden hortlatalım güzel konu arkadaşlar

Hocam, size YSL Body Kouros hakkında danışacaktım. Mağazada bunu tavsiye ettiler ve çok beğendim, ödüllü parfüm falan dediler. Ama bugün Tekin Acar'da Kouros(beyaz şişeli) denedim ve çok farklı geldi. Bildiğim bir koku değil, bidaha gidip deneyeceğim Body Kouros u, ama bunun gibi kokular tavsiye edebilir misiniz ?

Şuan mizu da 240dan 110 a düşmüş sizce almalımıyım ? Mizu güvenilirdir ama indirim çok fazla geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KonvictMuziK

Bu konuyu yeniden hortlatalım güzel konu arkadaşlar

Hocam, size YSL Body Kouros hakkında danışacaktım. Mağazada bunu tavsiye ettiler ve çok beğendim, ödüllü parfüm falan dediler. Ama bugün Tekin Acar'da Kouros(beyaz şişeli) denedim ve çok farklı geldi. Bildiğim bir koku değil, bidaha gidip deneyeceğim Body Kouros u, ama bunun gibi kokular tavsiye edebilir misiniz ?

Şuan mizu da 240dan 110 a düşmüş sizce almalımıyım ? Mizu güvenilirdir ama indirim çok fazla geldi.

Kouros ile Body Kouros aynı koku değil Kouros'u çoğu kişi sevmez sevemez çok acayip değişik bir parfümdür Body Kouros vanilyalı tatlı bir koku genel kitle sever ama ben Body Kouros yerine JPG Le Male tercih ederim.

• FIF kullanıcısına yanıt
    Kalıcılığı konusunda nasıldır JPG Le Male ? Çünkü Body Kouros'u kalıcı diye de övdüler ama kullandığım kokular değil bilemiyorum bu yüzden. Bi de nereden aldınız hocam aynı yerden alırsam sorun olmaz
  • quote:

Kalıcılığı konusunda nasıldır JPG Le Male ? Çünkü Body Kouros'u kalıcı diye de övdüler ama kullandığım kokular değil bilemiyorum bu yüzden. Bi de nereden aldınız hocam aynı yerden alırsam sorun olmaz

Kalıcılık akşamı rahat çıkarıyor ben mizu'dan 125 ML almıştım bitti daha almadım bir daha bu aralar yeniden alacağım.

• FIF kullanıcısına yanıt
    Le male ile le male terrible farklı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkinar

Le male ile le male terrible farklı mı?

Yani farklılık var tabi ama aradaki fiyat farkına değecek bir fark olduğunu düşünmüyorum Le Male 20 yıllık bir koku daha eski zamanlarda yapılmış Terrible 2010 yapımı biraz daha günümüzün parfümlerinden birşeyler katılmış Terrible Le Male'nin daha modern hali Terrible Le Male'nin baharatlı versiyonu diyelim.

• merhaba bu konuyu şu sebepten dolayı araştırırken buldum geçen gün beğenerek kullandığım parfumum burberry the beat bitti bende internetten fiyat araştırması yaptım vede hızlıal sitesinde 100lüğü 130 tl gibi ibr fiyta buldum (%40 indirimle )tabi vayy nasıl olur filan derken o hızla almış bulundum sonuç evet parfum orjinal aradım 2013 yapımı 60 ay rafomru filan diyor ama gelgörki parfumu sıktıktan yarım saat sonra eser yok kokudan demekki buişler boyleymiş ucuz urune atlamamak lazımmış neyse dilim yandı bikere artık güvenilir yerlerden kendim gidip almakta fayda görüyorum bu gibi şeyleri bu arada genç arkadaşlara the beati öneririm.
  • electribe E kullanıcısına yanıt
    Zaten koku sıkıldıktan 5 dakika sonra kendiniz alamamanız normal başkasının alıp almamasıyla ölçebilirsiniz bunu

• evet dogru diyosunuz fakat inanın bu diğer kullndığım şişedeki gibi kalıcı değil
  • Neath kullanıcısına yanıt
    rica ederim mutlaka olumlu veya olumsuz yorumlarınızı paylaşın.
  • quote:

Bu konuyu yeniden hortlatalım güzel konu arkadaşlar

Öncelikle mağazadaki görevlileri umursamamanızı tavsiye ederim. Onlar size neyi satmak istiyorlarsa onu överler.

