Şimdi Ara

Mail Adresi Tavsiyesi - Önemli Vaka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, mail adresim konusunda çok sorun yaşıyorum. Uzun zamandır yurtdışı ile yazışmalara başladım freelance işlerim gereği ve şu an kullandığım mail adresi çok basit, ergence ve hiç bireysel gelmiyor gözüme.

Gmail'de ismime uyan, profesyonel duran ve ciddi kombinasyon ne yazık ki alamıyorum. Bir şekilde sayı eklemem gerek ama onu istemiyorum. Örneğin adım Mustafa Akar ise, mustafa1akar, mustafaakarr2 gibi isimler almam gerek.

Elimde hali hazırda:

soyadisim@outlook.com mail adresim mevcut. Bir de adım Mustafa Bal oldugunu var sayarsak, Mustafab@hotmail.com.tr adresi mevcut.

Sizce hangisi daha iyi , hangisini kullanmalı arkadaşlar? Outlook bir yerden sıcak geliyor ama 2-3 sene sonra biz kapattık deme şansları var mı? Güvenlik - hack konusunda sorun yaşar mıyım? Aynı zamanda Drive kullandığım için One Drive kullanan var mı? Sorun yaşar mıyım? Telefonumdaki bütün fotoğrafları yedeklemem konusunda sorun yaratır mı bana?

Lütfen üzerime önerilerinizi atın, çok çekiyorum bu konudan ve artık kurtulmak istiyorum.

Siz ne kullanıyorsunuz ve ne önerirsiniz? Outlook mu kullansam, kullanmasam mı acaba?

• Outlook olan bence daha iyi hocam, ayrıca güvenlik konusunda gmailden daha iyi bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ransomware1234567 kullanıcısına yanıt
    Outlook diyorsun değil mi üstadım? Bir sorun yaşamayız yani?
    soyadisim@outlook.com bende ama soyad.isim@outlook.com almadım. Onu mu almalı? Sanırım o dolu, sorun yaşar mıyım sence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.