Şimdi Ara

makina almak istiyorum yardımcı olursanız senirim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 500 ytl'e kadar bir dijital fotograf makinası almak istiyorum ama henüz karar veremiyorum..nikonlarda çekerken bir süre beklemek gerektiği söyleniyor böyle bi özelliğe katlanamam sony w55 hoşuma gitti ixus 60 da çok güzel diyolar bi yandan pnasonic lumixler övülüyor ama onu bi denedim fotograf kalitesi bana pek iyi gelmedi yani bana:

nikonlardan
    panasonic lumix'ten
    sony den özellikle w55 hakkında
    canondan örneğin ixus 60 gibi

önerebileceginiz makinaları ve almam için tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim,şimdiden ilginiz için teşekkür ederim...

• ya bak şimdi öncelikle bu carl zeiss denen olay tamamen bir düzmece bi olayını göremedim...panasoniclerin leicası daha iyi derim ben....
  • Nikonlarda çekim için bir süre beklemek de neyin nesiymiş.En azından kullandığım S200 için böyle bir durum yok.
    Tavsiyeye gelecek olursak Nikon S200 araştırdığınız makineler içerisinde olsun derim.
  • CANON A540-570-640 BUNLARDAN BİRİ OLABİLİR...
    KODAK C875 , Z712 IS MODELLERİ DE OLABİLİR.

AYRICA LENS ÖNEMLİDİR....
    DİGİTAL ZOOMU KULLANMAZSIN BİLE.
    OPTİK ZOOM 3X VE YUKARISI OLABİLİR.
    5MP BİLE YETER..
    SESLİ VİDEO ÇEKİMİ 640X480 - 30 FPS - MPEG 4 İYİDİR.
    2 PİLLE ÇALIŞMALIDIR.

BÖYLE , BUNA BENZER KRİTERLERİN OLSA ..DAHA KOLAY BULURSUN ALACAĞIN MAKİNAYI..
  • arkadaslar sanırım kararımı verdim canon a630 almak istiyorum ama bursada nerde bulabilirim bilen var mı acaba çünkü ben hala netten alışveriş yapmaya iyi bakan biri degilimdir.. bi de a630 normal pille çalışıomuş bu çok sorun olurmu acaba??
  • kalem pille çalışması avantajdır
  • Neden Canon A630 ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forumu günlerdir tarıyorum özellikle bi arkadasın bi yorumu beni baya etkiledi ihtiyaçlarıma en uygun kameranın o oldugunu düşünüyorum ya da kodak C875 de olabilir aslında fiyat performans açısından degerlendirince sanki kodak mı alsam yav ucuz hem diyesim geliyor ama bulursam bursada eger canonu alacam. hakkaten bursada bulabilecegim bi yer bilen yok mu yav?
  • canon a630 bursa teknolojix te 600.00 ytl
  • kesinlikle w55 öneririm her yönüyle mükkemmel bir cihaz özellikle makro modunda netlemesine hayran kaldım fotoğraf modları ve kalitesi oldukça iyi video ve ses kalitesi de süper
  • canon s630 rezalet bir alettir sakın derim sakın..
    bu kadar çok noise yapan bir makina daha görmemiştim..

quote:

Orjinalden alıntı: sedefemre

canon a630 bursa teknolojix te 600.00 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: oksit

canon s630 rezalet bir alettir sakın derim sakın..
    bu kadar çok noise yapan bir makina daha görmemiştim..

quote:

Orjinalden alıntı: sedefemre

canon a630 bursa teknolojix te 600.00 ytl

varsa 1-2 foto at da biz de görelim. fotoğrafları çeken isimleri paylaşmayı da unutma.

ben geçen A630 ile bi gece fotoğrafı çekmiştim, sizinle paylaşayım:

3264*2448'den 800*600'e resize edilmiş hali:

bu da 3264*2448'den %100 croplanmış hali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nJOY -- 16 Temmuz 2007; 2:29:23 >

• Tavsiyen için saol
  • @necokyar86, kime dedin kardeş?
  • Sony t50 aldım
    hemde 600 ytl ye
    bide 4gb lık MS aldım 75 ytl ye

nasıl mı

gittigidiyor dannn

çok memnunum
  • ixus 60 seç derim
  • hepinize teşekkürler arkadaşlar artık kararımı verdim ben canon a640 alıcam ama bunun için biraz daha para biriktirmem gerekecek yani bi ay falan daha beklicem çok araştırdım ilerde de fotoya çok merak saracagımı biliorum bu yüzden bu makina benim ihtiyaçlarımı ilerde de karşılayacaktır eminim ... ya bi de ben bu gittigidiyora falan güvenebilir miyim arkadaşlar ne bilim şimdi bu makinaya verecegim para elimden giderse valla oturur ağlarım:))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.