Body Kouros ciddi anlamda başarı elde etmiş bir parfümdür. fakat bu üründe reformulasyona uğradığı için koku ve kalıcılığı eskisine göre daha farklı.

bu kadar fazla fiyat farkı olması düşündürücü fakat alın veya almayın diyemem. Genelde raf ömrünün sonuna yaklaşmış ürünler bu fiyatlardan satılır.

Arkadaşında dediği gibi kouros ile body kourus aynı parfümler değildir.

size parfüm önermem için yaşınızı ten renginizi tarzını ve kullancağınız ortamı bilmem gerekir. Önceki mesajlardanda birçok tavsiyemi bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkinar

BellaMola kapandı mı? Bir de ben yayılan ve kalıcı olan kışlık max 50 tl parfüm var mı merak ediyorum çünkü 250 tlye 50 ml solo loewe platinum aldım tekin acardan ve çok kötü kazık yedim ve param kalmadı :D 18 yaşında hafif açık tenliyim bana göre hem 50 tl altında hem de 100 tl altında ayrı ayrı parfüm önerisi verebilirseniz sevinirim tabi yayılan ve 5-6 saat kalıcı. Bir de checkcosmeticde solo loewe yok nedeni ne olabilir?

Evet bellamola uzun süredir ürünleri göstermiyor. İlk aradığımda web sitesinden kaynaklanın bir çalışma olduğunu 1-2 hafta süreceğini söylemişlerdi. O zamanda beride ürünler görünmüyor. Fakat müşteri hizmetleri tıkır tıkır çalışıyor.

50 tl ye kalıcı parfüm bulmanız malesef zor. Birkez daha söyleyeyim Mağaza zincirleri size kendi istedikleri parfümü sattırmaya çalışır.

Tekin acar'a girdiğinizde genelde loewe sattırmaya çalışırlar.

Sevil'e girdiğinizde tous sattırmaya çalışırlar.

Sephora'ya girdiğinizde jimmy choo sattırmaya çalışırlar.

bunun dışında genelde chanel ve ysl ye yönlendirirler. Kota meseleleri falanda vardır bu işte.

Anlamının bir yoluda Kızdan 3 tane parfüm tavsiye etmesini isteyin. Hep aynı markanın başka parfümlerini tavsiye ediyorsa ondan uzak durun.

Yada üstten tek tek saydığım loewe, tous, jimmy choo bunları tavsiye ediyorlarsada o satıcıdan uzak durmanızda fayda var.

Sizin için fiyat performans yaşınız ve teninize uygun olarak en iyi parfüm: nikos - sculpture olacaktır.

Hepsiburada haric istediğiniz bir yerden alabilirsiniz.(Hepsiburada'dan bu parfümü alan arkadaşıma jelatini açık kutu gönderildi.)

imkanınız varsa sevil'den de alabilirsiniz.

checkcosmetic'te her marka yok zaten parfüm üreticileri paylaşırsa batch kodlarını, checkcosmetic'te o markalar yer alır.

• Çok teşekkürler dikkate alacağım. Bir de birisi bana davidoff cool water tam senlik dedi fiyat olara ikisi benzer koku olarak bir bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkinar -- 25 Ekim 2014; 14:48:42 >
  • ilkinar İ kullanıcısına yanıt
    cool water bu mevsimin kokusu değildir. kalıcılık yayılma olarakta ortalardadır. fakat popüler bir parfümdür.

Kokusu tıraş kolonyasını anımsatabilir.
  • Evet, neden bilmiyorum en son gittiğimde Ermenegildo Zegna Forte'yi 3-4 kez söyledi, alternatifler sordum ama varsa zegna yoksa zegna dedi, zaten sevmediğim bir kokuyu kattiyen almam, parfüm de hoş geldi ama görevlinin bu tutumu yüzünden pek ısınamadım açıkçası.

Tüm konuyu okudum sayılır, yaşım 20 ten rengim hafif esmer, yani öğrenciyim ama sadece okulda da kullanmayacağım akşam biyere giderken de kullanacağım.
    Body Kouros, Hugo Boss Bottled, JPG Le Male, Invictus arasında kaldım, bütçemi giderek aşıyorum bu yüzden size danıştım, bu kokuları beğenen biri için bu mevsimde başka tavsiyeniz olursa, fiyatı da uygunsa öncelikli tercihim olacak. Yorumlarınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.